Meet beautyblogger Mascha

Op je 24e een succesvolle website hebben. Daar heb je geen indrukwekkende diploma’s voor nodig, bewijst Mascha, van beautygloss.nl maar weer. Maar succes heeft ze zeker, ze is een groot voorbeeld voor vele tienermeisjes.

Ze begon als een gewoon meisje, die toevallig veel van beauty af wist. In het begin was het een hobby van haar, een beautyblog bij houden.

Nu is Mascha iemand in de beautywereld. En voor zover ik weet is ze de grootste beautyblogger van Nederland. Haar blog is niet meer alleen haar hobby, maar ook haar baan.

Maar ik vind Mascha niet zomaar een meisje met een beautyblog. Wat mij vooral is opgevallen is dat ze verschrikkelijk gegroeid is. En dan bedoel ik niet haar site, maar Mascha als persoon.

Nu ken ik haar niet persoonlijk, maar aan haar website te zien lijkt ze positiever mens geworden. Zelf noemt ze het niet positief, maar bescheiden. Daar heeft ze een blog over geschreven, op haar persoonlijke blog. Lees hier haar stukje over bescheidenheid. Het leuke is dat je echt kan merken dat ze dit zelf toepast.

Eigenlijk vind ik het wel terecht dat mensen haar als voorbeeld zien. Niet enkel omdat ze zo veel van make up af weet. Maar ook omdat ze succes heeft met haar blog, en omdat ze zelf met als persoon met haar blog mee groeit. Als beauty je ding is moet je zeker een kijkje nemen op haar blog. Als beauty niet je ding is, dan kijk je toch gewoon op haar persoonlijke blog?

En oja, vandaag precies is ze 24 geworden. Dus Mascha, als je dit leest, gefeliciteerd!

Kenden jullie Mascha al? En wat vinden jullie van haar en haar blog?

5 reacties

 1. Daniëlle (Niyiti) 11 oktober 2010 / 16:01

  Wat een leuke post!
  Ik ben zelf ook een trouwe volger van haar blog. Snap precies waarom mensen haar als een voorbeeld zien. 🙂

  En super leuk dat je zelf ook gereageerd hebt Mascha!

 2. Rakaus 11 oktober 2010 / 20:31

  Jaaa leuk stukje!
  Heb haar eens ontmoet op de allereerste meet van het beautygloss forum. Vond haar toen enorm aardig..

  Haar blog vind ik ook nog altijd leuk en bezoek ik dagelijks.. Kan me inbeelden dat mensen haar als role model zien inderdaad. Hele leuke meid!

 3. Avery 12 oktober 2010 / 16:51

  Ik ken haar blog ook inderdaad, en ik kom er haast dagelijks. Ik vind dat ze zich onderscheid van andere ‘grote’ beautybloggers doordat ze goed met (Vervelende) reacties kan omgaan en heel goed en professioneel schrijft. Haar persoonlijke blog volg ik niet heel erg, maar ik kijk er wel eens op om wat te lezen.

 4. Mohini 11 mei 2018 / 18:46

  Beste Lisanne
  Wat leuk dat je zulke mooie blogs schrijft.
  Ik volg graag je filmpjes en ik vind het heel goed hoe je het doet.
  Ik vind ook dat mooie tips hebt om mensen te helpen.
  Groetjes van mohini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.