Mijn dagelijkse make-up

Bij anderen vind ik het altijd zo leuk om te zien wat ze dagelijks voor make-up gebruiken. Daarom deel ik vandaag met je welke producten ik zo fijn vind dat ik ze dagelijks gebruik! Het is niet veel, ik houd van een natuurlijke look, en ik besteed er ook liever niet te veel tijd aan.

Nouja, niet veel… als je de kwasten meetelt zijn het toch 9 items…

Om te beginnen gebruik ik wat concealer, ik gebruik de camouflage+ matt concealer van Essence. Deze is lekker betaalbaar en vind ik erg fijn. Dit gebruik ik onder mijn ogen, op mijn neusvleugels, op mijn kin en soms een beetje op mijn voorhoofd.

Deze breng ik aan met een kwast van MAC die ik zo vaak heb gebruikt dat ik het nummer niet meer kan lezen, haha.

Dit poeder ik af met een poeder van MAC. Dit doe ik met een kabuki kwast van Catrice (of Essence?) die niet meer in de collectie zit. Maar ze hebben ongetwijfeld nog iets vergelijkbaars.

Dan gaan we verder naar de ogen! Ik krul mijn wimpers (maar mijn wimperkruller staat niet op de foto) en dan gebruik ik de 2000 Calorie mascara van Max Factor, de waterproof versie. Deze vind ik tot nu toe het fijnst in combinatie met mijn traanogen, ik krijg bij veel mascara’s zo’n zwarte streep onder mijn ogen. Dat is bij deze minimaal.

Soms gebruik ik nog een eyeliner van Catrice, dit is zo’n pennetje. Als je hem liggend bewaart blijft hij verrassend lang goed werken! Echt een fijn ding. Het is de Calligraph pro matt liner waterproof, van Catrice ook dus.

En tot slot doe ik mijn wenkbrauwen met het eyebrow stylist potloodje van Catrice, deze vind ik echt heel fijn. Ik gebruik de kleur Ashy Drama.

En soms, als ik in een gekke bui ben of erg bleek zie, dan gebruik ik blush. Het liefst eentje van MAC of Sleek, die blijven goed zitten. Ik breng dit aan met een grote kwast die ik ooit van een bekende YouTuber kocht, meer dan 10 jaar geleden.

Binnen een paar minuutjes zit dit erop, dus dat is super fijn. Zoals je wellicht merkt ben ik fan van MAC, maar ook van de budget make-up van Catrice en Essence! Draag jij ook dagelijks make-up? En wat draag je dan?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.