Luvico superfood drankje; mijn mening

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik de kans kreeg om het superdrankje van Luvico uit te proberen. Het is een soort super-geconcentreerde sap waarin allemaal gezonde dingen zitten. Het doel is dan ook dat je je van dit wondermiddel beter gaat voelen. Ik probeerde het uit en vandaag lezen jullie mijn mening!

luvico4

Luvico super elixer

Allereerst wil ik even iets vertellen over Luvico en ecolife-shop.nl,waar mijn flessen vandaan komen. Om eerlijk te zijn vind ik de webshop er verschrikkelijk uitzien, ontzettend zonde! Dat doet niet veel voor de geloofwaardigheid van de producten, wat mij betreft. Normaal gesproken zou ik tegen zo’n webshop ook nee zeggen. Máár, wat mij overhaalde is mijn positieve ervaring met soortgelijke drankjes (lees hier en hier).

Nog iets wat me tegenstaat wat betreft dit product van Luvico is dat het nogal schreeuwerig is. ‘Super Elixer’? niet echt geloofwaardig… En ook als je kijkt op de schreeuwerige promo-pagina van Luvico dan zakt de moed je in de schoenen. En tóch wilde ik het product testen!

luvico3

Ingrediënten van Luvico

Hierboven zie je de ingredienten van het drankje. Ziet er goed uit! Zelf heb ik er verder niet heel veel verstand van, maar ik het Jeanet (gezondheidsfreak, healthcoach en bijna afgestudeerd diëtiste) gevraagd en het leek haar geen kwaad te kunnen, ze vond het er zelfs wel goed uitzien, als ze naar de ingrediënten keek. Super!

Ik hoor ook graag wat jullie van de ingredienten vinden, denken jullie dat dit drankje gezond is, als je naar de ingredienten kijkt? Ik weet dat er een aantal lezers is die hier verstand van heeft, dus ik hoor graag je mening!

De voordelen van Luvico Super elixer

Dit is wat erover op de website staat wat betreft de voordelen van de luvico Super Elixer:

 • helpt tegen energie tekort en vermoeidheid
 • gunstig voor gezond cholesterol niveau
 • tegen hoofdpijn
 • voor een betere huid
 • goede darmwerking
 • voor soepele gewrichten
 • verhoogt de weerstand sterk
 • minimaliseert slechte cellen
 • detox / ontgift uw lichaam
 • tegen spierpijnen
 • is een super antioxidant
 • als fruitdieet te gebruiken
 • Is een all-round vitamine booster!

Let op: het is niet altijd bij iedereen zo dat het precies zo gaat helpen. Dit is wat ze schrijven op de verkoop-pagina, dus wees kritisch!

luvico2

luvico1

De gebruiksaanwijzing heb je al kunnen lezen op het etiket van de foto hierboven. Een eetlepel in een glas, (versgeperste) jus erbij en klaar is je drankje! Zonder het te verdunnen vind ik het echt onwijs vies. Vergeleken met de Havvn JUS (het vergelijkbare drankje dat ik al eerder noemde) heeft een soortgelijke smaak, alleen dan veeeeeel sterker. Dat geeft mij een reden om te geloven dat dit echt wel sterker is, ook gezien de dikte van het drankje.

Samen met de sinaasappelsap is het prima te drinken. Je merkt het wel een beetje (je sap wordt er ook wel iets donkerder door), maar het is niet heel vies ofzo!

luvico5

En, werkt het?

Dat is natuurlijk wat jullie nu allemaal willen weten. De bedoeling is van dit drankje dat je het twee maal daags neemt voor een aantal maanden achter elkaar, en dan pas merk je echt het uiteindelijke resultaat. Dat heb ik niet gedaan. Doordat het de laatste tijd wat minder ging met mijn gezondheid is het me niet gelukt om elke dag de energie op te brengen om dit drankje te nemen. Dus, een echte mening kan ik jullie er niet over geven en beloven dat het werkt ook niet.

Maar ik heb wel het gevoel dat het een soort energie-boost geeft aan je lijf. Een soort oppepper, net alsof je een super-duper sterke vitaminepil hebt genomen. Wanneer ik veel aftjes heb of ik zit niet lekker in mijn vel, dan neem ik dit drankje weer even en wordt het weer minder, heb ik het gevoel. Maarreh, ja… we kennen allemaal het placebo effect, dus of het echt werkt weet ik natuurlijk niet! Misschien is het een leuke test om het elke dag te nemen en te kijken of mijn huid ervan opklaart. Goed idee…

Een nadeel: het is niet goedkoop. Voor een fles betaal je 29,95, wanneer je groter inkoopt wordt het steeds iets goedkoper, maar het blijft prijzig. Maar aan de andere kant; een goede gezondheid is natuurlijk veel meer waard dan dat, dus als het helpt is het de moeite waard. Jammer dat je dat alleen niet van tevoren kan weten! De Luvico super elixer is te bestellen op Ecolife-shop.nl.

Wat vind jij van drankjes als deze van Luvico? Zou je het zelf gebruiken, of vind je het juist helemaal niks?

