Mijn favoriete budget kledingwinkels

Kleding kopen met een kleiner budget? Het lijkt een uitdaging, maar als je er de tijd voor neemt, dan kan ook jij budgetwinkelen! In deze video laat ik je zien welke drie winkels mijn favoriete budget kledingwinkels zijn.

bekijk de video hier als je hem niet kan zien.

budget-kledingwinkels

3 Favoriete buget kledingwinkels

Primark

Bij de Primark kun je terecht voor de nieuwste trends voor een heel fijn prijsje! De kwaliteit is niet super, maar op zich goed te doen. Het is wel even moeite doen om er te komen (er zijn niet extreem veel vestigingen, hoewel het er steeds meer worden!). En de winkels zijn altijd erg druk, dus als je daar allergisch voor bent is dit geen aanrader.

H&M

Bij H&M kun je geweldig budgetshoppen. Nu denk je misschien: H&M budget? Ja niet heel duur, maar budget? Nouja, niet alles wat in de H&M hangt is extreem betaalbaar, maar als je goed zoekt kom je de beste aanbiedingen tegen. Het jurkje met print uit mijn video kost op dit moment nog maar vijf euro!

Tweedehands

De beste tip: kijk eens bij een tweedehands kledingwinkel! Ga naar een kringloopwinkel, een tweedehands winkel, of misschien zelfs een rommelmarkt. Natuurlijk moet je hier echt goed zoeken en je moet door alle ‘troepjes’ heen kijken, maar als je er de tijd voor neemt, dan vind je de mooiste dingen. Fijn voor jouw portemonnee, beter voor het milieu en ethisch verantwoord. En het is gewoon heel erg leuk!

Budget winkels shoplogs

Aangezien ik vaak winkel met een budget heb ik hieronder een aantal shoplogs op een rij gezet waarin ik mijn budget aankoopjes laat zien. Zo krijg je nog een beter idee met wat ik zoal bij de genoemde winkels koop!

Uiteraard zijn dit niet de enige winkels waar ik budget shop, maar dit zijn echt mijn favorieten. Maar misschien moet ik ook een keertje een lijstje maken met al mijn andere adresjes voor het winkelen voor minder. Wat zijn jouw favoriete budget kledingwinkels? Heb je nog aanraders?

DELEN:

29 reacties

 1. Carina 15 juli 2014 / 06:35

  Schoplog? :p ik winkel graag bij C&A, fijne basics voor goede prijzen. En verder shop ik 90% van de tijd alleen sale, scheelt ook erg veel 🙂

  • Jess 15 juli 2014 / 06:45

   Ik houd van koopjesjagen. Hier ook fan van de H&M sale en Primark. Verder scoor ik ook weleens leuke dingen in de uitverkoop vanmde Hema en Zara. Idd een kwestie van goed zoeken.

 2. Kelly Caresse 15 juli 2014 / 07:29

  Ik shop ook erg graag bij primark, vero moda en de h&m, allemaal heel betaalbaar en passend meestal bij mijn kledingstijl. Wat een leuk idee voor een filmpje, misschien ga ik dat ook in een filmpje doen 🙂

 3. Manon 15 juli 2014 / 07:44

  Leuk! Ik ben ook gek op Primark maar kan ook goed slagen bij H&M vaak. Forever21 heeft vind ik ook leuke prijzen en loop daar ook vaak wel met een tas weg of doe een online bestelling haha.

 4. Jaimy en Laura 15 juli 2014 / 08:17

  Ik vind het leuk om koopjes op de kop te tikken, maar ik kan nooit zo goed slagen als er sale is. Ik ontdekte laatst een soort Wehkamp outlet (in Slagharen, Overijssel) en daar ben ik wel goed geslaagd!

 5. Laura 15 juli 2014 / 08:41

  Ik ga bijna altijd naar de H&M. En verder koop ik bijna altijd mijn kleren in de sale. Laatst heb ik voor 5 euro een heel leuk jurkje gekocht bij de Sting.

 6. Marion 15 juli 2014 / 09:43

  Ik ben nooit zo heel goed in budgetshoppen. Ik ben geen held in uren door een winkelstraat struinen. Als ik zo het filmpje zie en de reacties lees kan ik me geloof ik toch best wat centjes besparen. Misschien nog maar een keer oefenen dan…. 😉

 7. Miranda 15 juli 2014 / 10:05

  Oh jee ik ben zo slecht in budgetshoppen. En nooi over nagedacht, maar dat beperkt zich niet echt tot de slechtste budgetboodschappen:) maar nu dus ook slechte budget kleren shoppen.

  Ik heb een hekel aan shoppen (jep. Echt waar) en bestel het liefst online. Van een paar merken weet ik dat de kleren mij altijd mooi zitten dus ga ik voor gemak… Valt dus nog genoeg te besparen, mss moet ik dat ook maar eens proberen..

