Met z'n allen bij Carlijn eten

Gister aten we met z’n allen bij Carlijn, omdat zij deze week alleen thuis is. Omdat Thomas zo van koken houdt heeft hij bedacht wat we gingen eten en is hij het (met wat hulp van de rest) gaan maken. Ik zou niet weten wat het is wat we gegeten hebben (ik heb het maar gewoon opgegeten), maar zie hieronder de foto’s van het eten.

En nog wat foto’s van de gezelligste mensen die er zijn. Er waren nog meer mensen en die zijn ook heel gezellig maar die staan toevallig niet op de foto. Ik sta ook niet op de foto en ik ben ook heel gezellig.

2 reacties

 1. carlijnonline 25 september 2010 / 11:05

  zozo, jij bent snel!
  whaha wat ben ik aan het doen op die foto in de keuken met max, levi, marieken en koos?? x’D

  • lisanneleeft 25 september 2010 / 11:09

   volgens mij een foto maken hahaha! 😛
   Ben benieuwd naar jouw foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.