Make today worth remembering!

Maak er eens iets bijzonders van vandaag! Vandaag is het weer zo’n zelfde dag. School, werk, of weekend. Grauw weer, je doet misschien wat boodschappen, wordt natgeregend en na vandaag herinner je je deze dag nooit meer. Waarom niet?! Er zijn zo veel manieren waarop je vandaag wel het herinneren waard kan maken!

 • Bak een taart voor de buurvrouw
 • Verklaar iemand de liefde
 • Stuur een sollicitatiebrief (voor een functie die misschien wel heel erg buiten jouw comfortzone is!)
 • Biecht iets op
 • Lach vandaag naar alle mensen op straat
 • Begin met het schrijven van je eerste boek en maak hem deze maand af (Het is weer november!)
 • Spreek met iemand af die je lang niet meer hebt gezien, of vraag iemand die je helemaal niet zo goed kent om iets leuks te gaan doen
 • Doe eens lekker gek vandaag! (dansen in de regen?!)

Doe vandaag eens gek en zorg ervoor dat je over een week (of een maand, een jaar, of de rest van je leven) nog met een lach terug kan denken aan vandaag! Ik wens jullie een hele fijne, bijzondere en ‘rememberable’ dag! Wat ga jij vandaag doen? Hoe dan ook, maak er een mooie dag van! 😀

DELEN:

17 reacties

 1. mysupersweetlife 2 november 2012 / 07:50

  Jij hebt echt altijd heel bijzondere artikelen meid! Iets waar je weer even bewust van jezelf word! Ik zal zeker een van je tips opvolgen vandaag!
  Liefs

 2. lifesplash 2 november 2012 / 08:25

  Vandaag word sowieso een fijne dag! Weer een uurtje naar school. KAN NIET WACHTWN! 😀 Maar we gaan de dag nog leuker maken door er een onvergetelijk uurtje van te maken. :p

 3. Lizzy 2 november 2012 / 08:43

  Erg leuk artikel! Ik word er helemaal blij van! Ik heb vandaag een gewone dag naar school, maar ik probeer er iets van te maken! 🙂

 4. Hester 2 november 2012 / 08:59

  Vandaag heb ik over een aantal uur ein-de-lijk weekend, en daar ga ik zooo van genieten! Maar ik zal vandaag ook een leuke dag maken, ook al weet ik nog niet precies hoe 😀

 5. Wanza 2 november 2012 / 09:16

  Wat een positief artikel! 🙂 Ik zou proberen iets van jouw tips te doen.

 6. Chantal 2 november 2012 / 10:01

  Heerlijk, weer zo’n fijn positief artikel op deze druilerige vrijdagmorgen! Thanks for that! 🙂

 7. Jesdiny 2 november 2012 / 11:29

  Wat een leuke post!!! Ik ga er een leuke dag van maken!! #inspiratie

 8. Linda 2 november 2012 / 12:45

  Ah, van zulke artikelen word ik altijd een stukje blijer, dankje! 😀 Hoop dat we allemaal een mooie dag hebben! 🙂

 9. Ilse 2 november 2012 / 12:57

  Ik heb een saaie schooldag van half 9 tot half 5 maar ik ga zeker proberen er iets spetterend van te maken. En ik vind het idee van het boek schrijven in een maand erg leuk. 😀

 10. Ise 2 november 2012 / 14:45

  Een paar uurtjes werken vanmiddag, dat maakt mijn dag ook goed! 🙂

 11. Roxanne 2 november 2012 / 14:54

  Het is zeker weer november. Ik ben gisteren ook weer begonnen met het typen van een verhaal en of het nu iets wordt of niet, het is leuk om te doen en het is heerlijk om 50,000 woorden te halen! 🙂 daarnaast heb ik er nog leuke mensen mee leren kennen ook, via twitter!

 12. Isabel 2 november 2012 / 17:04

  Wat een leuk artikel, Lisanne! You’re right, vandaag moet ook belangrijk zijn haha. Niet zo’n stomme, saaie, normale schooldag. Ik weet alleen niet wat ik nog ga maken van vandaag, maar we zullen zien!

 13. Ellen 2 november 2012 / 20:25

  Jouw blog herinnerd mij er elke keer weer aan dat ik positief moet blijven denken, ik denk de laatste tijd erg snel negatief bij alles wat er gebeurd, maar dan denk ik: Neem een voorbeeld aan lisanne, zij is altijd positief! En dat moet ik ook proberen.

  Dankjewel Lisanne! <3

 14. Kelly 3 november 2012 / 00:07

  Heerlijk, zo’n positief artikel! Daar ben ik heel erg van, hou ook een soort boekje bij waarin ik elke dag opschrijf wat ik zo leuk vond aan die dag, zodat je aan elke dag wat moois te herinneren hebt :).
  Ik doe trouwens ook mee aan NaNoWriMo, jij ook? Heb al wel 1,5 kantje, haha! Schiet nog niet op, maar misschien dit weekend als ik wat meer tijd heb :).

 15. Johanne 3 november 2012 / 12:09

  Wat een heeerlijk artikel! (:

  Volgende week is het toetsweek dus vandaag keihard aan de studie, maaar tussen de bedrijven door alle tijd om er een onvergetelijke dag van te maken!!

  belegde broodjes uit de over als lunch maken, lieve mensen gedichtjes smsen, nagels knalblauw lakken, in de leerpauze dansen en spelen met de hond..

  Today is a good day to have a good day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.