make the impossible possible

Dit filmpje heeft nu geen toelichting van mij nodig, later misschien. Wat vinden jullie van dit filmpje?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1kGmjb9Qhzg[/youtube]

DELEN:

3 reacties

 1. Quirien 22 december 2010 / 12:45

  I like it!! 😀
  Oke dat is misschien niet helemaal de goede bewoording..
  ehm.. inspirerend.. ik weet niet of die bewoording het beter maakt.. maar je snapt wel wat ik bedoel, toch? (A) 😛

  xxx

 2. Kimberley 22 december 2010 / 16:55

  Echt prachtig, té prachtig gewoon. Dit doet me enorm denken aan mijn verleden. Hoe veel ik heb gevochten om te komen waar ik nu ben. Om overeind te blijven staan, hoe vaak ik ook gevallen ben. Ik heb mezelf altijd overeind geduwd. In de hoop op beter tijden. Je moet nooit opgeven. Ik hield me altijd aan dit zinnetje, op ieder moment dat ik het moeilijk had, en dacht dat ik zou falen: “Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.” Ik vind deze quote zo mooi en het was ook een van de dingen waardoor ik mezelf voorhield om door te gaan. Ook al was het zo moeilijk. En dit zinnetje was ook een steun. Een paar woordjes, maar een enorme betekenis: “Fall down seven times, stand up eight times.” En dat heb ik ook gedaan. En ik hoop dat andere mensen ook wat aan deze zinnetjes hebben, misschien, omdat ze dit lezen. Maar wow. Echt een prachtig filmpje. En dit raakt me echt. Beautiful post. <3

 3. Ilse 12 maart 2011 / 13:10

  Wat een ongelofelijk mooi filmpje.
  Ik was eventjes je oude berichten aan het bekijken en toen vond ik dit mooie filmpje. (:

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.