Mallorca update #2 regen + konijn = zonneschijn

 

Weer een update vanuit het (meestal) zonnige Mallorca. Ik ben een beetje bruin geworden, het heeft geregend (echt waar!) en tsja… in de bar onder ons appartement doen ze ECHT tot 2 uur aan karaoke, elke avond.

Tim tijdens onze wandeling

Vrijdag heb ik even fijn kunnen uitslapen, dat mocht wel na een nachtje goed wakker gelegen te hebben (jep, de karaoke dus). Maar wakker gemaakt worden door het zonnetje en een stokbroodje  maakt een heleboel goed!

Vervolgens kwamen we op het idee om eens een rondje te gaan lopen om te kijken waar het strand was. Er zijn hier allemaal kleine baaitjes met een klein strandje, heel erg druk dus. Ik lig hier liever bij het zwembad (of nog beter: op ons reuze-balkon!), thuis hebben we immers ook een strand om de hoek.

 

Een straatje in Cala d’or

Toen we net vijf minuten onderweg waren begon het serieus te regenen. Geen probleem, wat verkoeling konden we wel gebruiken, hierdoor heb ik alleen iets minder foto’s gemaakt dan ik wilde.

 

Na onze wandeling met wat miezerregen begon de zon weer volop te schijnen en trokken we een ‘Coronita’ uit de koelkast. Heel erg lekker en we hadden iets te vieren! (daarover later meer)

 

En deze sleutelhanger zag ik in een van de vele toeristenwinkeltjes hier. Ze verkopen er veelal troep, maar toevallig kwam ik nu best leuke dingen tegen! Later nog een uitgebreider shopverslag. Ik kocht twee van deze sleutelhangers en kan niet stoppen met kijken naar deze cuties.

Zaterdag (gisteren dus) deden we niet veel meer dan in de zon liggen en genieten. Daarbij hebben we besproken om dinsdag naar Palma te gaan om te shoppen. Daarna aten we een ijsje om vervolgens weer op een handdoek in het zonnetje plaats te nemen.

Als alles goed gaat gaan we vandaag fietsen. Het is natuurlijk maar de vraag of dat gaat lukken (met mijn lijf in combinatie met deze temperaturen), maar dat zien we vanzelf wel. Desnoods doen we gewoon een klein rondje. En als dat niet lukt is het ook niet erg, want het is hier sowieso fijn.

OJA, woensdag is mijn eerste artikel op Girlscene online gekomen. Iets soortegelijks als je al eens op mijn blog gezien hebt, maar toch leuk. Klik hier om hem te lezen!

9 reacties

 1. Ilse 29 juli 2012 / 01:14

  Ohhh, dat klinkt echt als een heerlijke vakantie! Ben benieuwd naar je nieuwtje!

 2. lifesplash 29 juli 2012 / 07:16

  Tot 2 uur? Wow, haha jeeeez. Ik hoop voor je dat je lijf alles aan kan en het goed met je gaat! 🙂 Het klink iig heel leuk allemaal.

 3. Lily J. 29 juli 2012 / 10:19

  Klinkt heerlijk! (afgezien van de karaoke) Heel veel plezier nog.

 4. Nina 29 juli 2012 / 12:02

  Heb het artikel gelezen op girlscene. Maar wat is iedereen hard! Ik schrok er even van. Op jouw blog hangt er een gezellige leuke sfeer, en iedereen is lief voor elkaar.. Maar de comments op girlscene slaan echt nergens op!

 5. Ilse 29 juli 2012 / 21:50

  Klinkt gezellig en ben benieuwd naar je nieuwtje!

 6. Vivian 31 juli 2012 / 17:03

  Ziet er heel leuk uit allemaal, lekker genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.