Mijn 8 favoriete feel good blogs

Vivian vroeg bij de Ask me anything om mijn favoriete feel good blogs. (het leuke is dat ze zelf ook een feel good blog heeft, neem eventjes een kijkje!) Ik vond dit zo’n leuke vraag dat ik er graag een apart blogje van wilde maken! Wat zijn mijn favoriete feel good blogs? Ja, ik ken een aantal onwijs leuke feel good blogs die ik maar al te graag deel met jullie!

feel good blogs

Mijn favoriete feel good blogs:

 iheartblogging.nl; een persoonlijke feel good blog

I heart blogging is de persoonlijke blog van Emma. Emma is creatief, houdt van bloggen en het zit niet altijd mee met haar gezondheid. En daar is ze ook heel eerlijk in, ze vertelt daar gerust over op haar blog. Maar ze vertelt ook dat ze oprecht blij is als ze een paar uurtjes in de week heeft kunnen werken, daar herken ik mezelf heel erg in. Maar Emma schrijft ook over andere dingen dan dat hoor! Je moet gewoon maar eventjes een kijkje nemen!

 Voorpositiviteit.nl; elke dag een positief bericht

Ik denk dat voor positiviteit vooral bekend is van hun Twitter account. Maar op de blog verschijnt elke dag een positief bericht. Het kan over van alles gaan, maar zeker is dat je er een goed gevoel bij krijgt! Hier word ik blij van, al moet ik toegeven dat ik het niet altijd lees. Maarja, dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet!

Justbeyou.nl is letterlijk een feel good blog, zelfvertrouwen kweken!

Ik krijg zelf vaak vragen over hoe je zelfverzekerder kan worden. Om eerlijk te zijn vind ik het moeilijk om daarover te praten, aangezien ik er zelf nooit echt problemen mee heb gehad, en dus niet uit ervaring kan spreken. Marian van Just Be You daarentegen is ooit heel erg onzeker geweest, maar heeft ervoor gezorgd dat ze hier geen last meer van heeft. En nu wil ze door middel van haar blog andere mensen helpen en inspireren om hetzelfde te doen!

bywilma.com creatieve feel good blog

De voorgaande blogs waren allemaal Nederlandstalig, deze blog is in het Engels. Door een Hollandse dame geschreven, dat dan weer wel. Wilma is creatief, en dat is te zien op haar blog. Ik word hiervan echt vrolijk! Het thema is misschien bij al deze blogs geen feel good, maar ik vind het toch wel echte feel good blogs, gewoon het gevoel dat je erbij krijgt, de ondertoon. Zo ook By Wilma, omdat ik er blij van word!

Happyologist.co.uk; self-help

De titel zegt het al, deze blog is gericht op happy zijn! Een soort self-help blog. Ik kom tijdens het schrijven van deze blog tot de conclusie dat ik deze blog niet genoeg lees. Het lijkt heel erg op het mindstyle gedeelte van mijn blog, iets waaraan ik nog hard werk om het leuker en boeiender te maken. Echt een inspiratie dus, een voorbeeld! Ja, ik word hier heel erg blij van. Helaas wel is deze blog ook in het Engels geschreven.

Degroenemeisjes.nl; groen leven is niet saai!

Jep, ik ben fan van De Groene Meisjes. De titel zegt het al, deze meisjes leven groen! En dan niet geiten-wollen-sokken groen, maar hip groen. En vrolijk groen! Ik ben zelf helemaal niet zo groen, maar deze meiden inspireren me altijd met hun vrolijke, eerlijke en enthousiaste artikelen over het eerlijk en verantwoord leven. En weer dat feel good gevoel dat je tussen de regels door meekrijgt!

Nenz.net; hysterische vrolijkheid

Ik denk dat deze site je ligt, of je niet ligt. En ja, ik houd ervan! Je ziet het op de screenshot al een beetje, de vrolijke kleurtjes, plaatjes en blije kreten spatten van je scherm af. ‘Welcome to your happy place’. En dat is eigenlijk ook het centrale onderwerp van de blog van Nancy, allemaal vrolijke dingen. Vrolijk gekleurde accessoires, fijne eettentjes, hippe gadgets en lijstjes met dingen die haar vrolijk maken. Ja, ik word hier heel blij van!

Marloesjuffermans.nl; op zoek naar lichtpuntjes

Marloes is een ontzettend inspirerende vrouw. Ik ken haar blog van het boek Bloggen als een pro, waarin we een regel delen, haha. Marloes heeft een zware tijd (gehad), ze heeft hersenletsel overgehouden aan een auto-ongeluk én is haar man verloren aan een ander auto-ongeluk. Haar complete ‘levensverhaal’ is te lezen op haar blog. Marloes blogt over de lichtpuntjes in haar leven, heel erg inspirerend, zeker even lezen dus!

