Mijn favo fashion blogs

Hoewel, de titel moet eigenlijk bloggers zijn. Voor mij speelt sympathie en toegankelijkheid van een blog namelijk een grote rol. Niet al deze blogs volg ik op de voet, ik ben toch niet zo heel erg van de “echte” fashion. Maar leuk om regelmatig langs te gaan, dit zijn mijn 4 favorieten:

Dulcecandy
Als eerste Dulcecandy! Eigenlijk keek ik een tijd geleden altijd haar filmpjes. Omdat ze altijd zo ontzettend veel kocht, en omdat ze zo veel aparte dingen in haar kast had hangen (en veel!). Maar nu heb ik geen zin (en tijd) meer om al die filmpjes te kijken, foto’s kijken gaat veel sneller! En haar outfits zijn altijd super cute. Ze is heel klein, dus alles staat heel schattig bij haar. Totaal niet vergelijkbaar met mij, maar wel een inspiratiebron!

Styleguide
Shirley is echt the girl next door. Dat maakt het zo leuk om naar haar outfits te kijken en haar blogs te lezen. Ze is niet perfect, het is niet zo dat alles haar prachtig staat, zoals bij veel andere fashionbloggers het geval is. Dat maakt haar blog juist zo leuk! Heel veel van haar outfits en kledingstukken zou ik ook zo aantrekken. Tel daarbij het feit op dat het gewoon een hele sympathieke meid is en je hebt een topblog!

Thischicksgotstyle
Wat mij betreft is dit, in tegenstelling tot de vorige, wel iemand waarbij alles mooi staat. Alsof alles wat ze aantrekt in goud verandert! (Ok, ik overdrijf een klein beetje). Maar dat vind ik persoonlijk ook weleens leuk om naar te kijken. Wederom een blog met hele mooie foto’s en Yara heeft naar mijn mening gewoon een hele leuke stijl.

Fashionisaparty.nl
Dit is een beetje een geval apart, maar wel in positieve zin! Geen perfect poppetje, ook geen outfits die ik ook aan zou trekken. Wel een hele creatieve kijk op mode met een heleboel energie! Zoals de titel van Suzanne haar blog al zegt, Fashion is a party. Dat straalt haar blog ook uit. Ik denk dat dat maakt dat ik elke keer toch weer terug kom!

Eigenlijk maakt alles wat ik noemde, plus de mooie foto’s, dit mijn favoriete 4! Eigenlijk alle 4 heel erg verschillend, maar toch. Ik ben niet een typisch fashion meisje, dus de echte standaard grote blogs volg ik niet allemaal op de voet. Wat is jouw favoriete fashion blog?

Foto’s zijn afkomstig van de genoemde blogs.

DELEN:

13 reacties

 1. Esmay 25 april 2012 / 07:20

  Allemaal ook favorieten van mij! En The Blond Salad vind ik ook leuk! En .. Oke, ik volg er best veel, en ik vind ze allemaal leuk haha!

 2. emma 25 april 2012 / 07:23

  fashionisaparty is echt mijn favoriet! Haar blog is zo goed dankzij de persoonlijke kant, waardoor het heel leuk is om haar posts te lezen 🙂

 3. Rianne 25 april 2012 / 07:53

  Ik kende ze allemaal nog niet, ik ga er eens op kijken!

 4. Stéphanie 25 april 2012 / 08:37

  Ik ben een beetje gestopt met het volgen van fashionblogs. Ik volgde er een tijdje heel veel, maar eigenlijk lijkt het allemaal best wel op elkaar.
  Maar Styleguide bekijk ik wel eens, en thischicksgotstyle heeft zeker ook een goed gevoel voor mode!

 5. Amy 25 april 2012 / 08:47

  Kende ze nog niet allemaal, snel maar eens een kijkje nemen!

 6. Milou 25 april 2012 / 09:11

  Zoo.. mooi lijstje bij elkaar hoor. 🙂 liefs

 7. Chezzelia 25 april 2012 / 12:37

  Ik vind Yara’s stijl zoo leuk. Draagbaar en volgens mij is ze ook super lief! De eerste en de laatste volg ik niet. Styleguide volg ik wel.

 8. Lifesplash 25 april 2012 / 16:14

  Ik kende de eerste twee nog niet, en vind die erg leuk! haha, nu is me bloglovin lijst gelijk ietsjes langer. (A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.