LOVE: Pull & Bear

Een van mijn favoriete kledingwinkels is Pull & Bear. Het is ZO jammer dat er niet zo veel van deze winkels in Nederland zitten! Maar hierdoor ben ik natuurlijk des te blijer als ik er wel eentje binnen kan wandelen. Vandaag keek ik eens rond op de webshop en besloot de exemplaren waarvan ik blij werd (de pareltjes!) met jullie te delen.

Een leren jasje (linksboven) in die kleur is zooo mooi. Ik wil hem, net als het zwarte (nep)lederen jasje. De blouse en het zwarte jasje zijn ook echte Lisanne-kledingstukken, hoewel ik denk dat Tim de blouse verschrikkelijk zal vinden, haha.

Ook bovenstaande broeken vind ik geweldig. Als je mij volgt op Twitter of mijn Mallorca shoplog gezien hebt, dan weet je dat ik al wel zo’n broek als de twee broeken rechts heb. Maar toch blijf ik ze super gaaf vinden, en eigenlijk wil ik er best nog eentje…

Doe mij deze schoenen! Zulke stonden al op mijn verlanglijstje.

Deze tassen vind ik geweldig, vooral de zwarte exemplaren. Ik heb een Pull & Bear tas die lijkt op de middelste, ik denk dat het een beetje hetzelfde idee is. Maar dat maakt dat ik deze alleen nog maar meer wil, want die tas gebruik ik bijna altijd.

Pull & Bear is een winkel naar mijn hart. Hoewel ik nu blijkbaar de duurste dingen eruit gepikt heb zijn ze meestal juist aardig budgetproof! Daar houd ik van want ehh, ja… ik heb al zo veel kleding, dus echt nodig om er veel geld aan uit te geven is het niet.

Ik hoop dat jullie niet verveeld raken van mijn fashion posts, als dit wel het geval is, laat het even weten 🙂 Zijn jullie ook zo’n fan van Pull & Bear, of is het niets voor jou?

11 reacties

 1. Suus 4 september 2012 / 14:53

  Leuke items! Die leren jasjes zijn mooi

 2. Ise 4 september 2012 / 17:11

  Ik kende het nog niet! Maar ziet er wel allemaal erg leuk uit 🙂

 3. Hester 4 september 2012 / 17:44

  Ik vind de kleding niet echt geweldig, maar die broek met legerprint is wel zó gaaf. Ik zag een meisje op school lopen met zo’n broek en dan een lichtblauw blousje met korte mouwen, beetje doorschijnend en wijd met een kraagje met studs erop. LOVE IT!

 4. Kimberley 4 september 2012 / 17:58

  Waar zit Pull & Bear dan? Ik ben er namelijk nog nooit eentje tegen gekomen. En ik winkel in vele steden dus haha.

 5. Ilse 4 september 2012 / 20:40

  Ik kende het helemaal niet maar zitten leuke spullen tussen.

 6. Isabel 5 september 2012 / 20:17

  Suuper! Die eerste van de tassen is ook super schattig en eigenlijk is alles leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.