Mijn dagelijkse make-up

Elke ochtend heb ik dezelfde routine en daar is mijn make-up onderdeel van. Elke dag smeer ik precies hetzelfde beetje make-up op mijn gezicht. Niet te extreem, maar precies genoeg om tevreden in de spiegel te kunnen kijken. Met make-up op voel ik me wakker en “aangekleed”. Maar wat ik nu precies elke dag op mijn gezicht smeer? Dat vertel ik je vandaag!

Foundation en concealer

Jaren geleden, ik denk wel 10 jaar geleden, was de BB cream helemaal hip. Dus… ik kocht ook een potje. De lichtste kleur, destijds. Alsnog veel te donker voor mij, dus ik gebruikte hem niet. Inmiddels is het precies de goede kleur en gebruik ik hem als concealer. Het is zelden dat ik foundation over het hele gezicht gebruik. Ik heb even gegoogled en hij is blijkbaar nog gewoon te koop! De Super blemish balm BB van Skin79.

En dan komen we bij mijn favoriete make-upmerk: MAC cosmetics. Hiervan gebruik ik de concealer (voor onder mijn ogen), deze dekt een stuk beter dan de BB cream die ik net noemde. Dit is de MAC pro longwear concealer in de kleur NC15. Hiervan had ik ook best een tint donkerder kunnen hebben.

Dat heb ik namelijk bij de poeder wel gekozen. Dit is de poeder Studio Fix Powder Plus Foundation in de kleur NC20. Deze gebruik ik om mijn gezicht af te poederen en nog het laatste beetje te egaliseren.

Mascara en wenkbrauwpoeder

Nu dacht je misschien: Lisanne gebruikt alleen luxeproducten. Maar niets is minder waar. Ik wissel het goed af! Ik gebruik (zoals je kunt zien al heel lang) een wenkbrauwpoeder van Max & More, dat is het make-upmerk van Action.

Wat betreft mascara gebruik ik nu de Bye Bye Panda Eyes van Essence. Ik vind dat Essence echt een paar heel fijne mascara’s in het assortiment heeft. Inmiddels ben ik wel over op een waterproof mascara in verband met mijn hooikoorts, deze is namelijk niet hooikoortsproof, haha. Ik gebruik nu de 2000 Calorie mascara van Max Factor, de waterproof versie.

Beste budget eyelinerstift

Nog een budgettopper: deze eyeliner! Dit is er eentje met een stiftje, dat werkt super gemakkelijk. Het brengt dus heel makkelijk aan, maar het blijft ook lang goed zitten. En nog een voordeel: als ik deze liggend bewaar kan ik hem wel een half jaar gebruiken, hij gaat echt heel lang mee. Deze koop ik steeds weer opnieuw! Het is de Calligraph pro van Catrice. Echt een aanrader dus!

Blush en lipstain

Blush gebruik ik ook van MAC Cosmetics. Dainty (rechts) is een blush die ik al heel lang heb en heel graag gebruik. Melba (links) is nieuw in mijn collectie, of nouja: ik heb hem al eens eerder gehad, maar heb hem toen aan mijn moeder gegeven. Nu is hij weer terug in mijn collectie! Melba staat toch wel heel mooi bij mijn sproetjes en mijn lichte huid, hij is wat warmer van kleur, maar niet te warm.

De Maxfactor Lipfinity lasting Lip Tint ontving ik voor een samenwerking, maar het is echt een nieuwe favoriet! Ik houd niet van elke dag iets op mijn lippen, dat zit niet altijd lekker. Deze zit wel lekker, dit trekt namelijk ín je lippen en geeft een heel natuurlijke look. Er zit weinig kleur in mijn lippen, maar met deze lip tint heb ik toch een gezond kleurtje op mijn lippen!

Draag jij ook dagelijks make-up? Wat is jouw favoriete product?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.