Meet Blogger Kenza

Zoals ik in mijn allereerste post heb verteld ben ik geinteresseerd in andere bloggers, en dan met name Zweedse bloggers. In Zweden is bloggen blijkbaar een groot iets, want de blogs die ik volg hebben behoorlijk wat bezoekers. En omdat ik het interessant vind, en veel meer mensen vinden dat ook, zou het heel goed kunnen dat jullie dat ook vinden.

Als eerste mijn favoriet, Kenza!  Als man denk je nu vast meteen, een vrouwelijke blogger, dat is vast niets voor ons. De kans is groot dat het wel iets voor jullie is, want Kenza is niet onprettig om naar te kijken. Ik geloof dat Kenza precentatrice is (of was?) op de Zweedse televisie, tegenwoordig is ze ook model en verdient ze natuurlijk ook veel geld met haar blog.

De blog van Kenza is helemaal in het Zweeds, dat is een beetje jammer. Als je het heel graag wilt lezen kun je google translate gebruiken, ik zelf vind het alleen al leuk om de foto’s te bekijken.

Naast het feit dat ze verschrikkelijk goed uitziet is heeft ze ook nog een hele leuke kledingstijl. Op veel foto’s is ze te zien met haar Ray Ban zonnebril met een koordje eraan, de leukste jurkjes met killer heels, maar ook draagt ze vaak All Stars onder haar jurkjes, wat ik ook heel erg tof vind.

Geboeid? Neem dan een kijkje op haar blog.

1 reactie

  1. Lalalove-u 18 september 2010 / 08:13

    Wauuw haar looks zijn echt super! Wel jammer inderdaad dat het in het zweeds is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.