Mijn beauty kast

Ik ben dan wel geen beautyblogger, maar ik heb wel een heuse make-up tafel of een beauty kast. Hoe je het ook wil noemen. Zo eentje die vol zit met beautyspulletjes en make-up, en waaraan ik elke dag mijn make-up doe. Oke, dat is niet waar: hij zit niet vol met alleen make-up en ik draag lang niet elke dag make-up, maar ik doe hier wel elke dag mijn lenzen in! En deodorant op. Nouja, goed: ik laat je zien wat er op mijn make-up/beauty kastje staat!

makeuphok

Zo ziet het eruit. Hij staat in mijn kantoor tegenover een raam, zodat ik licht heb! Links zie je lenzenspullen en wattenschijfjes, rechts mijn beautyspulletjes. Deze staan apart op de foto.

In het midden zie je de volgende spulletjes ook staan:

 • The Body Shop tea tree olie, deze gebruik ik tegen pukkeltjes
 • Pyralvex, dit gebruik ik tegen aftjes in mijn mond. Op sommige momenten zit mijn hele mond vol en soms heb ik er juist helemaal geen last van! Deze kan nu wel weer opgeborgen eigenlijk (de tea tree ook)
 • Nivea soft, deze zat ooit in de Glossybox. Ik vind hem wel fijn, maar vind mijn andere bodybutters en gezichtscremes toch prettiger. Ik denk dat ik deze ook om ga ruilen voor mijn Superdrug gezichtscreme die nu in de kast staat.
 • Bodybutter van Hema, van de Destressing lijn. Deze is echt heerlijk! Niet zo goed als die van The Body Shop, maar alsnog heerlijk.

 dit-gebruik-ik

Een close up van de spulletjes links. Dit is wat je ziet:

 • Oogmake-upremover van Hema
 • Cleansing milk van de Hema natural lijn
 • Superdrug cleansing tonic van de sensitive lijn (deze vind ik erg prettig, aanrader!)
 • Dove original deo
 • Batiste droogshampoo in de geur blush
 • Kruidvat volumepoeder
 • De borstel van Primark. Hiervoor zoek ik nog een andere, eentje waarbij haren borstelen minder moeite kost en minder zeer doet. Ik denk dat ik er dan eentje met zachte haren moet zoeken! Als iemand tips heeft, let me know!
 • En een spiegeltje

hakeupooasf

En het linker hoekje!

 • Wattenschijfjes toren (van Action!) met wattenschijfjes erin
 • Lenzenvloeistof
 • Mijn lenzenbakje
 • En een mini (prullen)bakje voor mijn wattenschijfjes!

hoi

De bedoeling is eigenlijk om het kastje zo leeg mogelijk te houden aan de bovenkant, maar zoals je ziet lukt dat niet zo heel goed, haha. Het kastje is er eentje van Ikea (Expedit), hier zijn naast mijn make-up ook sieraden, parfums, nagellakjes en tassen (de onderste twee bakken) in te vinden. Mijn girly kastje dus, haha!

Het krukje dat erbij staat is ook van Ikea.

Ja, ik houd van mijn make-up beautyhoekje! Hoewel hij natuurlijk wel in mijn kantoor staat, wat ook weer niet helemaal altijd praktisch is, haha. Maarja, waar laat je het anders? In de slaapkamer of badkamer? (haha, daar hebben wij echt geen plek) Hoe berg jij jouw beauty en make-up spulletjes op?

DELEN:

43 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres 27 februari 2014 / 06:47

  Wat een gezellige kast! Wij bewaren de beauty spullen innhet badkamer kastje wat we hebben. Daar zit make up in en op het vensterbanken voor het raam staan de flessen en potten.

