Make every day a happy day

Jip en Janneke make upjes! Ik zag ze liggen in de hema, en dat kun je toch niet laten liggen? In elk geval, ik niet. Vooral de bronzer ziet er geweldig uit, mooie strakke verpakking (lijkt op die van MAC cosmetics!), met een super schattig plaatje erop en een leuke tekst.  En ik heb nog even een lipglossje meegepakt, die zag er ook erg schattig uit.

Over de bronzer ben ik zeer tevreden, hij is niet zo donker, wat juist goed is voor mijn lichte huidje. Er zit een hele subtiele glans in, wat ook perfect is. De lipgloss is gewoon ehh, lipgloss. Niet bijzonder, maar ook niet slecht.

De bronzer was 4,50 en de lipgloss 2,50.

Excuses voor de (voor veel mensen) minder boeiende eerste post, maar ik heb er zelf van genoten.

DELEN:

1 reactie

  1. carlijn 19 augustus 2010 / 15:44

    leuk eerste post =D
    op naar veel volgende voor onze blogjes =P
    xxxcarlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.