Mijn 6 favo YouTubers van dit moment!

Jammer genoeg kan ik zelf vandaag geen video uploaden in verband met mijn gezondheid, maar ik kan je wel laten zien naar welke YouTubers ik graag kijk. Ik laat je vandaag een lijstje met mijn favorieten van de laatste tijd zien!

favo-youtubers

EnterpriseMeTV

Yessss, ik kijk met heel veel plezier (bijna) dagelijks naar de vlogs van Ivana. Waarom? Omdat ik Ivana een heel mooi en inspirerend persoon vind! Heel echt en eerlijk, maar tegelijkertijd ook wel bezig met minder ‘oppervlakkige’ dingen dan de meeste vloggers. Ik weet niet of oppervlakkig het juiste woord is, maar als je de vlogs bekijkt, dan zul je weten wat ik bedoel!

Elisedingen

Jaaaa, ik ben nog steeds fan van Elise! Elise maakt altijd super leuke en creatieve video’s met een heel vrolijke vibe. Dit is een van de YouTubers waarvan ik denk: waarom heeft ze niet veel meer abonnees? Komt nog, komt nog.

YogawithAdriene

Het is alweer even geleden dat ik yoga kon doen, maar al ik yoga doe, dan zijn de videos van Adriene perfect! Heel rustig, verschillende opties, en gewoon perfect om lekker thuis te doen. Ik vind de video’s heerlijk rustgevend, fijn om met deze video’s yoga te doen!

ASAPSience

Dit kanaal is ook een leuke! Dit zijn korte sience video’s, uitgebeeld in tekeningen, heel leuk!

De creaSoof

Wederom vlogs! De vlogs van Sofie vind ik ook leuk omdat ze zo puur en echt zijn. Haar vlogs ontdekte ik toen het net uit was met Tim, en zij midden in haar scheiding zat. Het deed me realiseren dat ik veel geluk had dat we geen geregistreerd partnerschap hadden. Maar ook de fases waardoor Sofie heen ging/gaat zijn heel herkenbaar. Maar Sofie vind ik ook gewoon een heel leuk en mooi mens. Wederom niet zo oppervlakkig als de meeste vlogs!

Laina

Waarom heb ik Laina nu pas ontdekt? Ik kende haar dus niet. Ook de meme niet. Totdat iemand zei dat ik qua uiterlijk op haar leek, hahaha. Laina maakt super grappige video’s als overly attached girlfriend. Zeg maar, zoals deze:

Ik moet erom lachen.

Wat zijn jouw favo YouTubers van dit moment?

DELEN:

21 reacties

 1. Leonie 28 januari 2016 / 14:05

  Ik ben niet iemand die heel veel vlogs kijkt en volgt, maar die ASAPScience is geniaal! Heb me meteen geabonneerd

 2. Catherine 28 januari 2016 / 14:06

  Die yoga video’s komen heel erg van pas! Ben van plan om daar snel mee te gaan beginnen en het makkelijkste is natuurlijk om thuis voor je laptop te zitten! ASAPSience vind ik ook wel heel interessant, ik ben altijd wel nieuwsgierig naar nieuwe onderwerpen om over te leren!

 3. Anouk 28 januari 2016 / 14:33

  Wat leuk, die van yoga ben ik ook aan het volgen!

 4. Ilse 28 januari 2016 / 14:43

  Weer een hoop leuke kanalen ontdekt dankzij jou! Leuk!

 5. Lilian (ikwordvrolijkvan) 28 januari 2016 / 14:48

  Ik kijk de vlogs van Sanny Verhoeven en ikvrouwvanjou verder is ASAPscience inderdaad heel leuk! Voor yoga gebruik ik het YouTube kanaal Bad Yog en Foodgloss volg ik voor lekkere en simpele recepten!

 6. Mona - Vandaagismooi.nl 28 januari 2016 / 15:04

  Ohh leuke!! Ik volg zelf trouw de vlogs van Vet Gezellig, die vind ik erg leuk gedaan en ook niet zo heel ‘oppervlakkig’.

 7. Frédérique 28 januari 2016 / 15:24

  Kan van bepaalde vloggers er genieten op youtube! Vaak als het gewoon het dagelijks leven is, heel simpel eigenlijk. Leuk om deze ook te zien!

 8. Daniëlle 28 januari 2016 / 16:01

  Kijk, zo ontdek ik nog een wat nieuwe kanalen. Leuk! Bedankt voor de tips!

 9. Kelly 28 januari 2016 / 16:02

  Leuk. Ik kijk voornamelijke de Nederlandse youtubers

 10. Karen 28 januari 2016 / 16:13

  Yoga with adriene! Ik ben fan.. helaas geraak ik maar tot aan les 3 ofzo.. de rest is al wat zwaar. Maar ik heb al heel vaak dag 1 (soms maar half) gedaan.
  Gewoon even lekker het lichaam strechen, dat voelt ze goed hè.
  Verder ben ik niet zo’n YouTube-kijker.

 11. Hilde 28 januari 2016 / 16:28

  Ik vind Yoga With Adriene ook een heel fijn YouTube kanaal, ik word altijd zo rustig en relaxed van yoga of mediteren! Verder vind ik Lily Pebbles, ViviannaDoesMakeUp, Estée Lalonde en Amelia Liana erg leuke YouTubers 🙂

 12. Darina 28 januari 2016 / 17:36

  De yoga video’s wil ik ook gaan volgen om te kijken of het echt iets voor me is.

 13. Margot 28 januari 2016 / 17:39

  Ohoh, nu ben ik weer een paar uur zoet met YouTube video’s kijken!

 14. Veerlez 28 januari 2016 / 18:20

  Ik hou toch het meeste van nederlandse youtubers, ik geniet het meeste van de vlogs van Domien en Bram de Wijs! 🙂 Die zitten ook gewoon goed in elkaar qua montage e.d. 🙂 Ik merk dat ik daar wel steeds kritischer naar ga kijken!

 15. Linda 28 januari 2016 / 19:18

  Wat leuk om jou favoriete YB’ers op een rijtje te zien! Ze zijn allemaal nieuw voor mij (echt serieus, ik moet vaker rondklikken op YouTube) en ik ga ze eens even heerlijk bekijken en zien of er blijvertjes tussen zitten voor mij.

 16. Dorien 29 januari 2016 / 06:53

  Fijne reminder! Yoga with Adrienne ben ik ooit mee begonnen, maar moet ik echt weer gaan oppakken! Altijd leuk om op deze manier nieuwe YouTubers te leren kennen. Hopelijk kan je zelf ook snel weer video’s opnemen!

 17. Shirah 29 januari 2016 / 08:13

  Goede tips! Ik kijk graag naar de vlogs van boncolor en vetgezellig.

 18. EliseDingen 29 januari 2016 / 14:01

  Nouja, wat leuk dat ik er tussen mag staan ^^ Lieve tekst!
  Zelf kijk ik ook graag de video’s van Ivana. Gewoon oprecht, leuk mens. En haar reisvlogs vind ik ook erg tof!

 19. Susan 29 januari 2016 / 15:16

  Wat een leuk artikel, nu kan ik dit weekend lekker besteden aan het ontdekken van nieuwe blogs!

 20. sofie / creasoof 31 januari 2016 / 20:09

  Wat ontzettend lief Lisanne! Je bent ook een van mijn favoriete Youtubers 😉 Je hebt een prachtige blog en ik vind je echt heel erg inspirerend. Ik hoop je ooit een keertje te ontmoeten 🙂 BEDANKT! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.