Mijn cupcake spulletjes

Sinds Sinterklaas is langs geweest is mijn cupcake spulletjes verzameling goed gegroeid. Nu had ik ook al een aantal hele leuke spulletjes, en al met al is het zeker de moeite waard om aan jullie te showen. Al is het alleen maar omdat al die kleurtjes zo vrolijk zijn!

alle cupcake spulletjes

cupcake spulletjes

Cupcake versiering

Misschien wel het allerleukste van al mijn cupcake spulletjes: de versieringen! Deze hierboven heb ik van Sinterklaas gehad en toevallig weet ik dat al deze zakjes van de Action komen. In een aantal pakken van de Action zit het erbij, maar er is ook een los pakje waarin ze versiering verkopen. Zo  maak je lekker vrolijke cupcakes!

Nog meer versiersels! De linker twee kreeg ik van sinterklaas, en mijn favoriet is absoluut die met discospikkels. Die nam ik vroeger altijd op mijn ijsje (nog stiekem nog steeds, als het even kan). Volgens mij komen alle 3 deze bussen van de Xenos.

En dit is de achterkant van deze bussen, zodat je even kan zien wat er nog aan de andere kant zat!

Cupcake bakvormpjes

Waarom heeft niemand mij eerder verteld dat siliconen bakvormpjes geweldig zijn? Je hebt geen papiertjes meer nodig, je maakt ze super makkelijk schoon, ze worden niet zo heet, en eigenlijk is er gewoon geen enkel nadeel aan. Ik ben fan! Tot nu toe heb ik alleen de mini versies. Mijn oude niet-siliconen bakvormpjes van normaal formaat heb ik nog, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik deze zeer spoedig ook omruil voor een siliconen versie.

Deze vormpjes komen ook allebei van de Xenos.

Andere cupcake spulletjes

Voor wanneer je een mooie gladde topping hebt is het natuurlijk prachtig wanneer je dit op je cupcakes aanbrengt met behulp van een spuitzak. En daarbij heb je uiteraard mooie mondjes voor nodig. Mijn setje is van de Ikea!

Cupcake opbergtrommel

Deze trommel gebruik ik om al mijn versiersels en andere cupcake benodigdheden in te bewaren. Lekker vrolijk en deze zul je niet gauw uit het oog verliezen (ik raak nogal eens iets kwijt). Het heeft verder niet zo heel veel met de cupcakes te maken, op de inhoud en de opdruk na. Dit blik komt bij de Action vandaan.

Cupcake boekje

Dit boekje liet ik ook al zien in deze shoplog. Het is een prachtig boekje met heel veel leuke en bijzondere recepten. Zo staan er bijvoorbeeld ook recepten in voor hartige cupcakes!

En nog een pluspunt: De foto’s in het boekje zijn prachtig!

Dus… dit zijn al mijn cupcake spulletjes! Als ik hiernaar kijk krijg ik spontaan zin om de keuken weer in te duiken. En van alleen kijken word ik al vrolijk, haha. Maar ik duik eerst de keuken eens in voor een ander experiment! Maar daarover horen jullie nog, haha. Wat voor spulletjes heb jij allemaal in huis om cupcakes te maken?

28 reacties

 1. Chantal 14 december 2012 / 08:56

  Ik krijg meteen helemaal zin om aan het bakken te slaan!

 2. Josephine 14 december 2012 / 08:57

  De mondjes zijn leuk, ook de versiering. Ik heb nog nooit cupcakes gemaakt, oeps, maar wil het wel graag 😀

 3. Ilse 14 december 2012 / 09:23

  Leuke spullen zeg! 🙂

 4. Milou 14 december 2012 / 09:32

  Leeuk! Dat ziet er altijd zo vrolijk uit, die verschillende kleurtjes! Ik maak eigenlijk bijna nooit cupcakes. Zonde! Want het is erg leuk om te doen.

 5. Kirsten 14 december 2012 / 10:00

  (: wat een leuke spulletjes! Daar kan je wel veel lekkere cupcakes mee maken!

 6. Monique 14 december 2012 / 11:06

  Super leuk en lief ziet dat er allemaal uit! bakken is altijd zo lekker ontspannend

 7. ashley 14 december 2012 / 11:25

  Wat een vrolijk artikel allemaal mooie plaatjes! Wat heb jij veel en leuke dingetjes! 🙂

 8. Xaviera 14 december 2012 / 12:06

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Dat opberg blik is echt super cute 🙂

 9. Nikita 14 december 2012 / 13:05

  zo leuke spulletjes !

 10. Hester 14 december 2012 / 18:38

  Wij hebben niet zo heel veel. cupcakemaker, verschillende soorten rolfondant, poedersuiker etc. Maar die versiersels zijn zooo leuk! Jij bent echt zo’n cupcakemeisje volgens mij, haha.

 11. Kimberley 14 december 2012 / 19:29

  Ah wat super leuk! Ik ben jaloers haha! Hier kun je zeker heerlijke cupcakes mee bakken! 😀

 12. Tedje 14 december 2012 / 20:33

  aaah lekker lekker!! leuke spulletjes heb je allemaal!

 13. Liselotte 15 december 2012 / 11:40

  Bij de xenos heb je ook een hele leuke opbergdoos voor cupcakes in de vorm van een cupcake:D daar kun je volgensmij 24 cupcakes in doen en hij ziet er superleuk uit:D

 14. Tamarah 15 december 2012 / 12:27

  Wat een vrolijkheid!! Echt heerlijk om met die bakspulletjes lekker aan de gang te gaan! I love cupcakes!!

 15. Debbie 15 december 2012 / 14:51

  Wat een hoop spulletjes heb je al verzameld zeg

 16. Roxanne 15 december 2012 / 17:23

  Ik heb van die bakvormen in huis voor als ze de oven in moeten en verder heb ik eigenlijk geen spulletjes in huis op het moment. Voor mijn verjaardag in januari wil ik wel weer muffins of cupcakes bakken zodat ik die mee kan nemen naar mijn werk om uit te delen 🙂

 17. claudia 15 december 2012 / 18:27

  nu krijg ik ook zin om cupcakes te maken, misschien woensdag maar doen.. goede tijdsbesteding op een vrije dag!

 18. Linda 17 december 2012 / 13:09

  Leuk, ik hou van cupcakes 🙂 Ik gebruik ook vaak siliconen cupjes en een siliconen bakmat: ideaal 🙂 (En stiekem neem ik ook vaak discodip op mijn softijsjes)

 19. Alette 17 december 2012 / 14:40

  Ik weet niet of ze in Den Helder ook een Jumbo hebben, maar bij de Jumbo hier verkopen ze ook Candy melts. :’) Leuk artikel!

 20. Olga 21 december 2012 / 19:04

  En die siliconen vormpjes zijn eigenlijk nog beter ook, want je hoeft nooit meer nieuwe vormpjes aan te schaffen. Even afwassen en je bent klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.