Mijn eerste stuk in FES magazine!

Ik geloof dat ik het nog nooit op mijn blog heb verkondigd, maar vanaf heden verzorg ik de jongerenpagina in het FES magazine! Het magazine lag gisteren bij alle leden op de deurmat, en dus ook bij mij!

Daar is-ie dan, de pagina geschreven door moi! Haha, ben ik eventjes trots. Op een of andere manier is het heel leuk om je eigen tekst te zien afgedrukt. Dat is heel anders dan bij bloggen op een of andere manier!

Zo, en meteen met het verhaal op de cover, haha! Leuk!

Check in de linker bovenhoek mijn naam! Hoe tof is dat, haha! Zo, dat is wel even iets anders dan een schoolkrant, nietwaar?

Om eerlijk te zijn heb ik geen flauw idee wat de oplage is van het magazine, daar ben ik wel benieuwd naar. Maar er zijn al meer jongerenleden dan leerlingen op mijn oude school en alle FES leden ontvangen een magazine. En oja, fibro is een oude-mensen ziekte eigenlijk (zeggen ze), dus… Als ik het weet zal ik het jullie vertellen, haha!

Goed, dat was dus even een leuk nieuwtje tussendoor. Omdat ik zo enthousiast ben!

7 reacties

  1. janke 24 juni 2012 / 13:42

    super leuk stuk
    ik kijk nu al uit naar je volgende stuk
    ps. de oplage van het magazine is 12.500

  2. Ragna 24 juni 2012 / 17:25

    Wauw, wat een kippenvelmomentje moet dat voor jou zijn! Je mag hartstikke trots op jezelf en je schrijfkunsten zijn, Lisanne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.