Ik maakte zelf notitieboekjes bij CEWE!

Toen ik bij CEWE een bestelling mocht doen werd ik meteen enthousiast. CEWE is een website die producten levert met je eigen foto’s of ontwerpen erop. Normaal zijn zulke webshops vrij eenzijdig en kun je vooral fotoboeken bestellen, maar op deze webshop zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Ik bestelde twee producten waar ik veel van verwachtte. Of het echt zo mooi was als ik verwachtte? Lees daarvoor de blogpost!

Advertorial

De twee producten die ik koos. Achter beide zit een verhaal!

Als je mijn blog volgt heb je al kennis gemaakt met mijn nieuwe hobby, aquarelverven. Het is zo leuk en ontspannend en mijn vriend vindt het net zo leuk om te doen als ik. Heerlijke bezigheid voor samen, dus! Hij pakte zijn kans toen ik geconcentreerde bezig was en maakte deze foto van mij. Ik vond hem bijzonder goed gelukt, eigenlijk vooral omdat hij het moment zo goed vastlegt. De lichten, zodat we het goed kunnen zien, het materiaal, en een supergeconcentreerde Lisanne in actie, haha.

Voor de lijst en de passe partout heb je op de site een heleboel keuze. Ik koos voor een bronskleurige fotolijst en een mooi witte passe partout. Je kan op deze foto ook zien hoe mooi de randjes van de passe partout zijn! Dit is echt een super mooi luxe product, als je het mij vraagt. Geweldig om cadeau te doen!

En dan het tofste van de bestelling: een notitieboek! Om precies te zijn twee. Eigenlijk had ik op de foto bezig moeten zijn met deze muisjes, dan had het helemaal mooi bij elkaar gepast, haha. Maar ik moet je teleurstellen, dit is een creatie van Ming, dus niet van mij. Het rechter boek (A4 formaat) is uit het plastic, die daarachter nog niet. Vandaar dat er wellicht een kleurverschil te zien is.

Over de formaten gesproken, er zijn veel meer mogelijkheden qua formaat, bijvoorbeeld A5 of A6 is ook mogelijk. Verder heb je qua bewerking en afwerking ook keuze genoeg om het precies te maken zoals jij het wil!

Ook dit boek is prachtig afgewerkt. Ik had nog nooit eerder zoiets besteld en ik moet zeggen dat de kwaliteit van dit notitieboek mijn verwachtingen overtreft. Over de achterkant van het boek: deze kun je ook zelf designen, maar deze heb ik gewoon in één kleur gelaten.

Voor de pagina’s kun je kiezen of je lijntjes, hokjes of een blanco pagina wilt. Ik koos voor een blanco pagina omdat ik denk dat dit een prachtig boek is om tekeningen in te bewaren, stickertjes in te plakken of andere mooie herinneringen in te bewaren. Omdat de boekjes zo veel mooier zijn geworden dan ik dacht, denk ik dat we er ook iets zuiniger mee zullen zijn. Gewoon als tekenboekje aan een kindje geven is bijna zonde, haha. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk een geweldig cadeau, ook als je er een foto op maakt! De kwaliteit van de afdruk is, net als bij de foto in de lijst, bijzonder goed.

Ik ben helemaal happy met deze spulletjes, vooral ook omdat het bestellen en samenstellen van de producten zo veel simpeler was dan ik gewend ben. De twee notitieboeken zijn echt de twee hoogtepunten van de bestelling, als je het mij vraagt. Maar mocht jij een bijzondere foto hebben, het inlijsten doen ze bij CEWE ook echt geweldig mooi. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden op de webshop, neem zeker eens een kijkje! Wat zou jij op de cover van zo’n notitieboekje zetten als je hem zelf kon ontwerpen?

DELEN:

24 reacties

 1. Darina 27 januari 2017 / 17:12

  Een peachtige foto Lisanne! En wat een schattige notitieboekjes. Ik denk dat ik er een mooie foto op zou laten zetten. Ik zal eens in mijn archief graven.

 2. Romy 27 januari 2017 / 17:51

  Wauw, die notitieboekjes! Wat een geweldige tekening en hij is heel mooi vereeuwigd zo! Mooie foto ook! Je kunt zien dat je er echt plezier aan beleeft 🙂

 3. Josephine 27 januari 2017 / 18:30

  Wat leuk om te zien, ik was al zo benieuwd naar items met je zelfgemaakte werken erop! Die notitieboekjes vind ik echt geweldig! Je zou ze zo kunnen verkopen, net als je kaartjes.

