MEGA Action Shoplog – Februari 2017!

Wow, ik heb écht heel erg veel gekocht bij Action de laatste keer! Het was zó leuk. Als ik nu door mijn huis loop vind ik overal fijne nieuwe spulletjes die ik écht gebruik. Ik word er helemaal blij van. Ik laat je zien wat ik allemaal kocht!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat is jouw favoriete item uit de shoplog?

DELEN:

23 reacties

  • Lisanne 16 februari 2017 / 18:51

   Jaaaa, de spiegel is echt prachtig 🙂

 1. Nadine 16 februari 2017 / 08:49

  Leuke aankopen heb je gedaan! Ik vind het mandje erg leuk. Zag het pas staan in de winkel maar ik twijfelde, dus uiteindelijk maar niet meegenomen. De spiegel vind ik ook erg mooi.
  Nadine blogde laatst over… Geven maakt mij blij!

 2. Josephine 16 februari 2017 / 08:54

  Ik had ook mijn oog op de draadmand. Die is hier duidelijk favoriet, terwijl jij hem niet zo mooi vindt, haha. Maar je hebt wel gelijk, enige prullen vallen er natuurlijk wel uit. Misschien kun je hem als tijdchriftenmand gebruiken? En met een rond dienblad erop is het een bijzettafel. 🙂

  Verder vind ik de telefoonhoesjes ook leuk, ik zou die roze met hartjes eerst doen. Helaas passen de Action-hoesjes bij mijn telefoons nooit, want ik heb alleen maar hele oude types. 😛
  Josephine blogde laatst over… Victoriaans recept: London Buns

  • Lisanne 16 februari 2017 / 18:51

   Helemaal waar, je kan toch wel heel veel met die manden! Bij mij zitten er nu cadeaupapierrollen in 🙂

 3. Esmee 16 februari 2017 / 09:39

  Ik ben ook wel fan van de draadmand eigenlijk! Die onderzetters zijn echt heel leuk, zeker voor die prijs. De eierdopjes zijn ook leuk, ben benieuwd wat je er van gaat maken! Ik moet toch ook maar weer eens langs de action ben ik bang…

 4. Daniëlle 16 februari 2017 / 15:27

  Goed geslaagd Lisanne! Ik wil nog zo’n draadmand voor op het toilet om de toiletrollen in te doen. Ik vind de spiegel ook wel echt heel leuk.

  • Lisanne 16 februari 2017 / 18:50

   Wat een leuk idee! Ik heb er nu cadeaupapier in zitten 🙂

 5. Gerrianne 16 februari 2017 / 19:29

  De spiegel is zó mooi! Ik denk dat ik morgen nog eventjes langs de action ga.. Ik mocht eigenlijk de stad niet meer in deze week, maar nu wel weer heel verleidelijk haha! Het cadeautasjes met het leuke printje was ook tof.. hier hebben ze daarin de laatste tijd alleen niet meer zo heel veel keuze, helaas. Ik word altijd zo blij van je shoplogs! 😀

 6. Dorit 16 februari 2017 / 23:01

  En wat zie je er goed uit!! Leuk om je weer zo happy te zien!

 7. Anneleen 17 februari 2017 / 11:35

  Wat een leuke spulletjes! Die spiegel is heel mooi! Dat telefoonhoesje met hartjes vind ik het leukst! 🙂
  Anneleen blogde laatst over… Terug in de tijd

 8. Anneliese de Waal 18 februari 2017 / 17:25

  Erg leuk, ik kom ook graag bij de Action, je koop altijd te veel !! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.