 8. Nienke 15 juli 2014 / 10:30

  Mango in de sale is mijn favoriete budget winkel. Daar slaag ik dan echt enorm goed. Verder vind ik ASOS een beetje in deze categorie vallen. Het is niet echt budget, maar soms wel goedkoper dan het in de winkel aanschaffen.

 9. Fleur 15 juli 2014 / 10:53

  Ik ben verliefd op alle tweedehands winkeltjes in het buitenland. En natuurlijk ook op de standaard winkels zoals h&m en primark, haha!

 10. Elsbet | La Vie Pure 15 juli 2014 / 11:08

  Wat een leuke video! Ik vind tweedehands ook heel leuk, vooral Think Twice in Antwerpen, Gent en Brussel!

 11. Sanne❋ 15 juli 2014 / 11:09

  Ik kan het me niet voorstellen dat er geen primark zou zijn. De helft van mijn kledingkast is van de primark :O
  Ik ben laatst voor het eerst bij de Forever21 geweest en dat was heel overweldigend. Kringloopwinkels zijn ook awesome!

 12. Ilse 15 juli 2014 / 11:19

  Bij de H&M koop ik ook graag kleding. Bij de Wibra vind je soms ook leuke dingen. 🙂

 13. MySuperSweetLife 15 juli 2014 / 11:20

  Ik was eerst ook altijd fan van budget shoppen maar de laatste tijd is dat iets minder. Vooral sinds ik de Zara, de Mango en de Dorothy Perkins heb herontdekt.
  Liefs

 14. Irma 15 juli 2014 / 11:39

  Leuk gedaan zo! Ik ben zelf altijd een beetje van het koopjesjagen. Als iets niet te duur is neem ik het gewoon mee, maar wanneer het boven mijn ‘budget’ uitgaat probeer ik mezelf in te houden en netjes te wachten tot het in de sale komt. (: Niets zo irritant als super leuk jasje kopen voor de volle pond, terwijl het de week erna voor de helft van de prijs in de winkel hangt.

 15. Eline 15 juli 2014 / 12:49

  Leuk weer! Ik hou ook van budgetshoppen

 16. Vanessa 15 juli 2014 / 13:16

  Ik hou ook van budget! Ik ga graag winkelen bij C&A en H&M. Bij de Primark vind ik ook leuke dingen, maar het shoppen op zich vind ik soms iets minder leuk door de drukte.

 17. Audrey 15 juli 2014 / 13:27

  Leuk filmpje! Ik ben inderdaad ook wel van het budget-shoppen 🙂

 18. Wende 15 juli 2014 / 13:52

  Ladies, ik denk dat iedereen wel van budget shoppen houdt (wie niet) maar denk alsjeblieft ook eens na over waarom de kleding zo verschrikkelijk goedkoop is, waar het vandaan komt en wat de arbeidsomstandigheden zijn van de maak(st)ers..!
  Goede film hierover is China Blue (over de jeansindustrie in China), de afleveringen van Bloed, Zweet en Luxeproblemen van BNN etc. Ook wordt op het blog van de Groene Meisjes hier veel over geschreven..Ook het boek Talking Dress is mega interessant als je meer wilt weten over eerlijke kleding.

  • Gerda 15 juli 2014 / 17:12

   Nou, inderdaad! Je haalt me de woorden uit mijn mond.

  • Zo simpel is dan geluk 15 juli 2014 / 18:07

   Dat geldt helaas ook voor verschillende dure merken… Dus ligt niet aan budget op zich.
   Wel goed om even bij stil te staan. 🙂

   • Lisanneleeft 15 juli 2014 / 19:55

    Precies, dat hoor ik ook steeds! Niet altijd even makkelijk om te achterhalen hoe er met de werknemers omgegaan wordt.

    Gerda en Wende, hoe denken jullie over de kringloopwinkel?
    En kennen jullie leuke merken/winkels die wel goed met hun werknemers omgaan? (of een manier waarop ik dat kan achterhalen?)

 19. Manon 15 juli 2014 / 14:29

  Ik ga zelf heel vaak naar de primark of de h&m dat zijn echt mijn lievelings winkels

 20. Marjolein 15 juli 2014 / 21:25

  Ik heb gisteren nog heel erg goedkoop geshopt. De Okay (winkel met o.a. only en vero moda kleding) is failliet en heeft op dit moment 60% korting op alles. Dus daar heb ik gisteren nog even wat basics ingeslagen!

 21. Hester 16 juli 2014 / 19:12

  Hé, ik had de Forever21 nog wel verwacht! Wel een leuke video 🙂 Ik dacht een jaar geleden ook al ‘eigenlijk moet ik een video opnemen met mijn favoriete winkels en de items die ik daarvan heb!’ maar dat heb ik uiteindelijk nooit gedaan, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.