Ja… dit zijn mijn favoriete feel good blogs. Van deze blogs word ik blij. Zoals ik eerder al zei: ik lees ze niet allemaal helemaal, puur omdat ik daar 1. niet altijd tijd voor heb en 2. het nu eenmaal geen geweldig professionele blogs zijn of het toch niet helemaal mijn thema is. Maar deze blogs had ik nooit willen missen in mijn rijtje met blogs die ik volg. Wat zijn jouw favoriete feel good blogs? heb je nog aanraders?

39 reacties

 1. Ingeborg 15 mei 2013 / 07:22

  Super leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Ze lijken me echt heerlijk om te lezen! Snel maar even een kijkje nemen.

 2. Kelly Caresse 15 mei 2013 / 07:29

  Wat leuk om nieuwe feelgood blogs te leren kennen! Ik kende alleen die van nenz en de groene meisjes al 🙂 ik ga de anderen ook zeker nog bekijken!

 3. Kimberly 15 mei 2013 / 07:47

  Ik kende ze ook allemaal ook nog niet, maar vanmiddag ga ik er is uitgebreid voor zitten 😀

 4. Susan 15 mei 2013 / 08:33

  Ik kende de meesten nog niet, maar ik zal zeker even gaan kijken!

 5. Monique 15 mei 2013 / 08:45

  Ik kende ze allemaal nog niet. Behalve Groene Meisjes. Ga ze nu snel bekijken. Ze klinken leuk!

 6. Ilse 15 mei 2013 / 08:50

  Alleen De Groene Meisjes kende ik al, de rest nog niet. Weer een heleboel blogs om aan mijn lijstje toe te voegen. 🙂

 7. Miranda 15 mei 2013 / 09:05

  Ik ken ze allemaal nog niet en heb er een aantal opgeslagen die ga ik later eens lezen, leuk om zo weer nieuwe blogs te leren kennen.

 8. Karlijn 15 mei 2013 / 09:07

  Hoi Lisanne,
  Wat een leuke blogs. Sommige kende ik, maar er zitten ook weer wat leuke nieuwe tussen.

 9. Stephanie 15 mei 2013 / 10:51

  Wat een leuk om eens alle feel good blogs op een rijtje te zetten, ik kende er pas 1 dus de rest ga ik ook snel even bekekijken.

 10. Maxime 15 mei 2013 / 11:00

  Ken er een aantal niet, maar ziet er allemaal leuk uit 🙂

  XO

 11. Melanie 15 mei 2013 / 11:23

  Leuk artikel! De meeste blogs ken ik nog niet namelijk 🙂

 12. Zoë 15 mei 2013 / 16:22

  Wat een leuke post! Ik heb weer een aantal nieuwe leuke blogs ontdekt 🙂 De groene meisjes kende ik uiteraard al 😉

 13. theseasarestormy 15 mei 2013 / 19:06

  Jaaaa, ik heb weer een aantal nieuwe leuke blogs om te volgen. Altijd leuk, dankjewel!

  Liefs!

 14. Hester 15 mei 2013 / 20:03

  De meeste van deze blogs kende ik nog niet maar ze klinken allemaal leuk!

 15. Biancaa 15 mei 2013 / 21:55

  Ik kende ze allemaal nog niet op degroenemeisjes na.

 16. Marian 16 mei 2013 / 21:18

  Wauw! Wat leuk Lisanne. Dank je wel voor de vermelding. Onderschat jouw blog ook niet, mag genoemd worden en ga ik zeker even delen.

  Dank je , dank je.

  Warme groet, Marian

 17. Ebfotolientje 17 mei 2013 / 13:33

  Leuke Blogs!

 18. Ebfotolientje 17 mei 2013 / 13:33

  Oh, en zeker waar ik wat aan kan hebben 😉

 19. Vivian 18 mei 2013 / 14:08

  Wat leuk dat je hier een apart artikel aan hebt gewijd, en sowieso heel lief dat je me erbij vermeldt! Ze lijken me allemaal erg leuk!

 20. Karlijn 19 mei 2013 / 10:59

  Leuk artikel! Ik ken deze blogs ook allemaal nog niet! Maar ze lijken me zeker waard om eens een kijkje te nemen. 🙂

 21. Suzanne 19 mei 2013 / 20:48

  Leuke blogs zijn het, ik kende een aantal van ze nog niet. Je layout ik hartstikke mooi geworden!

 22. Denise 20 mei 2013 / 21:59

  Ik kende er nog geen een, maar ga ze zeker vaker checken! Dankje Lisanne! 😀

 23. Maaike 26 mei 2013 / 18:55

  Ik was op zoek naar een paar van deze sites en dacht toen ineens aan dit artikel, heel handig en leuk! Wel jammer dat een deel geen Bloglovin’ heeft..

  • Lisanneleeft 26 mei 2013 / 19:28

   Dan moet je ze zelf even invoeren in Bloglovin, dat kan gewoon! 🙂 Ik volg ze zelf allemaal met bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.