Lovely links (lente-versie!)

Dit artikel is onderdeel van de ‘Week van de lente’ op Lisanneleeft.nl. Als je meer artikelen wil lezen uit deze week kun je hier kijken en meer informatie over deze themaweek vind je hier.

Ja, de week van de lente gaat nog heel eventjes door! Het liefst zou ik doorgaan totdat moment dat het echt lente wordt (klinkt als het gezegde ‘als Pasen en Pinksteren op één dag vallen’, nietwaar?). Het is alweer een tijdje geleden dat ik met jullie mijn favo links en plekjes op het web deelde. Deze keer is het tijd voor mijn favorieten in lente-stijl!

lovely links lente

essie lente

Essie lente-lakjes

Een van de makkelijkste manieren om een beetje lente toe te voegen aan je leven, is door een beetje lente aan te brengen op je nagels. Er zijn weinig merken waarvan ik zo blij word als Essie. Elk seizoen komen ze uit met kleuren die passen bij het seizoen. En zo ook de lente! Lees het artikel hierover op Beautylab.

Ombrenagels in lente-stijl

Wil je graag nog net een stapje verder gaan, of kun je gewoon niet kiezen tussen alle lentekleurtjes? Dan is deze ombre tutorial voor de nagels perfect…. Kan niet wachten om hem uit te proberen!

lente enig wonen

Eenig (en lente-achtig) wonen!

Niet alleen de make-up en de garderobe moeten eraan geloven. Iets wat je misschien nog wel veel beter in de stemming brengt: een upgrade van je interieur. De kleuren in huis aanpassen of misschien wat bloemenprints toevoegen. Op Eenig wonen verscheen een mini serie over de lente in huis. Leuk om te lezen (en natuurlijk ook om er iets mee te doen!)

Adembenemend mooie foto’s van de wereld

Misschien niet helemaal lente-stijl, hoewel ik er wel heel erg veel zin in vakantie van krijg. Het Twitter account Thatsearth is er eentje die je móet volgen. Er worden constant prachtige foto’s geplaatst van de aller-mooiste plekjes op aarde. Deze zou ik niet meer willen missen! Aanrader dus.

i love spring tag

De ‘I love spring’-tag!

Net toen ik klaar was met de planning van de lente-week zag ik dat ik getagd was door Milou voor de I love spring tag. Nu ga ik die niet meer doen (ik denk dat jullie inmiddels genoeg weten van mij en te lente!). Maar ik wilde toch even verwijzen naar de tag, want hij is wel heel leuk! (en de antwoorden en eigenlijk de hele blog van Milou zijn ook leuk om te lezen!). Je vindt hem hier!

Grappig weetje trouwens: ik heb Milou ooit eens in het echt gezien! Ze stond in Antwerpen voor mij in de rij bij de Forever 21. Later kreeg ik een berichtje van haar dat ze me gezien had (volgens mij bedacht ze zich dat ook pas dat ik het was toen ze hoorde dat ik ook in Antwerpen was geweest). Super grappig!

Decor8 op Instagram

Dit is een Instagram account van een Duitse blogger (ze blogt in het Engels), en elke keer als ik foto’s van haar zie word ik vrolijk. Altijd de meest vrolijke kleurtjes en ze laat altijd de mooiste en vrolijkste details in haar interieur zien. Hier krijg ik gewoon een lentegevoel van! Dus, voor een beetje meer lente in je Instagram timeline kun je Decor8 volgen op Instagram! En ja, hierbij hoort dus ook een blog die de moeite waard is! (daar kwam ik na het bedenken van deze tip pas op, hehe!)

Gezond & lekker eten met Alyssa

De blog van Alyssa heb ik al vaker genoemd. Ze maakt adembenemend mooie foto’s van haar nagellak, dat vertelde ik al eerder. Maar wat ik nog niet verteld heb is dat ze een echte health-freak is en op dat gebied echt een enorme inspiratie is! Ze maakt het meest lekkere, gezonde en originele klaar en maakt ook daar weer van die mooie foto’s van. Perfect voor als je vast wil beginnen aan je beach body voor komende zomer! Dus… Alyssaa.nl is zeker een fijn plekje om te kijken deze lente!

