Met een interview in Rheumatology News International!

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door iemand van Rheumatology news international, een nieuwsblad voor reumatologen. Hierin hebben ze een vaste rubriek waarin ze een patiënt interviewen. Ze vroegen aan mij of ik hiervoor geïnterviewd wilde worden! En ik, als FES jongerencommissielid die fibromyalgie bekender wil maken, kan dat natuurlijk geen nee tegen zeggen. Gisteren viel er een envelop op de deurmat waarop stond Dr. L. (en dan mijn achternaam), haha I wish! Maar dat was het blad! Kijk verder om het interview te kunnen lezen!

Jeeej, de pagina waar ik op sta!

Het was echt een overwinning voor mij om geïnterviewd te worden over de telefoon. Mijn geheugen is een zeef en mijn concentratie verschrikkelijk. Daarnaast heb ik ook vaak last van mijn oren. Tel dat bij elkaar op en je snapt dat ik niet zo’n fan ben van bellen, haha.

Ik dacht dan ook dat het super slecht zou zijn gegaan, haha. Maar wat mij betreft valt het heel erg mee!

Het blad

En dan nu waar jullie het meest benieuwd naar zijn, het interview! Ik hoop dat het te lezen is, zo niet dan kun je ook nog op de afbeelding klikken om hem wat te vergroten.

Dus, dat is mijn verhaal! Ik wil even benadrukken dat het bij elke fibromyalgie patiënt totaal anders gaat. Dit is dus niet het voorbeeld van hoe fibromyalgie is en hoort te zijn. Dit is een van de vele voorbeelden van hoe het zou kunnen gaan!

Daarnaast had je misschien al een beetje gemerkt dat ik best optimistisch ben over mijn kunnen. Van een zaterdagavond stappen ben ik de hele zondag kapot (en in bed) en maandag voel ik het ook nog steeds. Ik ben trouwens al echt super lang niet meer wezen stappen met mijn vrienden! En hardlopen, dat heb ik al een keer gedaan dit jaar, haha! Maar goed he, beter te optimistisch dan te pessimistisch, toch? 😀

Wat vinden jullie van het artikel?

DELEN:

9 reacties

  1. lifesplash 31 mei 2012 / 07:34

    Wat gaaf! Ik heb echt respect voor je, en je bekijkt alles altijd nog zo positief. Wil ik ook wel kunnen haha.

  2. Didi 31 mei 2012 / 07:56

    Mooi interview! Vind het knap dat je alles zo positief bekijkt!

  3. Daniëlle 31 mei 2012 / 08:28

    Wat een onwijs mooi en inspirerend artikel! Het is inderdaad beter als je alles positief bekijkt (ook al gaat dat soms moeilijk), maar echt top dat je dat probeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.