Mallorca update #3 Palma shopping & genieten

Weer even een update vanaf dit zonnige eiland! Het is en blijft hier heerlijk, eigenlijk wil ik hier nooit meer weg… Het is dat iedereen hier Spaans spreekt, maar anders was ik hier gewoon gebleven. Eigenlijk gaat alles heel goed, op dat Sudtours gedoe na! We hebben de afgelopen dagen leuke dingen gedaan.

Dinsdag liep  niet alles zoals gepland, maar uiteindelijk waren er een aantal Nederlanders die ook naar Palma gingen. Dat was wel heel fijn, zo wisten we dat we zeker dat we daar aan zouden komen, super! Zoals je misschien al hebt gelezen was het veel goedkoper en daarbij konden we zelf kiezen hoe laat we de bus terug namen.

Ik heb vooral genoten van de make- up in Palma! Ik kwam NYX tegen in een winkeltje daar, wel wat duurder dan op internet, maar toch! Ik werd er helemaal vrolijk van, hahaha. Verder was er ook een Kiko winkel waar ze ongelooflijk veel nagellak hadden. Voor 1,50 per stuk. Hele leuke kleurtjes. Hier werd ik nog veel blijer van! (En geloof het of niet, Tim vindt dat ook geweldig, hahaha.)

En ook The Body Shop konden we niet overslaan. Verder kocht Tim nog schoenen bij Pull & Bear. Een shoplog volgt nog!

Hierna was ik kapot, mijn benen konden niet meer. Echt niet meer. (en het stomme, of leuke, wat je er ook van vindt: Het is totaal niet te zien, de foto hierboven is genomen aan het eind van de dag)

Gelukkig zijn we op vakantie en kunnen we lekker in het zonnetje liggen en niksen! Ik heb woensdag echt genoten van de zon. En geloof het of niet, maar ik ben bruin. Jep, ik. Bruin. Dat is lang geleden!

Ik voel dat dagje Palma (en de stress met dank aan Sudtours) nog steeds erg aan mijn lijf, maar het was het meer dan waard. Ik heb een topvakantie en nu moet ik alleen nog even heel hard gaan genieten van mijn laatste dagje (donderdag). Het wordt weer een fijn dagje in de zon liggen en misschien nog even het zwembad in. Tot in Holland!

11 reacties

 1. joyce 2 augustus 2012 / 07:37

  geniet er nof een van! Hier is het onweer en regen haha!

  Liefs

 2. Esmay 2 augustus 2012 / 13:56

  Wauw, hoe prachtig het daar is! Geniet er nog maar lekker van joh!

 3. Marah 2 augustus 2012 / 16:19

  Ik vind dat altijd zo leuk, winkelen in het buitenland. Zelfs al zouden ze er dezelfde producten hebben, alles is net wat anders.

 4. Ilse 2 augustus 2012 / 23:11

  Heerlijk zeg, geniet er nog even van!

 5. Aileen 29 april 2014 / 13:04

  Heeyy super leuke foto’s maar ii heb een vraagje, ik ga namelijk naar Mallorca weet jij of daar een Primark is? X

  • Lisanneleeft 29 april 2014 / 13:37

   Voor zover ik weet niet!
   Fijne reis naar Mallorca alvast, je kunt er verder wel leuk winkelen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.