Met Tim naar Lanzarote! De foto's

Natuurlijk laten jullie mij niet zomaar doorbloggen zonder dat ik een vakantieverslag voor jullie maak. We hebben op Lanzarote veel foto’s gemaakt, en uiteraard deel ik die graag met jullie. Enjoy!

Jeeeej, deze foto maakte ik de avond voordat we weg gingen. Ik was helemaal blij dat ik m’n zonnebril uit de kast kon trekken en ik had super veel zin om op vakantie te gaan!

We stonden op om 2 uur (ik had geen minuut geslapen), reden naar Schiphol, wachtten daar en vlogen in ruim 4 uur naar Lanzarote. Om 9 (of 8?) uur lokale tijd kwamen we daar aan. We besloten voordat we een tukje gingen doen eerst nog even boodschappen te doen en buiten te gaan kijken. 100 meter vanaf het appartementencomplex vonden we dit uitzicht. Nice!

Ik maakte een leuke foto van Tim. Die had ook niet heel veel geslapen, maar ik vind het toch een leuke foto! Hierna hebben we trouwens wel lang geslapen, haha.

En Tim maakte een paar foto’s van mij. Ik vond er niet echt een leuke tussen zitten, maar van deze word ik op zich nog wel blij. Met m’n mobieltje, haha.

De tweede dag liepen we een heel eind langs de boulevard. Toen we terug kwamen had ik nog net geen blaren op m’n voeten, en ik had nog wel gewoon mijn all stars aan, haha. Maar hier waren wel veel mooie fotomomentjes. Het landschap van Lanzarote is heel apart!

Ook deze foto maakte ik onderweg. Nice! Deze foto’s zijn trouwens vooral gemaakt met mijn iPhone, maar ook met mijn compact camera (Canon IXUS 95) en de telefoon van Tim (een Samsung nogiets).

En deze…

Dit was het uitzicht vanaf ons appartement. Aan de andere kant was nog iets wat leek op het strand maar dan met wat boompjes, heel apart. Maar van al die palmbomen werd ik wel blij!

Tim maakte een foto van mij in de bus op weg naar  het winkelcentrum. Dat verklaart natuurlijk meteen waarom ik zo blij kijk, hahaha.

En een zonsondergang. Mooi!

Timmie! Wat een schatje he?

Voor de allerlaatste dag besloten we een excursie te gaan doen. We hadden een heel lijstje met verschillende excursies, maar eentje leek ons wel veruit het leukste! Dat was de koningstour, beetje jammer waren de tijden. Van 9 uur tot 18 uur. Jep, da’s best wel heel erg lang. Eigenlijk hadden we al besloten om het niet te doen, maar uiteindelijk dacht ik: Ik doe het gewoon! Daarna was ik zo moe dat ik bijna over m’n nek ging, maar dat geeft helemaal niets. Ik heb een geweldige dag gehad, ik ben blij dat we het toch hebben gedaan!

We begonnen met de vulkaanroute. Doodeng door alle afgrondjes waar de bus langs ging (en scheef stond!), maar wel heel mooi. Heel apart om te zien eigenlijk.

De grond was daar heel heet, heel gek. Eerst kregen we een paar steentjes in onze handen, die waren warm. Daarna lieten ze dit zien, het hooi (of iets wat daarop lijkt) werd iets dieper gelegd, en vloog zo in de fik! Heel apart.

Met behulp van de warmte in de grond maakten ze hier eten klaar. Daarna?

Ehhh…

Tsja, daar gingen we dan. Hilarisch! In eerste instantie hadden we niet gedacht dat we dit zouden gaan doen. We dachten dat we er alleen langs zouden gaan en dat degenen die wilden konden kiezen om het te doen. Maar het hoorde gewoon bij de excursie, dus iedereen ging mee. En dan kunnen wij natuurlijk geen nee zeggen! Het was wat pijnlijk, dat gehobbel, maar ik had het niet willen missen!

Zaten we dan, hahaha. Leuk!

Door de algen is dit meertje groen van kleur. Ziet er heel apart uit! Ik vind het wel een mooi plaatje.

Hierna gingen we lunchen. We kregen iets wat typisch iets van Lanzarote was. Ik had het zelf nooit uitgekozen van de kaart, maar juist daardoor is het extra leuk. En hier zaten we in het zonnetje te wachten tot de bus verder ging!

Hierna gingen we naar een wijnproeverij, waar ik geen foto’s heb gemaakt. Maar even later reden we langs dit dorpje. Voor elk kind dat er daar geboren wordt, wordt er een nieuwe palmboom geplant. Ik weet niet hoe veel bomen er nu waren, maar ik geloof dat het er meer dan 1000 waren. En het was geen groot dorpje!