Deze vrolijke feitjes op Froot maken je blij. De moeite waard om gewoon even te lezen!

Goed… dat waren de links die ik deze keer met jullie wilde delen! Heb jij nog leuke plekjes op het web gevonden waar we eigenlijk allemaal even moeten kijken?

26 reacties

 1. Kelly Caresse 24 maart 2013 / 07:11

  Wat een leuke linkjes! Ah die otters hand in hand wat geweldig, schattig! Ik vind weheartit.com en dan spring, heel veel lente inspiratie en feel good fotos hebben 🙂

 2. Marije_Blogt 24 maart 2013 / 09:48

  Wat een leuke linkjes!
  Mooi tijd vandaag om alles te bekijken aangezien het weer veel te koud is om naar buiten te gaan .. 🙁

 3. Charlotte 24 maart 2013 / 09:56

  Superleuke linkjes.
  Die Essie lakken, <3 pretty!
  Ik vind dat twitter account geweldig, volg het gelijk.
  Jaaa Alyssaa's blog is echt te leuk. En die foto's zijn zo mooi!

 4. Lizzy 24 maart 2013 / 10:31

  Heel leuk artikel! 🙂 De ombre nails vind ik echt gaaf! Die ga ik denk ik eens proberen! En die vrolijke feitjes site is echt leuk! Ik word er inderdaad blij van!

 5. Deborah 24 maart 2013 / 10:39

  Leuk artikel! Plezierig om te lezen!
  Ik ben niet zo’n fan van de ‘regenboognagels’, maar ik vind de kleurtjes afzonderlijk wel heel leuk! Ik ben ook fan van de wereldfoto’s; heerlijk wegdromen seg! En de andere blogjes ga ik snel eens bezoeken 😉

 6. Hester 24 maart 2013 / 11:04

  Aaah die laatste! Hoe lief! De Essielakjes vind ik ook supermooi.

 7. Daphne 24 maart 2013 / 11:38

  Wow, ik wordt helemaal vrolijk van je Lente week :). Nu er buiten inderdaad vrij weinig van te merken is, doen al die kleurtjes die van mijn beeldscherm af spatten het zeker goed! En top ook die links! – Het geeft me ook weer inspiratie voor mijn eigen blog. Daarover gesproken trouwens… volgende week ben ik 1/2 dagen in Den Helder en zag dat jij daar vandaan komt. Nog leuke tips en spots die ik zeker niet moet missen?

 8. Laura 24 maart 2013 / 11:51

  Alyssa’s eten <3 ziet er altijd zo lekker uit!

 9. roos 24 maart 2013 / 11:55

  Ik kende er veel nog niet. Froot wel, dat vind ik echt een leuke site 🙂

 10. Melanie 24 maart 2013 / 12:40

  Leuke links! Ik wil mijn nagels ook eens ‘ombre’ lakken, want het ziet er echt gaaf uit!

 11. Xaviera 24 maart 2013 / 13:23

  Leuke links allemaal! Ik ben gelijk ThatsEarth gaan volgen, wat een prachtige foto’s!

 12. Marloes 24 maart 2013 / 14:42

  Echt handige links, dankjewel en ik ga voor de ombre nails, super gaaf!

 13. Ilse 24 maart 2013 / 18:16

  Errug leuke linkjes, maar eens bekijken als ik de tijd ervoor heb. 🙂

 14. Alyssa 24 maart 2013 / 22:44

  Ah bedankt voor het noemen! 😀 En verder ook leuke & vrolijke linkjes!

 15. LounaBeauty 24 maart 2013 / 23:46

  Leuk artikel meid. Wat super lief dat ik er ook in sta!! Echt, dat waardeer ik enorm. !! Thank you darling. Xx

 16. Ilse 24 maart 2013 / 23:48

  Dat linker Essie lakje vind ik zo mooi! Komende week is bij Etos nog alle make-up met 30% korting, ik denk dat ik even een bezoekje breng aan de Etos haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.