Lovely Links: Natuurlijk leven

Onlangs kwam ik een aantal onwijs leuke websites en artikels tegen over natuurlijk leven. Nu is dat ook waar we een klein beetje mee bezig zijn met de 100 Things Summer Challenge natuurlijk, vandaar dat ik hierbij kwam. Ik geef toe: ik ben niet niet de meest perfecte persoon als het gaat om verantwoord leven. Maar ik kan zeker nog veel leren en mijn interesse ligt hier wel. Daarom wil ik met jullie graag een aantal links delen die ik tegen kwam. Enjoy!

natuurlijkleven

Om te beginnen 4 fijne blogs over natuurlijk leven:

Ik vind dat de natuurlijk leven blogs, de groene blogs, het in Nederland best goed doen! Ik heb er nog niet heel veel gevonden met echt goede kwaliteit, maar die die ik heb gevonden vind ik echt onwijs leuk! Ik ben sowieso fan van De Groene Meisjes, maar die blog is ook al vaker langs gekomen op mijn blog. Tips zijn sowieso nog welkom!

En een aantal video’s over natuurlijk leven:

Briljant: ik heb deze video echt een aantal jaar geleden voor het eerst gezien en ben nooit meer vergeten wat deze man heeft gezegd.

Dit is een serie waarbij nog veel meer video’s horen. Bizar hoe respectloos ze (en we) omgaan met het milieu en met onszelf. Wanneer ik deze video’s zie vraag ik me af waar we eigenlijk mee bezig zijn. Meer video’s vind je op hetzelfde youtube kanaal!

De video’s van Marijke van Projectnaturalbeauty.nl vind ik echt onwijs leuk! Haar blog is soortgelijk aan de beautyblogs die je tegenwoordig overal ziet, maar dan met een compleet ander onderwerp. Oke, ook wel wat beauty, maar eigenlijk alles wat betreft natuurlijk leven. Inspirerend! En ja, ik vind haar gewoon onwijs leuk in haar video’s, haha.

Volg jij websites die gaan over natuurlijk leven? Of heb je nog links die ik gezien móet hebben? Let me know!

15 reacties

 1. Suzanne 25 juli 2013 / 12:07

  Wat een leuk artikel en wat een leuke blogs! Voor mij ook een aantal nieuwe! Thanks!

 2. Sophie 25 juli 2013 / 12:30

  Wat lief dat je Naoki noemt op je website, dankjewel Lisanne! 🙂

 3. Claudia 25 juli 2013 / 15:15

  Surf ik langs je site, zie ik ineens mijn eigen blog staan. Echt onwijs leuk, dank je wel 🙂

 4. Manja 25 juli 2013 / 16:46

  Leuk filmpje met die papieren handdoekjes, shake and fold! En wasnoten gebruik ik ook, ik vind het prima werken voor mijn kleren. Als je kleine kinderen hebt die snel/vaak vies worden is het denk ik wat anders. Maar voor mij werkt het en ik doe er echt ontzettend lang mee!

 5. Kayleigh 25 juli 2013 / 22:31

  Lijken me leuke blogs! Ga snel eens een kijkje nemen 🙂

 6. Robin 26 juli 2013 / 13:06

  Ik hou me hier niet zo mee bezig, maar alsnog altijd leuk om even een kijkje te nemen.

 7. Coen 27 juli 2013 / 12:34

  Leuke filmpjes, echter zie ik het niet zitten om te gaan ‘wassen’ met wasnoten, haha.

 8. ellen 13 augustus 2013 / 18:39

  Dat filmpje van tedx! Zoooo’n goede tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.