Mijn eerste indruk van de Tangle Teezer haarborstels

Al jaren lees en hoor ik erover: Tangle Teezer haarborstels. Het zouden de beste haarborstels zijn die er te koop zijn. Ik probeerde er twee uit! In deze blogpost laat ik ze aan je zien en laat ik je weten wat mijn eerste indruk is.

Tangle Teezer verkoopt haarborstels die je haar ontklitten. Daar zijn ze echt voor gemaakt. In mijn lange haar komen best snel klitten, dus een fijne borstel die zo door je haar heen glijdt is natuurlijk precies wat ik wil!

Dit zijn de twee borstels die ik bestelde. Eentje met een handvat (The Ultimate Finisher) en eentje die lekker compact is met een mooie rosé gouden glans (Compact Styler).

De Compact Styler is perfect om in je tas mee te nemen of mee te nemen in je koffer als je veel reist. En eerlijk: deze is toch prachtig?

Dit is wel echt de mooiste borstel van Tangle Teezer die ik zag op de website van Douglas.

Maar natuurlijk heb ik ook The Ultimate Finisher geprobeerd. Ik had een fijne borstel in mijn badkamer liggen, maar die gaat weg. Daarvoor komt deze in de plaats! Deze Tangle Teezer is zó veel fijner! Dit is echt mijn nieuwe favoriete haarborstel, beter dan dit wordt het niet.

De Tangle Teezers zijn al lang populair, ik ben blij dat ik ze nu echt ontdekt heb.

Mocht je nu ook benieuwd zijn, op de website van Douglas staan heel veel varianten van de Tangle Teezer. Zo heb je de Compact Styler in verschillende kleuren, maar Tangle Teezer heeft ook een Wet Detangler speciaal voor nat haar. Daar ben ik ook heel benieuwd naar!

Heb jij weleens een Tangle Teezer haarborstel gebruikt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.