 2. Healthy Mommy 27 februari 2014 / 06:55

  Leuk zo! Ziet er ook erg netjes uit. Mijn beautystash ligt in de badkamer la.. Mooi opgeruimd in drie verschillende bakjes. Tja, opruim- en ordedrang 😉

 3. Hannah 27 februari 2014 / 06:56

  Zoiets wil ik later ook graag, superleuk! Ik woon op kamers en ga ieder weekend naar mn ouders dus ik ”leef” uit make-uptasjes haha

 4. Nicole 27 februari 2014 / 07:00

  Leuk om te zien!
  Fijn zijn die expedit kasten he van de Ikea 😀

 5. Kelly Caresse 27 februari 2014 / 07:06

  Voor zo’n mooie beautykast hoef je geen beautyblogger te zijn hoor het is toch heel leuk dat je deze wilt delen met ons 🙂 ik gebruik ook de gezichtsreiniging van de hema. Die vind ik erg prettig voor mijn gezicht

 6. Petra 27 februari 2014 / 07:09

  Mijn make up en beautyspulletjes liggen opgeborgen in de badkamer…maar ik kan niet garanderen dat ik soms niet wat laat rondslingeren 🙂

 7. Frauke 27 februari 2014 / 07:17

  Leuk hoekje is het, mooi dat contrast met hout / wit ook! Zou ik niet bedacht hebben. Ik heb hetzelfde met dingen bovenop zetten – het is gewoon te verleidelijk haha. Maar ziet er gezellig uit!

 8. Glenda 27 februari 2014 / 07:43

  Erg leuk hoekje! Qua borstel kan ik je de tangle teezer aanraden, ook slapen op een satijnen kussensloop maakt je haren zachter en minder pluizig!

 9. Nans 27 februari 2014 / 07:48

  Hey Lisanne,

  Al mijn make-upspulletjes passen in één ieniemini tasje 🙂

  Nancy

 10. Manon 27 februari 2014 / 08:09

  Leuk! Ieder meisje heeft wel IETS van een beautykastje toch? Ik heb laatst een tangle teezer gekocht en na alle primark en action borstels is het een fijn ding! Misschien iets voor jou?

 11. Elize 27 februari 2014 / 08:17

  Lijkt me fijn om te hebben. Ik heb een studio en daar is echt te weinig ruimte voor zoiets als dit, dus mijn badkamertje staat gewoon helemaal vol, haha! 😉

 12. Marieke 27 februari 2014 / 08:24

  Leuk idee, zo! Je hebt in ieder geval lekker veel ruimte! Ik moet het doen met zo’n mini A4-ladekastje in de kledingskast 😉 Oké, en een bak met beauty spulletjes.

 13. Susanne 27 februari 2014 / 09:08

  Ziet er mooi uit! Ik vind die bruine kleur van expedit ook wel erg mooi moet ik zeggen! Ik had ook eerst een grote spiegel maar ik kwam er achter dat hij totaal in het verkeerde licht stond dus ik zit lekker handig met een klein spiegeltje in de vensterbank te make-uppen haha

 14. Bibian 27 februari 2014 / 09:19

  Wat heb je een mooie kast. Zo kan je mooi al je spulletjes opbergen! Leuk artikel. Liefs

 15. Cindy 27 februari 2014 / 09:37

  Ik heb “twee” make-up hoekjes. Alhoewel, bij mijn wasbak staan mijn reinigingsproducten en een gedeelte staat ook in de badkamerkast en mijn make-up doe ik op mijn kledingkamer (dat klinkt chique, maar is gewoon een kamer waar mijn was droogt en mijn kledingkast staat en ook mijn make-up kastje met spiegel). Ik vind het er bij jou erg leuk uit zien. Leve de Ikea!

 16. Stella 27 februari 2014 / 09:37

  Dat lijken me hele simpele, fijne producten! Van de Hema Natural lijn heb ik toevallig de conditioner! Ik vind het een fijn idee dat er heel heel heel weinig ‘troep’ in zit, dus ik zou het voor mijn gezicht misschien ook maar eens moeten proberen. En Dove deodorant is al jaren mijn lievelings! Liefs, Stella.

 17. Carina 27 februari 2014 / 09:48

  Die volumepoeder heb ik ook, fijn spul! Gebruik het ook als droogshampoo, gaat ook goed. Ik wil wel een keer die van Batiste proberen maar kan hem nooit vinden in de winkel..
  Mijn make-up zit in een la (goed, kwasten staan in de kast) en voor de rest heb ik 2 vakken in mijn kast die vol staan met mijn gezichtscremes, reinigers en veel olien (maak mijn eigen body-olie), bodybutters (oude voorraad die nog op moet) en sierraden/ backups.

