Mijn 9 Videoland favorieten

Naast mijn Netflix favorieten, die ik al wel eerder deelde, heb ik ook een abonnement op Videoland. Ik deel in deze blogpost graag mijn favoriete series op Videoland! Een aantal van deze shows worden ook uitgezonden op tv, dus ook als je geen abonnement hebt kun je er iets mee.

B&B vol liefde

Dit is echt de ontdekking van het jaar! In B&B vol liefde gaan verschillende Nederlandse B&B eigenaren in Europa op zoek naar de liefde. Als je graag kneuterige tv wil: dit moet je kijken! Ik krijg er een beetje Boer zoekt vrouw vibes van, haha.

Het perfecte plaatje

Een van mijn favoriete programma’s is een fotografiewedstrijd. Bekende Nederlanders strijden tegen elkaar door elke week verschillende fotografie-opdrachten uit te voeren. Ik houd zelf erg van fotograferen, maar ik vind het eigenlijk nog leuker om te zien hoe anderen het doen. De resultaten zijn aan het eind vaak echt adembenemend! Er zijn verschillende seizoenen terug te kijken op Videoland.

New Amsterdam

Deze serie gaat over een ziekenhuis in New York waar je geen verzekering voor nodig hebt, dus waar iedereen welkom is. Max, de medical director, is in het begin nieuw en wil allerlei veranderingen doorvoeren. Soms een beetje cheesy, maar deze kijk ik samen met B, wij zijn fan!

The good fight

Deze serie is een spin-off van The Good Wife, ik weet niet waar je die op dit moment kan bekijken. Maar op zichzelf is dit ook een heel goede! Het gaat over een advocatenkantoor en in het bijzonder een stagaire die zelf verwikkeld raakt in rechtszaken door haar ouders.

Kopen zonder kijken

Dit weet je waarschijnlijk allang, maar ik ben superfan van Kopen zonder kijken! Hierin geven mensen al hun geld aan een team van een makelaar, aannemer en een stylist en zonder dat ze weten wát ze kopen, wordt er een huis voor ze gekocht. Ik zou zelf ook zo meedoen! Ik las alleen online dat je behoorlijk wat geld nodig hebt (vier tot vijf ton!) om in aanmerking te komen, dus helaas, haha. Maar kijken is ook heel leuk, ik ben fan van de styling van Roos.

Love Island

Vorig jaar keek ik geen B&B vol liefde (dagelijks in de zomer), maar Love Island (ook dagelijks in de zomer). Die eerste is voor de dertig-plussers, de tweede voor jongeren. Dit jaar kijk ik ze gewoon allebei! In Love Island stoppen ze een hoop single twintigers in een villa en dan hopen ze dat er liefde ontstaat. Het is nogal oppervlakkig, maar ik houd wel van zulke simpele tv.

The Bachelor, The Bachelorette en Prince Charming

Dit zijn drie programma’s, maar het komt allemaal op hetzelfde neer: Er is één geweldige single, en daar strijdt de rest om. Soms is dat een vrouw die op mannen valt (The Bachelorette), een man die op vrouwen valt (The Bachelor) of een man die op mannen valt (Prince Charming). Die laatste is mijn favoriet, die is naar mijn idee het meest echt en oprecht. Maar ik kijk het allemaal graag!

Expeditie Robinson

Dit programma wordt natuurlijk ook op tv uitgezonden, je kent het vast. Een stel bekende Nederlanders wordt naar een onbewoond eiland gestuurd en daar moeten ze zien te overleven. Tussendoor doen ze spellen tegen elkaar en wordt er elke aflevering iemand weggestemd. Ik vind het heel leuk dat je op deze manier de bekende Nederlanders op een andere manier leert kennen. Ik heb op Videoland ook Australian Survivor gekeken, dat is een beetje hetzelfde, maar dan extra hysterisch, haha.

De Verraders

Ik ben groot fan van het programma Wie is de mol?, de verraders heeft een beetje hetzelfde sfeertje. Een groep bekende Nederlanders logeert in een grote villa of kasteel, ze benoemen er een aantal (meestal 3) tot verraders. De groep getrouwen (de niet-verrraders) moeten de verraders zien te ontmaskeren. Er zijn hiervan ook meerdere seizoenen te zien op Videoland! Ik vond de laatste denk ik het leukste.

Dat waren mijn favorieten! Kijk jij ook naar Videoland? Heb je ook nog aanraders?

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 11 augustus 2022 / 15:40

    New Amsterdam vind ik ook echt fantastisch. The Handmaid’s Tale vond ik ook erg goed. Ik weet niet of je die al gezien hebt, maar anders is dat zeker een aanrader. En The Good Doctor vind ik ook helemaal geweldig.

  2. Naomi 12 augustus 2022 / 07:29

    Er zitten veel herkenbare dingen tussen. B&B vol liefde ontdekte ik pas deze week. Ik zit alle afleveringen van dit seizoen nu terug te kijken. Wat een heerlijk programma is dat zeg! Blij met de tip die iemand me gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.