Mallorca update #3 'Living the good life'

In mijn blog van zondag las je dat fietsen op de planning stond… Dat is het niet helemaal geworden, maar wat is het dan wel geworden? Ik kan vast vertellen dat er vooral heel veel zon is geworden, iets te veel misschien.

 

De Instagram foto’s van de afgelopen paar dagen

Goed, dat fietsen dus. We gingen op zoek naar een fietsen verhuur, waar we er vervolgens achter kwamen dat we dat hadden moeten reserveren en vanaf ’s ochtends huren. Dat wisten we niet, dus zijn we een stukje gaan wandelen en daarna zijn we weer in de zon gaan liggen.

 

We maakten een paar foto’s. Tim kan mij zo aan het lachen maken!

’s Avonds aten we het lekkerste avondmaal tot nu toe,  een lekker tongetje met friet. Daarbij was er zelfs Nederlandse serveerster (die ons overigens meteen voor Hollanders aanzag) EN WiFi (ook wel prettig in het buitenland). Mocht je nu ooit in Cala d’or zijn, het tentje heet Gusta en zit in het centrum, zeker een aanrader!

Maandag hebben we niet veel meer gedaan dan in de zon (of eigenlijk schaduw) liggen en lezen. Ik merk dat ik nu wat gewend ben aan de warmte. Ik hoefde geen enkele keer van de warmte meer naar binnen om uit te rusten. Erg fijn om te merken dat mijn lijf dus nog heel wat aan kan! Resultaat is nu wel dat ik een klein beetje (erg) rood ben. Maar dat mag de pret niet drukken. Normaal blijf ik altijd wit (ik noem mezelf altijd sneeuwwitje, hahaha), maar nu heb ik kleur! Het is rood, maar dat wordt (hopelijk) vanzelf bruin.

Ook staat het maken van een filmpje van het appartement nog op de planning, hopelijk gaat dat nog lukken.

Vandaag staat een dagje shoppen in Palma op de planning. Ik ben erg benieuwd naar Palma en ik heb er zin in! Hopelijk ben ik dan niet meer zo rood en kunnen we alsnog even lekker in het zonnetje zitten op een terrasje. En hoe is het bij jullie in Nederland?

15 reacties

 1. Esmay 31 juli 2012 / 06:35

  You do! Wat een heerlijke vakantie tijd daar zeg! En ik vind die foto van jou echt heel mooi, dat je zo spontaan lacht!

 2. Chantal 31 juli 2012 / 08:18

  Wat een práchtige foto van jou, die onderste! Je straalt helemaal en dat rokje is echt ontzettend leuk!

 3. Marah 31 juli 2012 / 09:20

  Ik krijg zin in de vakantie van deze foto’s! 😀

 4. Hester 31 juli 2012 / 09:37

  Wat een geweldig rokje en blousje, je ziet er ook echt super uit en dan nog met die palmboom… Enjoy!

 5. joyce 31 juli 2012 / 11:21

  Oo dat ziet ee heeeeelijk uit zeg! Geniet ervan x

 6. Karin 31 juli 2012 / 12:00

  Wat een gezellig vakantieblogje, ik geniet een beetje mee.

 7. Anneke 31 juli 2012 / 13:36

  Inderdaad een heel mooie foto van jou. Zo stralend en happy!

 8. Elise 31 juli 2012 / 14:24

  Wat een superleuke foto, die onderste! Je staat er heel vrolijk en spontaan op! Veel plezier nog en geniet nog maar even van de warmte en de zon (hier is het bewolkt)!

 9. Ilse 31 juli 2012 / 14:49

  Die onderste foto is mooi, nog veel plezier daar. 🙂

 10. Vivian 31 juli 2012 / 16:59

  Leuk, het ziet er echt naar uit dat je aan het genieten bent! Hier is het weer erg druilerig haha!

 11. Nathalie 31 juli 2012 / 23:07

  Wat een leuke foto!

 12. Jolien 31 juli 2012 / 23:29

  Altijd leuk om zo’n enthousiaste verhalen te lezen!

 13. Ise 2 augustus 2012 / 10:46

  Ik ben benieuwd, ik ga deze vakantie nog naar Cala Millor. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.