Mijn 4 tips voor het perfecte huwelijksaanzoek

Ten huwelijk gevraagd worden in een magische setting, volgens mij is dat een echte meisjesdroom. Voor mij in elk geval wel! Nu weet ik niet of ik ooit wil trouwen, maar er zit toch iets bijzonders aan een aanzoek, als je het mij vraagt. En de feestdagen staan weer voor de deur, toch wel een heel mooi moment om de vraag te stellen! Mijn 4 tips voor een perfect huwelijksaanzoek? Die geef ik je in deze blogpost.

Zorg dat het moment intiem is

Het kan verleidelijk zijn om een flashmob-achtig aanzoek te bedenken in een super drukke ruimte. Ik denk dat je juist een plek en moment nodig hebt waarop je je helemaal jezelf voelt. Zodat je niet helemaal overrompeld voelt of voelt alsof je in een film zit.

Dus bijvoorbeeld wanneer je met z’n twee bent of juist samen met mensen waarbij je helemaal jezelf kan zijn. Het heeft beide wel iets, een moment écht met z’n twee, maar ook een moment delen met je geliefden kan heel bijzonder zijn. Ik ben wel benieuwd, wat zou jij kiezen?

Doe het op een bijzondere plaats (voor jullie)

Een van de eerste dingen waarover je nadenkt bij een aanzoek is, denk ik, de plaats. Ik zou een plaats kiezen die iets bijzonders betekent. Misschien omdat het er heel erg mooi is, of juist omdat het een plek is waar je iets deelt. Zo kan de perfecte plaats een prachtige plek in een bos of op een berg zijn, maar ook gewoon in de woonkamer zijn. Ik denk zelfs dat je het in de woonkamer juist óók heel speciaal kan maken.

Kies het moment wanneer hij/zij het niet verwacht

Ik ben toch wel voor het verrassingselement van een aanzoek hoor, haha. Iemand compleet overvallen met een aanzoek terwijl diegene er nog nooit over heeft nagedacht lijkt me niet zo slim, maar als je denkt dat diegene er ook wel positief in staat is een verrassing juist heel leuk!

Maak een herinnering aan het moment

Voor na het aanzoek is het heel leuk om ook na te denken over een herinnering aan het moment. Het moment zelf (laten) filmen of fotograferen is heel leuk. Tegelijkertijd is dat natuurlijk niet waar je op dat moment mee bezig bent, dus ik snap ook heel goed als je daar niet voor kiest. Maar gewoon een selfie maken of een filmpje van de omgeving kan ook heel waardevol zijn. Zodat je nog fijn kan terugdenken aan dat mooie moment.

Een andere herinnering aan het moment is natuurlijk de ring. Een gouden ring is de perfecte manier om een mooie herinnering te geven.

Heb jij dit magische moment al mee mogen maken, of droom je ervan? Heb jij nog tips voor mensen die misschien een aanzoek aan het plannen zijn?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.