  Bedankt voor de tip, trouwens, want ik zocht zelf ook al langer naar een zaak die items kon bedrukken. Ik ga zelf dan voor een Victoriaans thema. 🙂

 4. Tamara TS 27 januari 2017 / 18:35

  Die zijn leuk geworden, heel schattig met die muisjes! En een notitieboekje is inderdaad veel leuker dan alweer het zoveelste fotoboek.

 5. Sofie 27 januari 2017 / 19:49

  Oh, goed om weten. Ik had nog niet eerder een notitieboekje gevonden bij van die fotowebsites. Agenda’s wel, maar helemaal leeg, dat is wel fijn om cadeau te doen vind ik! Goed idee om er een tekening voor te gebruiken, daar was ik niet opgekomen (maar ik kan ook niet tekenen, haha).

 6. Danielle | Mama Lifestyle Blog 27 januari 2017 / 21:27

  Leuke foto Lisanne! Heel cliché maar op de voorkant zou een afbeelding van mijn kinderen komen. Ik wil ook gaan aquarelverven. Ik zag vandaag aquarelpotloden bij Action, maar ik weet niet wat ik daar van kan verwachten. Ik zag online ook ecoline stiften en dat zag er wel heel gaaf uit. Leuk dat je zo lekker creatief bezig bent!

 7. Leonie 27 januari 2017 / 22:19

  Leuk idee om zo zelf je notitieboekjes te maken!

 8. Patricia 27 januari 2017 / 22:36

  Denk dat ik voor één van de foto’s van onze Nieuw-Zeeland of Australië reis zou kiezen. Niet alleen omdat ik me daar zo fijn voelde, maar ook omdat het laat zien dat alles mogelijk is. Alle realistische dromen kun je verwezenlijken. Niet denken in maren, maar gewoon voor de ja gaan. Zoals een kennis van me altijd zegt ‘je moet gewoon brutaal eerlijk tegen jezelf zijn en dan weet je wat er kan’.

 9. Nicole 28 januari 2017 / 06:27

  Fijn dat je hier je gedachten en dergelijke in kwijt kunt. En super leuk om zelf een notitieboek te kunnen ontwerpen!

 10. marije 28 januari 2017 / 06:37

  Wat gaaf dat je zo notitieboekjes kunt ontwerpen. Geeft er meteen een mooie betekenis aan. Hele mooie foto. Super leuke herinnering

 11. Sophie 28 januari 2017 / 09:13

  Yaay, wat fijn om je zo blij te lezen! Mooie foto van jou inderdaad!

 12. Ayla 28 januari 2017 / 10:33

  Wow, heeft Ming die muisjes zelf geschilderd?! Wat knap zeg! Die foto van jou is ook leuk 🙂

 13. Ilona Wielinga 28 januari 2017 / 11:32

  Echt supertof dat dit kan, was zelf laatst op zoek naar zoiets maar dan met een adresboekje, dat doen ze dan weer niet helaas.

 14. Nienke 28 januari 2017 / 14:38

  Heeel tof dat dit kan!
  Het geeft echt een persoonlijkheid aan zo’n boekje.
  Leuk om te geven en ook leuk om te krijgen.

 15. Lenneke 28 januari 2017 / 14:46

  Heel gaaf! Heb je een notitieboekje cadeau gedaan aan je vriend? 🙂

  • Lisanne 29 januari 2017 / 18:13

   Uiteraard 😀

 16. Jacqueline 28 januari 2017 / 15:36

  Superleuk die persoonlijke notitieboekjes! En het duurde even voordat ik doorhad dat het een foto in een lijst was, dacht even dat het een spiegel was.

 17. Nadine 29 januari 2017 / 12:04

  Wat een mooie foto van jou Lisanne! Weet je al waar je hem gaat neerzetten of ophangen? En leuke boekjes! Wat kan Ming dat goed zeg. Leuk om zo’n creatie terug te zien op je eigen boekje. Zelf zou ik denk ik een mooie quote of een natuurfoto op de voorkant van het boekje zetten.

 18. Mariska 29 januari 2017 / 19:57

  Ahh wat leuk zeg! Ik vind die notitieboekjes wel goed gelukt 🙂 Wat kan Ming dat goed!

 19. Tamarah 29 januari 2017 / 22:12

  Wat een mooie foto en fotolijst! Maar het zelf maken van notitieboekjes vind ik helemaal ontzettend leuk! Het mooiste zou zijn als je ook nog de inhoud van het boekje zou kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld door teksten er aan toe te kunnen voegen etc.

  • Lisanne 31 januari 2017 / 13:50

   Jaaaa, dat is inderdaad ook geweldig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.