Meeting the bloggers (Dina, Petra, Ilse & Niki!)

Een tijdje geleden ontmoette ik een boel (vooral beauty-) bloggers. Maar wat toen ook al op de planning stond, was een ontmoeting met nog meer bloggers! Deze keer meer bloggers van hetzelfde ‘genre’ (of hoe je dat ook noemt). Op het laatste moment waren er een aantal mensen die niet konden komen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had een topdag! De andere dames maakten foto’s en ik maakte een video.

bloggersmeeting

Van tevoren was ik een beetje bang dat er niemand meer zou komen, want toen ik in de trein stapte waren er al veel mensen die af hadden moeten zeggen. Gelukkig ontmoette ik Petra al in de trein en wist ik zeker dat ik niet in mijn uppie op Utrecht centraal terecht zou komen. Ons eerste gesprek was overigens net alsof we al gewoon vriendinnen waren, haha.

De middag was errrrg gezellig! Toen we niet wisten waar we heen wilden besloten we om naar de Bagels & Beans te gaan. Onderweg daar naartoe werd ons gevraagd of we in een videoclip van een bandje wilden spelen, hahaha. Maar dat gingen we mooi niet doen! Wat we wel gingen doen was muntthee en warme chocolademelk leuten en bagels eten. Bij de Bagels & Beans was ik overigens nog nooit geweest, dus ik ben weer een ervaring rijker. (en de wetenschap dat zo’n hele bagel niet in mijn buik past ook)

Wat we toen gingen doen? We stapten over naar een tapasbar en ruilden de thee om voor sangria! We speelden een potje Monopoly (jep, midden in een vollopend restaurant) en om 7 uur ging ik richting huis. Dat was maar goed ook, want ik had de hoeveelheid energie die zo’n dagje weg kost een beetje onderschat, haha.

Dit is de video met sfeerbeelden (en wat foto’s van mij en de andere dames) die ik deze dag geschoten heb:

Ik had natuurlijk al eerder een groepje bloggers ontmoet, maar de blogs van Ilse en Petra volg ik al heel lang. Heel gek, maar tegelijkertijd ook doodgewoon om ze eens in het echt te zien. Net alsof ik met mensen uit mijn favoriete serie een beschuitje aan het eten was. Ik kende ze wel- maar toch ook weer niet. Hoe dan ook, ik vond het geweldig!

Het is erg leuk om mensen te ontmoeten die je kent van het net en die dezelfde hobby hebben. Als je de blogs van deze collega bloggers nog niet kent, ik zou zeker even een kijkje nemen als ik jou was 😀 Aanwezigen waren Ilse, Petra, Dina en Niki!

Aan het eind van de dag zat ik moe, maar voldaan in de trein naar huis (met een man naast me die in een half uurtje twee liter bier wegdronk, iehl). Ik heb een leuke zondag gehad! 😀 Bedankt voor de geweldige dag dames!

26 reacties

 1. Lifesplash 13 december 2012 / 07:19

  Aaaahw het klinkt echt heel erg gezellig! Leuk om zo te zien, hahhaha en Monopoly? Lol. Wel balen dat je achteraf erg moe was, ik hoop dat ‘t al weer wat gaat. Het klinkt in ieder geval suuupah tof!

 2. Ashley 13 december 2012 / 08:38

  Aaw te leuk, jammer dat je zo snel moe was, maar hey, je hebt een leuke dag geehad

 3. Rosalie 13 december 2012 / 10:52

  Ik heb deze zomer ( het is nu winter :p, haha ) ook wat bloggers ontmoet die ik nog nooit in ‘real-life’ had gezien. En het klikte meteen, dat is zo leuk

 4. Ilse 13 december 2012 / 12:39

  Ik vond het ook echt super gezellig! Leuk om jullie allemaal eens te zien!

 5. Anne 13 december 2012 / 13:02

  wat klinkt dat gezellig! Blogger meetings leveren mooie foto’s en filmpjes op, leuk om te zien. En dat eten, jummie! Monopoly in een vol restaurant? Hadden jullie dat zelf meegenomen? Grappig idee!

  • Lisanneleeft 13 december 2012 / 13:04

   Nee, er stond een kast in het restaurant met heel veel verschillende spelletjes! 😛

 6. Monique 13 december 2012 / 14:53

  Altijd leuk om mede bloggers te ontmoeten! dat was vast een gezellige dag 😀

 7. Niki 13 december 2012 / 15:42

  Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik vond het echt heel erg gezellig!

 8. Kimberley 13 december 2012 / 16:55

  Ahw, wat super leuk! Het filmpje laat de sfeer ook goed overkomen ja. Echt super gezellig! 😀

 9. Desiree 13 december 2012 / 17:01

  Het ziet er echt heel gezellig uit en onwijs leuk filmpje!

 10. Debbie 13 december 2012 / 17:23

  Dat klinkt als een hele leuke meeting… En leuk die foto,s en je filmpje.

 11. Deborah 13 december 2012 / 18:22

  Wat leuk dat je een aantal medebloggers heb genoemd en dat het als vriendinnen voelde =)

 12. Laura 13 december 2012 / 19:54

  Wat leuuuuk! Lijkt me heel gezellig zulke meetings 🙂

 13. Hester 13 december 2012 / 20:03

  Ziet er echt suuupergezellig uit. Leuke sfeerbeelden!

 14. Ilse 13 december 2012 / 20:36

  Gezellig zeg en ik heb er weer nieuwe leuke blogs bij. 🙂

 15. Lianne 13 december 2012 / 21:24

  Ojee, nog meer verslavingen & soggen: leuke nieuwe bloggers ontdekt! Door jou kom ik helemaal nergens meer met m’n opdrachten, haha!
  Waar zit dat restaurant precies in Utrecht & hoe heet het? Zou er de volgende keer dat ik in Utrecht ben best wel heen willen met vrienden 🙂

 16. Petra 13 december 2012 / 22:12

  Jaa, ik vond het ook gezellig! Snel weer doen, dus hè?

 17. Tanja 15 december 2012 / 11:07

  Dat klinkt inderdaad als een hele leuke, maar ook vermoeiende dag. Jullie hebben veel gedaan zeg!

 18. Josephine 15 december 2012 / 22:17

  Aaah dat ziet er heel gezellig uit! Bagels en beans is altijd zo leuk en de bagels zijn superlekker <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.