Daarna gingen we naar grotten en een vulkaanmuseum. Het was daar best mooi, het museum was niet heel interessant, maar het zonnetje scheen dus ik was blij!

Bewijs nodig dat ik blij was? Kijk maar! Hihi.

Op m’n all stars, haha. Very sexy. Maar goed, ze lopen lekker en daar gaat het om!

En terug in het vliegtuig. De vlucht was iets minder fijn dan die op de heenweg, haha. We hadden eerst al 3 uur vertraging voordat we weg konden, vanwege het noodweer in Nederland. Dus wij zaten daar, in het vliegtuig, terwijl het zonnetje naar binnen scheen. Maar goed, uiteindelijk zijn we thuis gekomen, haha. Op de foto vlogen we boven zeeland, waar we eigenlijk nog rondjes zouden vliegen omdat het weer het landen niet toeliet. Maar dat deden we toch maar niet, nou dat hebben we geweten! ‘t Was niet zo heel fijn landen, haha. Ik heb geen vliegangst ofzo, maar de mensen om ons heen waren duidelijk niet zo heel blij.

Ik geloof dat dat de leukste foto’s waren. Ik ben er ongetwijfeld wat vergeten, en het was een enorm werk om het allemaal uit te zoeken. Maar ik geloof dat het aardig gelukt is! Dat was dus mijn kerstvakantie, morgen is mijn eerste werkdag! Waarmee hebben jullie je vermaakt in de kerstvakantie?

21 reacties

 1. Yara 10 januari 2012 / 07:06

  Wat een gave vakantiefoto’s! Echt gaaf dat jullie op een kameel hebben gezeten, haha.

 2. Dina 10 januari 2012 / 07:30

  Oh ik ben ook zo toe aan een echte vakantie!

 3. Lieke 10 januari 2012 / 08:05

  Wauw, wat supermooi daar!

 4. Lyanne 10 januari 2012 / 13:32

  Wat een super leuke foto’s!! Ziet er uit als een hele leuke vakantie. 😉

 5. Hanna 10 januari 2012 / 16:03

  Wat leuk om al die foto’s te zien! Haha echt lol, je schrijft de hele tijd: ‘dat was wel apart.’ Haha grappig!
  Liefs, xx

  • Lisanneleeft 10 januari 2012 / 16:43

   Hahaha, nu je het zegt zie ik het ook! Misschien was het gewoon een heel apart reisje 😀

 6. Eva 10 januari 2012 / 16:08

  Wat mooi zeg! Nooit aan gedacht om daar eens heen te gaan op vakantie, maar t maakt me toch wel nieuwsgierig zo 🙂

  Vanaf Budapest terug naar Nederland deze zomer was de terugvlucht ook echt hels. Licht in t vliegtuig viel uit en we vlogen dwars voor onweer en bliksem. Nog nooit zo angstig geweest maar vrees nu ook wel een beetje voor een komende vlucht weer..

 7. Emily 10 januari 2012 / 16:36

  Wat leuk! Hahaha die kameel heeft een muilkorf? En die algenmeer ziet er inderdaad heel apart uit, maar ‘t heeft wel iets! Toffe foto’s verder!

 8. Daniëlle 10 januari 2012 / 18:28

  Ik krijg spontaan zin om op vakantie te gaan! Leuke foto’s 🙂

 9. Nena 10 januari 2012 / 19:51

  Wat een leuke foto’s, ziet er een heel leuke vakantie uit! Ik ga na mijn examens ook met mijn vriendje op vakantie, heb er nu al gigantisch veel zin in, lijkt me zo fijn!

 10. Renske 10 januari 2012 / 20:53

  Wat is het daar mooi zeg:) Kan me voorstellen dat je heerlijk genoten hebt en dat het de vermoeidheid wel waard was om die excursie te doen. Leuk vriendje heb je ook. Jullie zien er lief uit zo op die kameel haha

 11. Lisa 11 januari 2012 / 12:11

  Zag er als een heerlijke vakantie uit en wat is het mooi daar 😀

 12. Anika 11 januari 2012 / 20:10

  Leuk dat je alles zo van de positieve kant bekijkt! Daar zou ik nog wel is een voorbeeld aan kunnen nemen.. (:

 13. lilly 12 januari 2012 / 18:44

  Wat een super leuke foto’s! 😀 Ik ben hier geweest toen ik heel jong was, en ik herken gewoon sommige dingen op de foto’s. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.