Mijn favoriete comfy winterkleding

Echt extreem koud is het misschien nog niet, maa zo voelt het voor mij wel. En dat betekent dat ik weer alles uit de kast trek (letterlijk) om het mezelf zo comfortabel mogelijk te maken! Wat ik dan zoal draag om het lekker warm te hebben? Ik laat mijn favoriete comfortabele, knusse, warme winterkleding zien!

knufsjaal

knuffelsjaal

Mijn dekentjes sjaal

Het is eigenlijk een sjaal, maar aan een kan heeft hij de stof van een dekentje. Heerlijk wanneer je met koud weer op de fiets zit, maar ook wanneer je koude benen hebt in de auto heb je altijd een fijn dekentje bij je. Ik loop hier constant mee, ook in huis. Hij is van de Primark en ik ben verliefd op deze sjaal.

pantoffels-van-primark

Pantoffels!

Omdat we in een appartement wonen loop ik niet de hele dag op schoenen (vooral niet als het van die klikklak schoenen zijn, vind ik niet zo lief voor de onderbuurvrouw). En daarbij zijn pantoffels toch een stuk meer comfy en lekker warm. Ik gebruik nu dit paar van de Primark, maar fijne pantoffels zijn natuurlijk overal te vinden!

warme-vesten

Warme, grote truien en vesten

Uiteraard zijn de koukleumpjes in Nederland allang begonnen aan het dragen van oversized truien die heerlijk warm zijn. En ik dus ook, haha. Het liefst lekker wijd, maar wel iets wat mooi valt. Niet te strak, want dan zit het niet lekker, niet te wijd, want dan staat het niet meer mooi. Het is nog niet simpel, het vinden van de perfecte comfy trui. Gelukkig hoeven we er niet altijd super fashionable bij te lopen en overleven te mensen het om ons heen het ook wel wanneer we ons verstoppen in een extra grote niet-fashionable trui. Wat maakt het uit?

comfy-leggings

Action thermoleggings

Zeker weten, wat mij betreft heeft Action de perfecte leggings. Voor mij veel te koud om nu ‘gewoon’ te dragen, maar ik draag ze onder mijn broeken. De binnenkant is heerlijk zacht, en de buitenkant lekker glad, zodat je super makkelijk je broek er overheen aantrekt. En ze zijn niet te dik, wat ervoor zorgt dat je broeken nog gewoon dicht gaan, haha.

voeten-warmtepleisters

Warmtepleisters voor mijn voeten

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Pleisterhuis, met vooral heel veel voeten warmtepleisters, zo fijn! Het is geen kleding, maar het is wel een soort stiekeme toevoeging (net als de leggings) om het jezelf een beetje comfortabeler te maken. Soms heb ik gewoon dat mijn voeten niet warm kunnen worden en na een tijdje wordt dat behoorlijk irritant. Perfecte oplossing zijn dan de warmtepleisters! Ze doen het echt super lang (die van de Wibra iets korter, maar dat is ook zeker een aanrader als je het eens wil proberen) en het scheelt mij een hoop pijn. Heel erg fijn!

Wat is jouw ultieme comfy winterkleding?

Dit artikel bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.
DELEN:

34 reacties

 1. Kelly Caresse 23 december 2013 / 07:14

  Ik ben dol op comfy winterkleding. Zo loop ik thuis het liefst rond in een grote fleecetrui en sloffen en pak ik me buiten in met dikke handschoenen en een goede sjaal, heerlijk! Ik laat me niet koud krijgen hihi

 2. Hester 23 december 2013 / 08:19

  Heerlijke items! Ik loop binnenshuis ook 24/7 met comfy slofsokken en een lekker warm vest aan.

 3. Tineke 23 december 2013 / 08:59

  Die pantoffels lijken me zo lekker warm! Ik heb eigenlijk nog nooit eerder van warmtepleisters gehoord!

  Liefs

 4. Sylvia 23 december 2013 / 09:09

  Ik draag het liefst een warme pyjamabroek, trui en pantoffels als ik thuis ben. Ik kleed me thuis ook altijd gelijk om in comfi kleding na een dag college volgen of werken 🙂

 5. Kimberly 23 december 2013 / 09:10

  Die sjaal die jij hebt wil ik ook nog heel graag hihi! Die lijkt me zo heerlijk! Warmtepleisters wil ik ook nog een keer gaan uitproberen, ze lijken me heel fijn!

