Mijn favoriete kerstpapierwaren van Søstrene Grene

Toen ik de kerstcollectie van Søstrene Grene zag dacht ik: bestellen!!! Maar ik heb me ingehouden en alles op een rijtje gezet om te delen met jou. Dus alles wat ik wilde kopen vind je in deze blogpost. Ik word er heel erg blij van!

Deze cadeaulabels met huisjes zijn mijn favoriet. Zó schattig! Zelfs als je je cadeaus heel simpel inpakt is je cadeau helemaal geweldig met deze labels. Ik ben fan! €1,24 op de webshop.

Dit inpakpapier vind ik echter ook héél erg leuk, perfect om mee te mixen en matchen met de labels. €1,58 op de webshop.

Ik ben dol op kaartjes, zo ook op kerstkaarten. Deze vind ik geweldig! Als ik even in de winkel kon neuzen (dat is helaas niet om de hoek, haha), dan zou ik sowieso een paar kaartjes uitzoeken voor mijn oma, dat lijkt me zo leuk. €0,78 met envelop en €0,48 zonder. Hier, hier, hier en hier te vinden.

Dit is toch té schattig? Als je nog een kalender voor iemand wil maken, maar met fysiek kleine cadeautjes: dit zijn de zakjes die je nodig hebt! Het zijn huisjes!!! Set met adventszakjes is €5,60 en hier te vinden.

Of deze, net zo mooi maar dan met meer kleur. Het is maar net wat bij je decoratie past! €5,60 en hier te vinden.

We hebben wel een thema, hê? Huisjes! Deze papieren huisjes zijn decoratie en ik wil alleen al hierom gewoon naar de winkel, haha. Papieren kersthuisjes €2,78 hier op de site.

Deze designs met washi zijn toch te leuk voor op je enveloppen? Ik ben fan! En lekker betaalbaar ook. Decoratief plakband €1,22.

En dan als laatste, hier word ik heel gelukkig van, een boek vol mooi kerstig papier. Lekker knutselen! Paper is magic boek €5,20 hier te vinden.

Erg leuk! Houd jij ook zo van mooie papierwaren?

DELEN:

1 reactie

  1. Heidi 22 oktober 2023 / 17:18

    Wat mooi is het.
    Zijn zo hebben dingetjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.