Mijn 3 favo producten van de webshop SiS original!

Onlangs kreeg ik een onwijs leuke mail van de webshop SiSoriginal. Waar het op neer kwam was of ze mij een cadeautje mochten sturen. En hoewel ik bezig ben met minimaliseren vind ik cadeautjes en het ontdekken van nieuwe dingen voor mijn blog onwijs leuk, dus kon ik het niet laten om ja te zeggen. Veel tijd om verder naar de webshop te kijken had ik niet, en een paar dagen na het mailtje viel mijn cadeautje al op de deurmat. En dat maakte me toch wel nieuwsgierig, waardoor ik de tijd nam om de webshop door te spitten. En wat een heerlijke webshop zeg, deze tip wil ik echt graag met jullie delen!

sisoriginal

Het is een webshop met allerlei verschillende spulletjes; vooral veel papier; notitieboekjes, agenda’s, maar ook dingen die je helpen bij het organiseren van je spullen. Wat je nog meer vindt in de webshop is een verzameling prachtige tassen en inspirerende boeken. Goed, ik laat jullie graag mijn 3 favo soorten producten zien uit de webshop. Ik denk dat dat een veel duidelijker beeld geeft!

notitieboekjesmettekst

Notitieboekjes met tekst

Hoe leuk zijn deze notitieboekjes? Ze hebben meer verschillende teksten (wanneer je op de titel hierboven klikt kom je bij de producten). Het boekje met dream om al je doelen in te schrijven en het boekje met graditude voor je dankbaarheidslijstjes. Lijkt mij perfect!

inspirerendeboeken

Inspirerende boeken

Dit zijn echt het soort boeken waarvan ik houd. Allemaal leuke positieve en inspirerende boeken… ik wil ze allemaal!

sisfoto

Fotoboeken en fotoproducten

De foto accessoires van SiS heb ik zelf mogen uitproberen… ik ontving dit prachtige suede fotoboek van het merk Nkuku (ik denk dat het deze uit de shop is). Echt heel veel verstand heb ik niet van fotoboeken, maar ik kan je wel vertellen dat dit echt een luxeproduct is. Het komt in een mooie zak (doet me denken aan die zakken die je krijgt wanneer je een designertas koopt, haha), waarin je hem netjes kan bewaren. De kaft is heel erg zacht en je merkt aan alles dat dit product gewoon een heel mooie kwaliteit heeft.

Ook heb ik deze fotohouder op de vensterbank staan met een kaartje ertussen. Een erg leuke manier om foto’s uit te stallen als je niet te veel tierelantijntjes wil (dat gevoel heb ik in elk geval sneller bij fotolijstjes)

Leuk weetje: de SiS in de naam staan voor structuur, inspiratie en stijl. Goed, wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader! Kende jij de webshop SiS original al?

DELEN:

18 reacties

 1. Anne 23 augustus 2013 / 10:52

  Mooi ziet het er uit, vooral die tas in je collage is echt liefde! Vind je foto-album heel stijlvol, wat dat betreft past de naam goed bij de shop 🙂

 2. Janine 23 augustus 2013 / 10:54

  Wat een toffe spulletjes hebben ze daar! En dat fotoboek is echt té awesome. Trouwens ook al wil je minderen, ik vind dat je cadeautjes altijd aan mag nemen 🙂

 3. Tessa 23 augustus 2013 / 10:58

  Leuk zeg,
  Ik kende de webshop nog niet!
  Ik ga zeker even een kijkje nemen!
  X

 4. Ilse 23 augustus 2013 / 23:45

  Aaaah, I like it. <3

 5. Sophie 24 augustus 2013 / 12:52

  Ik kende de webshop nog niet, maar wat een mooie items! 🙂

 6. Anne 30 augustus 2013 / 17:15

  Oeh lijkt me een leuke winkel en bovendien ben ik bijna jarig. Ik ga eens snel een kijkje nemen. 🙂

 7. Silvia 1 september 2013 / 22:48

  Super leuk artikel Lisanne, dankjewel! Veel plezier met het fotoboek en de pin. Alle lezers, dank voor de leuke reacties, wees welkom in onze shop! groet, namens het SiS team, Silvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.