Mijn favo beautyblogs

Zelf ben ik op het idee gekomen om zelf te gaan bloggen door andere blogs. Ik moet toegeven dat ik toch een beetje bij de standaard blogs blijf, vooral beautyblogs. En dat ik niet echt geweldige kleinere blogs kan vinden, gek is dat! Maar omdat de beautybloggers mij aan het bloggen gekregen hebben toch dit stuk.

Maar toch wil ik mijn favo beautyblogs met jullie delen, gewoon omdat het kan.

Misslipgloss.nl
Een tijdje geleden was ik niet meer zo gek van deze blog, ik weet eigenlijk niet meer waarom. Maar ik begin nu steeds meer te zien waarom missligloss.nl een geweldige blog is. De creativiteit, de manier waarop deze blog zich onderscheid van de rest, de professionaliteit en toch die persoonlijkheid, eigenlijk is deze blog gewoon compleet. Er wordt enorm vaak geupdate, enige wat ik nog kan bedenken wat beter kan is meer kwaliteit, ipv kwantiteit. Een aantal keer per dag een diepgaand stuk lezen is nu eenmaal fijner dan enorm vaak een klein stukje over een enkele look of nagellak swatch. Maar dit is toch zeker wel een van de beste blogs die ik ken.

Veracamilla.nl
Een vrij persoonlijke blog, van een onwijs symphatieke meid. Een echte girl next door, ze zou zomaar je buurmeisje kunnen zijn. Ze blogt regelmatig vrij standaard over make up, reviews, how-to’s, swatches en looks zijn toch wel de standaard beautyblog dingen, de dingen die een beautyblogger wat mij betreft zo veel mogelijk moet vermijden. Zo heeft vera elke week een twittervraag, waarin ze een vraag stelt op twitter over beauty en deze antwoorden bespreekt in een stuk op haar blog. Deze meid geeft ons een kijkje in haar leven en een kijkje in de beautywereld. Ik vind het zeker aangenaam om op haar blog rond te snuffelen.

Beautylab.nl
Ook Serena is een erg leuke beautyblogger. Ook deze blog is lekker persoonlijk. Serena blijft lekker zichzelf en schaamt zich niet om bepaalde dingen, zoals haar huid wanneer deze er niet zo goed uit ziet, te laten zien. Maar ook heeft ze bijvoorbeeld ooit filmpjes gemaakt waarin ze antwoord gaf op problemen van andere meiden. Maar juist doordat ze zichzelf durft bloot te geven onderscheid zij zich, ze is niet bang om afgewezen of uitgelachen te worden. Ze is hoe ze is en hier moet iedereen het mee doen. Gelukkig is ze erg leuk en is het dus ook meteen leuk om haar blog te volgen.

Beautygloss.nl
En natuurlijk, misschien wel de allerbekendste beautyblog, beautygloss.nl van Mascha. Jammer vind ik aan deze website dat het wat minder persoonlijk is. Beautygloss heeft enorm veel bezoekers, waardoor ze zich misschien verplicht voelt om zakelijk te blijven. Natuurlijk is een blog nooit echt zakelijk en altijd wel een beetje persoonlijk, maar deze blog voelt toch meer zakelijk aan dan de voorgaande blogs. Jammer, want het persoonlijke is juist een onwijs belangrijk gedeelte van een blog. Maargoed, ik kan jullie vertellen wat ik jammer vind, maar natuurlijk is Beautygloss de blog die je onwijs goede informatie geeft over producten en altijd producten reviewt met een kritisch oog. Ik volg deze blog ook al het meest lang van alle blogs, eigenlijk was dit voor mij het begin. En voor dat persoonlijke gedeelte houdt ze ook een persoonlijke blog bij.

Natuurlijk zijn er nog veel meer blogs, maar dit zijn voor mij wel echt de toppers. Misslipgloss.nl door Chyntia met een origineel en persoonlijke blog, al met al een geweldig totaalplaatje, Veracamilla.nl met haar persoonlijke insteek en haar girl next door imago, Beautylab.nl door Serena met een heleboel durf en ook persoonlijkheid en beautygloss.nl door Mascha met gewoon een geweldig grote beautyblog met tevens een onwijs gezellig forum. Wat zijn jouw favo beautybloggers?

16 reacties

 1. Lieke 23 februari 2011 / 08:14

  Alleen die laatste kende ik nog niet, maar leuk! (:

 2. Lydia 23 februari 2011 / 09:51

  Ik lees vooral Misslipgloss, maar kom de laatste tijd ook wel eens langs bij Veracamilla. Wickedskakid.nl vind ik ook erg leuk, vooral de eigenaresse vind ik een tof mens en dat zie je terug in haar blog. Naast deze drie volg ik beautyblogs niet echt meer.

  • Laura 23 februari 2011 / 10:13

   Same here 😉 Ik word eerlijk gezegd een beetje gek van al die beautyblogs, die bijna allemaal hetzelfde zijn..

 3. Debby 23 februari 2011 / 10:37

  Noh ik ben geen beautyblogger maar wel een trouwe volger van jou (sinds ik blog dan, op blospot), juist omdat jij ook geen beautyblog hebt maar een blog met inhoud. Maar ik ben dan ook meer van de personal en lifestyle blogs. Maar leuke tips!

 4. Anne 23 februari 2011 / 12:27

  Ik volg precies dezelfde blogs, haha. Vooral Serena vind ik echt super leuk bloggen! Jou vind ik ook echt super! Je blog is erg persoonlijk, en dat vind ik echt heel leuk.

 5. Liz 23 februari 2011 / 14:56

  Ik volg deze blogs ook, maar ik vind bijvoorbeeld de blog van Suzanne (www.deltacephei.nl) ook erg leuk 🙂

 6. Kimberley 23 februari 2011 / 17:30

  Jammer dat het eigenlijk alleen maar blogs zijn die iedereen al kent.

 7. Ellen 23 februari 2011 / 17:39

  Ik heb hetzelfde lijstje alleen dan met LiveLifeGorgeous van Willemijn(& nu een beetje van Martine) erbij.

 8. Renate 23 februari 2011 / 19:20

  Ik kijk bijna nooit op beautyblogs, maar áls ik er op kijk dan is miss lipgloss toch wel mijn favoriet 🙂

 9. lieve 1 mei 2011 / 18:02

  live with lipgloss vind ik ook heel erg leuk om te lezen 🙂 en allemaal die jij hebt opgenoemd volg ik ook!

 10. Lisanne 19 juli 2011 / 19:35

  Mijn favoriete beauty blogs zijn dan toch wel ;
  Beautylab.nl & Beautygloss.nl.
  & jou blog vind ik ook wel heel leuk!
  Ja later wil ik ook wel zo worden ! 🙂

 11. zeepje 26 november 2011 / 19:24

  Het is geen blog maar voor iedereen die van beauty producten houdt en dan met name zeepjes en shampoo. Neem eens een kijkje op http://www.bkessentials.nl

 12. Anneke 30 januari 2012 / 10:16

  Ik heb BB Belleza gevonden. Nieuwe blog maar ik vind het heel leuk geschreven.
  BB-bellezza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.