Mallorca shoplog (Mango, Kiko, NYX, Essie, Action & meer)

Op mijn artikel van gisteren kwamen een aantal dezelfde vragen. Namelijk: Kun je geen shoplog filmpje maken? Ik maak niet zo vaak filmpjes en het zou goed zijn weer eens uit mijn comfort zone te komen. Jep… helemaal waar! Dus ik deed weer waar ik erg zenuwachtig van word, een filmpje opnemen! Wat heb ik gewinkeld op Mallorca?

Het scherp stellen is nog steeds niet helemaal goed gegaan, maar het is een stuk beter dan de vorige keer, volgens mij! Dit is opgenomen met mijn compact camera.

Zoals ik in het filmpje zei nog even de prijzen:

Sandaaltjes uit een toeristenwinkeltje 17,99
Sleutelhanger uit een toeristenwinkeltje 4,00
NYX lipgloss 5,00 (ongeveer)
Kiko Nagellak 1,50
Kiko concealer 7,50
Essie nagellak 7,95
Wimperkruller 2,79

The Body Shop handcreme 2 euro per stuk (eigenlijk 3 euro, maar 2+1 gratis, ik had er dus nog eentje)
Dag- en nachtcreme Action 1,80
Kaartenbox Action 3,80 
Broek Mango 15 euro 

Dus… ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat weten wat je ervan vindt, opbouwende kritiek over mijn filmpjes is altijd welkom. Ik moet immers nog veel leren op dat gebied, haha. En ook als je nog andere leuke ideeën hebt voor filmpjes, dan hoor ik dat graag.

DELEN:

16 reacties

 1. Hanna 5 augustus 2012 / 13:39

  Heel stoer dat je toch gewoon filmpjes maakt! Wat misschien een goede tip is: Volgens mij filmt Tim (of iemand anders) je nu. Ik denk dat je misschien minder zenuwachtig overkomt als je je camera gewoon op een standaard zet en zelf filmt zonder dat er iemand kijkt, dat lijkt mij in ieder geval makkelijker! Ik weet niet of jij dit ook vind, maar het is mijn mening.
  Verder leuke dingen gekocht, die broek is zoo leuk! En dat rechtse nagellakje van Kiko (die blauwpaarse), is dat nummer 338? Dan heb ik die namelijk ook! Ik ben deze vakantie in Italië voor het eerst bij Kiko geweest, maar mijn lakje kostte €2,50..
  xoxo

  • karlijn 5 augustus 2012 / 22:13

   Dit is precies wat ik dacht!!
   Nu merk je ook dat je reageert op wat hij doet/hoe hij kijkt enzo.
   Verder wel heel leuk!!

   • Lisanneleeft 5 augustus 2012 / 22:19

    Thanks voor de tips!

    Ik ga het nog eens proberen, maar ik heb eerder filmpjes zelf geprobeerd op te nemen, maar toen werd ik nog veel zenuwachtiger, haha 😛

 2. Lieske 5 augustus 2012 / 13:39

  erg leuk dat je nu eens een filmpje maakt, en ik snap wat je bedoelt, ik zou het ook verschrikkelijk eng vinden om zo’n filmpje te maken als je dat niet gewend bent. Heel erg leuk, en wat mij betreft mag je het vaker doen (maar doe niks als je er echt geen zin in hebt) 😛

 3. Esmay 5 augustus 2012 / 14:11

  Die sandaaltjes zijn té leuk! En Essie is inderdaad de bom <3

 4. Hester 5 augustus 2012 / 14:14

  Echt een hartstikke leuk filmpje, je bent zo lekker spontaan en doet niet alleen wat je moet doen 🙂 Keep on going!

 5. Karin 5 augustus 2012 / 14:30

  Keileuk filmpje! Echt grappig om je zo weer eens in levende lijve te zien.

 6. Ellen 5 augustus 2012 / 15:38

  Leuk filmpje en shoplog.
  Ik ga eind augustus met mijn beste vriendin 11 dagen naar mallorca.

 7. Lifesplash 5 augustus 2012 / 18:07

  JAAAA KIKO! Hahaha, ik ben in Duitsland ook daar geweest en heb er ook 3 gehaald en ook voor 1,50. (y) Vind je filmpje trouwens heel leuk en je oorbellen ook! En Essie is awesome hè, luff it.

 8. Joyce 5 augustus 2012 / 20:39

  Leuk gedaan! Ik denk dat je het idd vaker meot doen (als het je bevalt) De zenuwen worden vanzelf minder. Leuke dingen ook geshopt vooral dat sleutelhangertje!!

 9. Rinus 6 augustus 2012 / 00:12

  Erg leuk om je filmpje te zien en je komt goed en duidelijk over bij mij!.
  Ik vraag mij wel af wat de wereld zonder kleurtjes en shops zou wezen voor jou ;-).
  Groet Rinus, verslaafd aan hardlopen.

 10. Ilse 8 augustus 2012 / 11:44

  leuke spulletjes zeg en leuk filmpje! 🙂

 11. Nina 8 augustus 2012 / 14:55

  Stukken waarin je wegloopt kan je beter eruit knippen, voor de rest doe je het goed hoor! (:

 12. Nena 22 augustus 2012 / 19:23

  Aaahw ik vind jou echt zo schattig ^^ Filmpjes opnemen is altijd engig in het begin maar vind dat je het goed doet hoor 😉 Ik ben in Italië ook naar KIKO geweest en zoals ik al eerder las daar waren de lakjes dus €2,50 😛 Welk nummer is de middelste (die blauwgroenige)? Die heb ik geloof ik ook gekocht (: Je sleutelhanger is ook super tof trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.