 18. Jess 27 februari 2014 / 10:54

  Wat leuk om te zien. Wat een fijne plek om jezelf te verzorgen.

 19. Suzanne 27 februari 2014 / 11:00

  leuk om te zien Lisanne! En zeker ook omdat je geen Beautyblogger bent 😉

 20. Tiff 27 februari 2014 / 12:10

  Zier er netjes uit hoor! Mijn beauty kast is binnen een dag weer een rommeltje als ik het heb opgeruimd :p

 21. Dina 27 februari 2014 / 12:14

  Leuk om dit eens te zien! Ik heb al mijn verzorgingsproducten gewoon in de badkamer staan.

 22. Kimberly 27 februari 2014 / 14:14

  Heel leuk om te zien! Ik heb eigenlijk een soort boekenkastje waar alles instaat, mijn gezichtverzorging staat alleen op m’n make-up kastje in een toilettasje

 23. Ise 27 februari 2014 / 14:19

  Leuk zo’n hoekje! Ik heb het nu allemaal op mijn bureau staan, niet zo handig maar zo kan ik tenminste me wel zittend opmaken.

 24. Anouk 27 februari 2014 / 14:51

  De tangle temeer is echt een aanrader! Misslipgloss verkoopt deze in haar webshop

 25. Marion 27 februari 2014 / 14:59

  Wij hebben een ernstig kleine douche waar we ook nog eens de wasmachine in hebben staan. De wasmachine fungeert als mijn beautykast 🙂

 26. Tiffany 27 februari 2014 / 15:09

  Fijn dat je zo’n mooi plekje hebt! Bij mij gaat al m’n make-up (behoorlijk veel) altijd terug in mijn twee toiletzakken. Moet ik hierin altijd gaan rommelen wanneer ik iets nodig heb… Tijdrovend wel. Ik wil ook een eigen plekje! Misschien ooit in m’n eigen huisje, want mijn kamertje is daarvoor té klein.

 27. Tamarah 27 februari 2014 / 16:18

  Handig zo’n beauty kast en wat fijn dat je lekker veel licht hebt zodat je goed ziet hoe je de make-up aanbrengt! Het ziet er heel netjes uit!

 28. Luuke 27 februari 2014 / 16:19

  Leuk kastje! Ziet er ook netjes uit 😉

 29. Annebelle 27 februari 2014 / 17:09

  Leuk! Ik heb dezelfde borstel van de Action en vind hem wel goed. Maar heb van meerdere mensen gehoord dat ze hem 3x niks vinden!

 30. Meike 27 februari 2014 / 17:24

  Wat ziet dat er netjes uit bij jou, mijne is een puinzooi, haha! Leuk om te zien!

 31. Mandy 27 februari 2014 / 18:29

  Wat fijn dat je zoveel licht hebt! Ik heb nu mijn spullen in een normale kast staan, niet heel praktisch.

 32. Natasja 27 februari 2014 / 21:23

  Wat leuk om te zien en wat een mooi plekje! Ik zou dat ook wel graag willen, maar is nu helaas geen plekje voor hier in huis. Dat volumepoeder van Kruidvat vind ik trouwens zo fijn, een redmiddel voor mijn dunne haar. 🙂

 33. Hester 27 februari 2014 / 21:54

  Ik vind dit soort spulletjes zo leuk staan altijd! Fijn dat je er zoveel plek voor hebt, is toch altijd een soort van zenmomentje.

 34. Miranda 1 maart 2014 / 14:39

  Elke keer als ik bij de Action kom kijk ik of ze de wattenschijf houder hebben en ik heb hem nog steeds niet kunnen vinden. Maar je hebt een leuk plekje zo, ik heb alles in de badkamer staan.

 35. Naomi 1 maart 2014 / 23:33

  Hiii!

  De Tangleteezer is een hele fijne borstel! En anders de Betty brush van het kruidvat: de goedkopere variant van de tangteezer.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.