8 reacties

 1. Linda 15 april 2016 / 12:05

  Ooh wat balen dat jij je aan het einde van de dag zo ziek voelt wanneer jij je medicijnen vergeet! Pillen die ik echt niet mag vergeten, daar zet ik zelf een wekker voor, werkt echt ideaal! Soms krijg je het gewoon niet in je systeem. Ik zie dat jouw vlogs goed bekeken worden en ben blij dat steeds meer mensen hier een stukje van mee krijgen. Hoop dat de infusen goed zijn gegaan!

  En een vraagt voor de q&a: ik ben erg benieuwd hoe jij het hebben van Lyme met je blog en YouTube combineert. Werk je normaal veel vooruit? En wat vraagt het meeste qua energie van jou?

 2. Charelle 15 april 2016 / 12:37

  Wat goed dat je uitlegt hoe anders Lyme bij iedereen kan zijn! Ik denk dat dat voor sommige mensen namelijk heel verwarrend is en het ook moeilijk maakt om te begrijpen hoe jij je voelt, want die ander die voelde zich niet zo dus ‘het zal allemaal wel meevallen’. Maar het valt allemaal helemaal niet mee! Dus echt goed dat je dat even vertelt! (:

 3. Ilse 15 april 2016 / 12:43

  Mooie video. Dit vond ik jouw mooiste video tot nu toe tijdens Week van de Teek door dat stukje waarin je uitlegt dat Lyme bij iedereen anders. Ook door het stukje waarin je het hebt over dat je je haar nog moet wassen en douchen, maar dat je ook moet gaan slapen en over pijnstillers nemen en dat je dan vertelt dat het dan toch niet gelukt is. Dat je erbij zegt dat het zo ingewikkeld is. Voor gezonde mensen klinkt dat waarschijnlijk compleet belachelijk, absurd, maar voor veel mensen met Lyme is het wel de realiteit. Ik denk dat dat twee dingen zijn die gezonde mensen die de ziekte van Lyme niet kennen zich toch niet realiseren. Dus: super gedaan!

 4. Mama Lifestyle Blog 15 april 2016 / 12:45

  Wat vervelend dat je je weer zo ziek voelde. Jammer dat de week vd teek alweer bijna voorbij is. Ik ga je dagelijkse vlogs missen ☺ Het infuus heb je nu als het goed is gehad, ik hoop dat alles goed is gegaan en dat je niet al te ziek bent geworden.

 5. Els 15 april 2016 / 22:51

  Zo herkenbaar van die issues over medicijnen innemen en haar wassen , overprikkeld zijn door te veel keus en niet tegen geluiden kunnen,etc (Al heeft het een andere oorzaak bij mij want ben getest op Lyme maar uitslag was negatief) Ik vind opruimen heel moeilijk doordat je er zo bij moet na moet denken bij elk dingetje wat het is en waar het hoort te liggen Heb ook moeite met dingen sorteren en verdelen van spullen ,en met structuur maken Daarom kost opruimen bij mij zoveel energie Maar als ik niet opruim is ook natuurlijk geen optie haha .trouwens ik heb juist wel heel veel behoefte aan structuur en hou erg van een opgeruimd huis juist omdat ik snel overprikkeld ben. :Q&A :Mijn vraag aan jou is of je dit soort dingen ook herkent en hoe je daar dan mee om gaat ?

 6. Lidewij 16 april 2016 / 00:12

  Hi meis!! Super goed joh dat je het zo allemaal laat zien! En haha zoooo herkenbaar dat haren wassen of niet!!

 7. Anneleen 18 april 2016 / 20:05

  Ik denk dat je inderdaad geen enkele lyme- patiënt met elkaar kan vergelijken. Goed dat je hier de nadruk op legt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.