Mijn dagelijkse make- up

Bijna altijd als ik de deur uit ga draag ik make up. Soms naar de winkel, het ziekenhuis, of naar Tim draag ik geen make up. Maar verder ongeveer altijd. Geen grote hoeveelheden, maar wel iets meer dan alleen mascara. Daarom leek het me wel leuk om dat een keertje met jullie te delen!

Op de foto hierboven zie je de Catrice infinite matt foundation, deze draag ik het vaakst. Maar ik heb een kast vol, dus soms gebruik ik weleens een andere.

Dit zijn twee hele oude doosjes, haha. Heel veel gebruikt, zoals je kunt zien! Deze gebruik ik niet altijd, soms doe ik het met alleen blush. Maar als m’n make up compleet is horen deze er toch wel bij.

En blush, dat draag ik ook vrijwel altijd. Geeft een gezonde glow, handig als je nog weleens een beetje bleek ziet, haha. Deze van MAC (peachykeen) blijft perfect zitten!

Mijn eyeliner en mascara. De eyeliner is prima, blijft heel goed zitten en heb hem al meerdere keren opnieuw gekocht!

Dat was de make up die ik dagelijks draag. Niet heel veel, maar misschien wel leuk om even te laten zien. Wat voor make  up draag jij elke dag?

DELEN:

11 reacties

 1. Esmay 11 maart 2012 / 09:44

  Die MAC blush is mooi ^^
  Ik hou echt van MAC blushes.

 2. Miranda 11 maart 2012 / 11:14

  wat een mooie blush van MAC. De foundation van Catrice gebruik ik ook vaak, een fijne foundation;D

 3. Lotte 11 maart 2012 / 11:41

  Leuk om te zien wat je zo dagelijks gebruikt! Catrice foundations lijken me erg fijn, maar zijn helaas te donker voor mijn huidje.

 4. Kim 11 maart 2012 / 12:09

  Die eyeliner is echt heel fijn! Ik heb ‘m ook!
  Ik heb eigenlijk twee verschillende make-uplooks: Een is bruine oogschaduw (ik kies de kleuren altijd op ‘t moment zelf) en bruin oogpotlood, de ander is die eyeliner, vaak ook een winged eyeliner. En soms dan ook met 1 kleur lichte oogschaduw, soms bruin, soms roze. En dan altijd concealer, wenkbrauwpotlood en poeder. Ik heb nog niet de goede foundationkleur gevonden voor mijn lichte huid, helaas!

 5. Tedje 11 maart 2012 / 12:16

  Ik draag soms geen make-up, maar als ik even snel de deur uit moet dan doe ik even wat mascara op, blush en bronzer!

 6. Ise 11 maart 2012 / 14:27

  Als ik zonder make up de deur uit ga krijg ik vaak de vraag of me wel lekker voel dus ik gebruik eigenlijk altijd wel wat poeder, foundation of blush. Grappig trouwens, gisteren heb ik hier ook nog een artikel over geschreven!

 7. Naomi 12 maart 2012 / 01:07

  Hey! Die mascara heb ik ook. Die is heel chill!

 8. xx_Patries_xx 12 maart 2012 / 20:47

  mijn dagelijkse bakje zit wel wat voller 😉 maar leuke producten hoor die foundation gebruik ik ook

 9. Mariska Hoppens 13 februari 2013 / 21:06

  de MakeUp Trend voor de Lente in 2013 is een ‘Fresh Face’ ! @Tedje dat ligt helemaal in de lijn toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.