Mijn doelen voor september

De zomervakantie is voorbij. Oké, ik heb niet echt zomervakantie gehad, maar september voelt wel echt als het afsluiten van een oude periode en het beginnen van een nieuwe. Mijn doelen voor komende maand heb ik op een rijtje gezet!

Iets met de lichtpuntjesmaand doen

Jaren geleden ben ik begonnen met de lichtpuntjesmaand. Elke dag in september (want ja, dat is de lichtpuntjesmaand) noemde ik een lichtpuntje. Omdat september ook een donkere periode kan zijn, letterlijk en figuurlijk, vind ik het fijn om elke dag iets te noemen wat ik fijn vond.

Ik weet nog niet of ik dit op Instagram ga doen of op mijn blog. Maar ik ga het wel doen!

Meestal begin ik me in september fysiek minder goed te voelen (door de kou, die we nu gelukkig nog niet hebben) en mentaal ben ik er vaak ook sip onder (de zomer is voorbij en het wordt weer donkerder). Daar is dit initiatief perfect voor, al zeg ik het zelf.

Mijn herfstgarderobe klaarmaken

Zodra de eerste regenbuien verschijnen en het buiten koud wordt, ga ik mijn kledingkast uitzoeken. Doordat ik zo veel verschillende maten heb gehad in de drie jaar dat ik in dit huis woon is het een grote chaos geworden.

Alle herfstkleding die ik nog pas moet komen te liggen op een plek waar ik er makkelijk bij kan. En waarschijnlijk moet het nog een beetje aangevuld worden (wat op zich niet heel erg is, haha).

Minimaal 2 boeken afluisteren

Het liefst luister ik deze maand twee nieuwe boeken, een fictie boek en een non-fictie boek. De laatste het liefst eentje die ik nog in mijn lijst heb staan over storytelling. Lijkt me interessant! Hij is wel in het Engels, hopelijk lukt dat een beetje qua concentratie. Dan is Nederlandstalig toch echt makkelijker luisteren voor mij!

Mijn interieur wisselen naar de herfstmodus

En dit is eigenlijk heel leuk om te doen! Mijn posters in de woonkamer wisselen naar herfstthema, mijn pompoendecoratie uit de kast halen en lekker veel kaarsjes neerzetten. Ik kan niet wachten om weer knus onder een dekentje op de bank te liggen terwijl mijn huis herfst uitstraalt! Nu nog even niet, maar het gaat wel gebeuren in september.

Heb jij nog doelen voor komende maand?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 1 september 2022 / 12:21

    Die lichtpuntjesmaand vind ik een mooi doel. Mooie manier om te proberen de herfstdip buiten de deur te houden.

  2. Zo simpel is dan geluk 3 september 2022 / 09:05

    Het is altijd een hele klus om je kledingkast op te ruimen, maar het geeft dan wel weer een heerlijk gevoel als het gedaan is!
    De lichtpuntjesmaand is een mooi idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.