ME TRANE GAAN OVERAL

Een liliputter uit het asiel halen, je baarmoeder uit je broek laten waaien, spullen in je vagina stoppen, het met Peter R de Vries doen zodat je altijd een alibi hebt, een afterparty geven als de wereld vergaat in 2012, hongerige kinderen in Afrika vertellen dat ze eten over het internet moeten bestellen, bijstandmoeders korting geven bij de Gall & Gall, haar vagina onder haar rokje uit laten komen, ziek zijn van het feit dat kinderen in Afrika geen msn hebben, evenveel followers hebben als haar pincode, een kunstgebit van een oma afpakken. Bij onze Kimberley kan het allemaal!

 Ordinaire onzin van de bovenste plank. Haar tranen gaan regelmatig overal. De mijne gaan af en toe overal, als ik haar tweets lees. En zo meer dan vijfduizend followers met mij, wat een heldin met hoofdletters is dit zeg. Af en toe gaat ze veel te ver, maar daar moet je overheen lezen. Ze heeft naast haar twitter een eigen website gemaakt, wat ik een beetje overdreven vind. Daarom raad ik jullie aan om gewoon een kijkje te nemen op haar twitter: http://twitter.com/dushi_kimberley 

En oja, de laatste wijze raad van onze dushi: MENSE DIE HOMOOS AFTUIGE MOETE GEWOON LEKKE EEN KERSTBOOM NEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kusjessss

DELEN:

5 reacties

 1. Janneke 19 augustus 2010 / 22:32

  Bij de titel moest ik al lachen, haha. Geweldige post Lisanne! Succes met je blog!

 2. Robin 19 augustus 2010 / 22:57

  Haar twitter doet me denken aan sommige kindertentgebruikers…

 3. R. 20 augustus 2010 / 11:15

  Je weet dat “Kimberley” een fictief persoon en geschreven door een man is? 😉
  Niet om lullig te doen overigens, succes met je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.