Lovely links: Good food inspiratie, leuke DIY's & shopping!

Het is alweer lang geleden dat ik een blogpost maakte met mijn favoriete leukigheden van de laatste tijd op het web. Ik heb al die tijd mijn best gedaan om alle leuke dingen die ik tegen kwam op te slaan en vandaag is het dus weer tijd om jullie hiermee te verblijden. Enjoy!

lovelylinkscollage

DIY scrubblokjes!

Dit is echt een super leuke en simpele DIY waarmee je zelf scrub-blokjes kan maken. Super leuk om cadeau te doen of natuurlijk om gewoon zelf te gebruiken. Ik word er helemaal blij van, haha.

Nagellak markeerstiften

Niet te snel langsscrollen, dit zijn geen nagellakjes! Het zijn markeerstiften… hoe cool is dat? Ze worden hier op iCadeau verkocht. Sowieso een erg leuke webshop, bijvoorbeeld deze vind ik ook erg leuk voor een feestje om glazen uit elkaar te halen!

Prachtige video over schoenen. Het heeft iets magisch en ik word er gewoon heel erg blij van! Ook ik houd erg van schoenen, hihi.

De coolste elektrische fiets ever

Zoals jullie misschien wel weten fiets ik elektrisch. Door de fibromyalgie kon ik niet meer fietsen, totdat ik op mijn 15e een elektrische fiets cadeau kreeg van mijn ouders. En dat heeft me zo veel vrijheid gegeven! Ik heb een erg mooie fiets waaraan je niet zo gauw ziet dat het een elektrische is. Maar toch, op die leeftijd was het misschien nog leuker geweest als ik zo’n stoere elektrische fiets van Spiked Cycles had gehad. Wat een beauty is het he? Meer info over de fiets vind je op de website van Spiked Cycles.

Gelukkig worden door niet te krijgen wat je wilt

Dit artikel kwam ik tegen op Psyblog.nl en vond ik erg mooi. Word je gelukkiger van de loterij winnen of in een rolstoel terecht komen? Het antwoord is behoorlijk verrassend. Je leest het hier!

Everything5pounds.com

Een webshop waarin alles 5 pond kost, ik houd van budgetshoppen! dit is echt zo’n typische webshop waarvan ik graag een fysieke winkel had gezien, dan kun je alles toch net even beter uitzoeken. Maar sowieso leuk om rond te neuzen! Dit is trouwens een tip die Suzanne ooit eens deelde in deze blog!

loveley-link

Healthy food inspiratie: beginspiration.nl!

Deze blog ken ik nog niet zo heel erg lang, deze werd onlangs gereviewd bij #blogpraat. En nu ben ik verslaafd! Sowieso ben ik weer wat bewuster aan het eten, daarbij helpt beginspiration me een handje, met al die leuke recepten. En ja, die foto’s zijn ook zo mooi! Goed, je moet gewoon even een kijkje nemen. Ik ben helemaal niet van de food-blogs, maar dit kan ik zeker waarderen.

wow for you canvas bags

Hoe schattig zijn deze canvas tasjes? Hier te koop!

kopjesbywilma

DIY kopjes met een gezichtje!

Haha, hoe schattig zijn deze kopjes? Dit is echt een onwijs leuke DIY, gemaakt door bywilma.com. Sowieso een erg leuke blog, als je het mij vraagt! Je vindt het blogje hier.

Fattalk maakt je minder aantrekkelijk

Vrouwen die zeggen dat ze zichzelf te dik vinden (of te dun, of bepaalde lichaamsdelen te dik, of gewoon niet mooi), worden minder aantrekkelijk gevonden dan vrouwen die wel tevreden praten over hun lichaam. Het maakt hierbij geen snars uit hoe je er écht uitziet. Al ben je nog zo dun, zeggen dat je dik bent maakt je onaantrekkelijker! Misschien is dat een motivatie om meer van jezelf te houden? Je bent mooi! Hier lees je er meer over.

http://www.youtube.com/watch?v=fRNNzMZgrzs&feature=player_embedded

En om af te sluiten deze video. Een jongetje vindt het maar gek dat ze dieren eten, en het komt er onwijs mooi en lief uit!

Ben jij nog leuke dingen tegen gekomen op het web die ik echt niet mag missen?

DELEN:

28 reacties

 1. Kelly Caresse 3 juni 2013 / 07:15

  Ah wat leuk en handig! Ben heel benieuwd naar de 5 pound webshop en naar beginspiration 🙂

 2. LounaBeauty 3 juni 2013 / 07:32

  Ahwwwww dat filmpje van dat jongetjeee.. hoe cute!! haha. bizar wat er op jonge leeftijden al door kinderhoofdjes kan spoken. 🙂

 3. martina 3 juni 2013 / 07:54

  aaaah dat laatste filmpje! wat lief!!!
  hoe hij het ook allemaal verteld.. heel mooi!

 4. Kimberley 3 juni 2013 / 08:02

  Leuke dingen! Die scrubblokjes wil ik ook nog een keer uitproberen inderdaad 🙂 En ohhh wat zijn die kopjes schattig <3

 5. BirdPlanet 3 juni 2013 / 12:09

  Leuke links! Vooral dat artikel van psyblog heb ik met veel interesse gelezen, mooie blog!

 6. Tedje 3 juni 2013 / 12:12

  Die nagellak markeerstiften zijn echt te gek!

 7. Charlotte 3 juni 2013 / 12:14

  Wat een leuke goodies en items!
  Die markeer stiften zijn gaaf! Ik vind het Canvas tasje ook leuk.
  Aaah en die mokken! Cute ^_^

 8. Kimberly 3 juni 2013 / 13:23

  Die suikerscrubblokjes wil ik nog heel graag een keertje maken 😀

 9. Aleida 3 juni 2013 / 20:38

  Wat een leuke links, ik word er spontaan weer helemaal vrolijk van

 10. Kvgr 4 juni 2013 / 08:17

  Dat jochie!!! Ongelooflijk wat een wijsheid… Wat een schatje. Ik was toch zeker tien jaar ouder dan hij toen ik dacht: wat zijn we in hemelsnaam allemaal aan het doen, we fokken dieren om ze te doden?! Los van de manier waarop ze gehouden en vervoerd worden. Ik eet ze sindsdien niet meer.

 11. Bo 4 juni 2013 / 17:22

  Ahwww die kopjes met een gezichtje zijn echt zoooo leuk!

 12. Lisa 4 juni 2013 / 22:24

  Oeh, die scrubblokjes en die kopjes met gezichtje zijn echt superleuk! Ga ik allebei nog wel een keer maken 😀

 13. Suzanne 8 juni 2013 / 00:40

  Wat een leuke post! (Helemaal nu, ik kan niet slapen dus heb ik iets leuks te lezen hihi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.