 6. Susanne 23 december 2013 / 09:19

  Die sjaal, love it! Pantoffels en sjaals zijn voor mij onmisbaar. Pantoffels omdat ik in een oud huis woon waar het dus altijd tocht. En sjaals omdat mijn nek gewoon warm moet zijn!

 7. JOyce 23 december 2013 / 10:36

  Heerlijk! Het liefst draag ik ook warme comfy kleding in huis 🙂

 8. WeHeartFit 23 december 2013 / 10:43

  Ik ben ook fan van de thermolegging! Lekker fluffy aan de binnenkant.

 9. Sanne Marlijn 23 december 2013 / 11:12

  Heeeeerlijk die thermoleggings inderdaad. Ik heb er laatst een bij de primark gekocht van 200 denier, die doet het ook erg goed moet ik zeggen.

 10. Carlijn 23 december 2013 / 11:21

  Oh de thermoleggings van de action! Ideaal! Ik heb er ook een stuk of twee of drie in mijn kast liggen. Het enige nadeel is dat ze verschrikkelijk stinken. Maar dan echt verschrikkelijk! Zo’n verschrikkelijk chemische lucht

  • Lisanneleeft 23 december 2013 / 11:59

   Echt waar? Ook na het wassen?
   Ik heb er zelf nog niets van gemerkt in elk geval! 😛

 11. Manon 23 december 2013 / 11:33

  Je hebt precies dezelfde favorieten als ik heb haha. Een warme, dikke legging, fijne trui erbovenop, sjaal erbij, sloffen aan: mij kan niks meer gebeuren!

 12. Zo simpel is dan geluk 23 december 2013 / 13:06

  Heerlijk winterkleding!! 🙂 Die warmtepleisters zijn trouwens een goede tip. IK heb ook altijd erg koude voeten

 13. Zo simpel is dan geluk 23 december 2013 / 13:06

  Heerlijk winterkleding!! 🙂 Die warmtepleisters zijn trouwens een goede tip. Ik heb ook altijd erg koude voeten, dus ga ze zeker eens uitproberen.

 14. Stephanie 23 december 2013 / 13:07

  Heerlijk die warme comfy kleding, ik draag momenteel ook alleen maar warme gebreide vesten en zodra ik thuis kom doe ik meteen mijn sloffen aan. Genieten!

 15. Jessie 23 december 2013 / 13:58

  Ik hou van lekker warme truien en ik ga de deur niet uit zonder laarzen of sjaal tegenwoordig. Ik heb onlangs laarsjes gekocht met zo’n soort wol vanbinnen: heerlijk! Als ik thuis ben draag ik mijn onesie of een comfy trainingsbroek met een oversized sweater en een t-shirt eronder voor wat extra warmte. Ik moet nog altijd die warmtepleisters proberen; dat lijkt me zo een handig iets!

 16. Stella 23 december 2013 / 16:44

  Die warmte pleisters zijn ideaal! Ik heb ook altijd ijsklont voetjes. En ik ben een groot fan van comfy kleding! Liefs, Stella.

 17. Tess Evea 23 december 2013 / 17:10

  Ah heerlijk, de lange vesten en truien vind ik heerlijk. Ik ben ook gek op sweaters, ik loop er als ik een dag thuis ben de hele dag in.

 18. Cindy 23 december 2013 / 18:50

  Dikke sjaals en dikke vesten en thermobroeken onder mijn broek: heerlijk! En dan nog onder een dekentje zitten op de bank, ik vind het heel fijn. De warmtepleisters gebruik ik alleen maar bij rugpijn haha.

 19. Syl 23 december 2013 / 20:27

  Ik heb in Duitsland een Alpaca-shawl gekocht en die is zo heerlijk warm en prikt niet!
  Verder kan ik niet meer zonder mijn thermolegging als het echt koud is.

 20. Biancaa 23 december 2013 / 21:01

  Leuk om te zien! Ik hou van sweaters en thuis draag ik ook graag vesten, heerlijk!

 21. Kjoetness 23 december 2013 / 23:20

  Ik draag ook altijd pantoffels thuis alhoewel ik geen onderburen heb maar het is gewoon veel gezelliger.
  Die warmtepleisters kende ik niet! Ik gebruik soms wel een kersenpitkussentje als mijn voeten niet warm willen worden, vervelend hé!

 22. Annebelle 24 december 2013 / 18:57

  Mijn zoektocht naar de perfecte sloffen verloopt nogal moeizaam helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.