Mallorca update #1

Daar ben ik dan, vanuit Mallorca! Ik vind het hier nu al ge-wel-dig. We hebben het perfecte appartement, het perfecte balkon, het weer is perfect, de mensen zijn perfect en eigenlijk is ALLES hier gewoon perfect! Op een ding na…

Daar lag ik dan, 30 graden onder de parasol. Volledig ingesmeerd met factor 40 en lekker de warmte in.

Over de parasol: Vlak nadat we met de bus afgezet werden bij het appartement kreeg Tim een parasol in zijn handen gedrukt. ‘Deze hebben wij niet meer nodig en hij past niet in onze koffer’. Achteraf kwam dat heel erg goed uit, want ons balkon heeft helemaal geen schaduw. Dus, bedankt lieve mensen die ik nooit meer ga zien, bedankt!

Een van de uitzichten (deze is ver ingezoomd) vanaf ons enorm grote balkon, het zwembad!

Het is hier heerlijk warm, ik had niet verwacht dat mijn lijf dat zo fijn zou vinden. Ik was namelijk een beetje bang dat ik er niet goed tegen zou kunnen, maar het valt me heel erg mee. We hebben fijne sproeiertjes (van de Action) die heel verkoelend zijn en ik heb (voor het eerst in 5 jaar) weer eens gezwommen.

Het enige waarover ik zou kunnen klagen is een Engelse pub, of iets waar dat op moet lijken. Met elke dag karaoke avond. Recht onder ons appartement. Er lopen hier niet echt zangtalenten rond, vooral aangeschoten mensen. Je snapt het. Tot 2 uur ‘s nachts. Gelukkig kan ik er (meestal) wel om lachen. Dan maar niet vroeg slapen, ik vind het hier heerlijk en dat is het belangrijkste.

Morgen ga ik foto’s maken en een kijkje nemen bij het strand. Ik heb er zin in! Hopelijk volgen er meer vakantieupdates. Hoe is het in Holland?

12 reacties

 1. Nathalie 27 juli 2012 / 00:27

  Wat een mooie chillplek is het zwembad! Je zal er vast van genieten!

 2. Esmay 27 juli 2012 / 07:07

  Ah wat heerlijk zeg! Wel jammer van die aangeschoten lui enzo, maar ach, laat naar bed gaan mag ook: het is vakantie :D!

 3. Daniëlle 27 juli 2012 / 09:10

  Wat een mooi uitzicht, klinkt allemaal heel fijn! Geniet er van. 🙂

 4. Chantal 27 juli 2012 / 09:15

  Ohh Lisanne, wat klinkt het heerlijk allemaal! Geniet ervan!

 5. zoetedagdromen 27 juli 2012 / 09:34

  Wat fijn dat alles daar perfect is en dat je lekker kan genieten. Ik kijk uit naar meer vakantie- updates!!

 6. Karin 27 juli 2012 / 09:35

  Wat leuk een blogje vanaf je vakantieadres. Klinkt allemaal heel erg goed. Behalve dan dat karaoke tot twee uur ‘s nachts, zou ik ook helemaal niet blij van worden.

 7. Jolien 27 juli 2012 / 20:21

  Oh, die foto van het zwembad: ziet er heerlijk uit!

 8. josianne 28 juli 2012 / 09:06

  Dat ziet eruit als een heel fijn zwembad. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.