18 reacties

 1. Ilse 5 juli 2013 / 07:22

  Ja, als het echt werkt is het natuurlijk z’n geld wel waard. Ik geef er voorlopig toch m’n geld niet aan uit. 😉

 2. martina 5 juli 2013 / 07:35

  ben wel benieuwd wat het op de lange termijn zou doen..
  nu ben ik nog zeker niet om 😉

 3. Manja 5 juli 2013 / 08:01

  Ik ben ook wel benieuwd naar het lange termijn effect, dus verwacht over 2 maanden nog een berichtje hierover 😉

 4. Hester 5 juli 2013 / 08:04

  Tja, als het echt doet wat het belooft, is het wel echt een topproduct… Maar dat is jammer genoeg meestal niet zo. En als ik iets vies vind, heb ik meestal ook niet heel erg veel zelfdiscipline om het helemaal op te drinken. ^^
  Ik wil je er trouwens even op wijzen dat je de laatste tijd vaak onnodig streepjes tussen de woorden in samengestelde woorden zet. Het is gewoon verkooppagina, promopagina, energieboost, all round en super geconcentreerd zonder streepje.

 5. Kimberly 5 juli 2013 / 08:07

  Als het echt werkt zou ik het ook wel kopen! Ben er wel benieuwd naar eigenlijk

 6. Linda 5 juli 2013 / 08:27

  Persoonlijk geloof ik er niet zo in, maar hé, als het voor jou of anderen werkt zou ik het zeker gebruiken! Je hebt trouwens gelijk over de webshop en de verpakking: erg schreeuwerig en lelijk ja.
  Maar goed, als het werkt zou ik het gebruiken als ik jou was, denk ik. Je kan het in ieder geval altijd proberen; ook al is het placebo. Daar zou ik dan niet teveel om geven. Zelf heb ik er niet echt behoefte aan denk ik 🙂

 7. Stephanie 5 juli 2013 / 08:57

  Ik ben benieuwd wat het op lange termijn doet dan. Maar voor dat geld koop ik denk ik toch liever een ander drankje;)

 8. natanja 5 juli 2013 / 09:23

  het klinkt te mooi om waar te zijn ik gaan nog even je anderen drank reviews lezen , en ik benieuwd wat het doet als je het langer achter elkaar gebruikt !!

 9. Charlotte 5 juli 2013 / 10:08

  Klinkt wel erg goed!
  Een energie boost door een kuur van een drankje, hmmm.

 10. Lenneke 5 juli 2013 / 11:47

  Ik ben altijd zo sceptisch wat betreft dit soort dingen. Maar misschien moet ik het toch eens een keer proberen…

 11. ellen 5 juli 2013 / 13:09

  ik kende het nog niet! maar toch hou ik het liever bij gewone drankjes uit de supermarkt.. de website ziet er trouwens verschrikkelijk uit haha. sorry

 12. F&F 5 juli 2013 / 13:19

  Ik vind het eigenlijk niks. Te duur, schreeuwerige verpakking, overdreven website…. Misschien als het echt keigoed werkt, maar voor nu ben ik nog niet zo enthousiast. Jammer, want het leek me wel handig: een ‘superfood’-drankje.
  x

 13. MySimplySpecial 5 juli 2013 / 13:48

  Het blijft lastig inschatten wat het effect van dit soort dingen zijn, maar als het helpt is het fijn!

  • Saskia 24 april 2019 / 12:09

   Ik gebruik het drankje al jaren met tussenpozen, ik heb altijd last van migraine en met dit drankje heb ik er geen last van. Wanneer de voorraad op is bestel ik niet meteen een nieuwe voorraad, maar zou dat wel moeten doen, omdat ik na een aantal weken weer minder energie heb en migraine aanvallen. Ik ben dus heel positief over deze drank 🙂

 14. Lindsey 8 juli 2013 / 12:48

  als het werkt is het inderdaad super fijn. Momenteel meng ik zelf supefoods door mijn smoothies en havermout. Deze haal ik bij de tuinen. Ik voel me energieker, maar ik eet daarnaast ook gezonder dus het inderdaad soms lastig te beoordelen of het echt werkt. Voor nu sla ik deze nog even over, maar wel handig om erover te kunnen lezen!

 15. Mieke 9 december 2016 / 11:40

  Ik heb het een aantal jaar geleden gebruikt omdat ik regelmatig een koortslip had! Lange tijd gebruikt en gestopt omdat ik maar zelden nog een koortslip had! Nu 2016, na een intensieve tijd van tweeling heb ik steeds weer een koortslip!
  Nu weer gekocht en hoop hetzelfde effect als aantal jaren geleden!

 16. betty 12 juli 2020 / 20:35

  het is met geen een produkt te vergelijken. deze bevat het meest. en het heeft me moeder geholpen die ontzettend was vermagerd. het is een boots voor je lichaam en je imuumsysteem knapt er echt van op. ik neem dit in de ochtend met noni en met aloe vera sap voor ter verkoming van galbulten en contacteczeem. het helpt en als je last hebt van hooikoorts dan is dit ook een aanrader met echineaforce tabletten. ook de propoliscreme is heerlijk en de shampoo helpt tegen een jeukende hoofdhuid. het is een goede site. de spullen zijn idd wel duur. maar de aloe vera sap is zeer geconcentreerd dat je maar een klein slok ervan nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.