Mijn favoriete lente lookbook video's

Ja, eindelijk is in Nederland ook de lente begonnen! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt echt zo te zijn… YES! En dat betekent een heleboel dingen, een heleboel leuke, vrolijke dingen. Een van die dingen is dat we de lentekleding weer uit de kast kunnen trekken. Of dat je je nieuw geshopte lentespulletjes aan kan! Om jullie wat inspiratie te geven heb ik een aantal lente lookbook video’s bij elkaar gezocht…

lente lookbook

Teske! Het is misschien een beetje jammer van de omgeving die wat afleidt, maar Teske heeft zo’n onwijs leuke kledingstijl dat ik deze wel aan jullie móest laten zien. Als ik Teske zie krijg ik altijd zin om bij Forever 21 te gaan shoppen! (nog maar een maandje en dan gaan we naar Antwerpen!)

Een early lente lookbook video waarin ook tweedehands spulletjes verwerkt zijn. Leuk! Je lente-garderobe een upgrade geven hoeft niet veel geld te kosten. Neem eens een kijkje in tweedehands winkeltjes! Ook heel leuk aan deze video: de muziek. Word er vrolijk van!

Ook een heerlijke video. Deze hoort zeker weten bij mijn favorieten van deze video’s!

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de lente, maar deze video gaat over de zwart/wit trend. Lekker een beetje anders dan het standaard lente idee!

Deze video springt er voor mij uit door de manier van laten zien van de kleding. Super leuk die tekeningen!

Deze vrouw heeft wat mij betreft ook een onwijs leuke stijl! Best wel netjes en vrouwelijk, maar toch ook wel een tikkie stoer en jong. Ja, dat vind ik leuk. Vooral die mintgroene blouse vind ik prachtig… die wil ik!

Ja…. van deze lente lookbook video’s word ik blij! Ik heb afgelopen week al mijn lente spulletjes van zolder gehaald en de wintertroep naar zolder gebracht. Heerlijk, zo’n kast in lentestijl! ik moet alleen echt eventjes op zoek naar wat ik ook alweer allemaal heb en hoe ik dat moet combineren, haha. Zijn jullie qua kleding al in de lente-mood? En welke van deze lookbook video’s is het meest jouw stijl?

22 reacties

 1. Kelly Caresse 8 mei 2013 / 07:11

  Wat een leuke inspirerende filmpjes! Teske vind ik een hele toffe splntane meid 🙂

 2. Susan 8 mei 2013 / 08:34

  Ik vind die eerste vooral het leukst omdat die meer mijn stijl heeft! Maar wat een heerlijke inspiratie filmpjes zijn het…

 3. Laura 8 mei 2013 / 09:42

  Ik kijk eigenlijk nooit naar dit soort filmpjes, maar je kunt er inderdaad veel inspiratie uit halen! Misschien wat vaker kijken 🙂

 4. Stephanie 8 mei 2013 / 10:59

  Hele leuke filmpjes allemaal! Ik krijg meteen zin om een hele nieuwe lente garderobe aan te schaffen, beetje jammer dat me bankrekening het niet aan kan haha

 5. Ashleey 8 mei 2013 / 11:03

  Heel leuk!!! En wat een origineel artikel! Je bent zo leuk!

 6. Edith 8 mei 2013 / 11:20

  Ik vind dit soort filmpjes altijd heel erg leuk!

 7. PinkBeautyBuzz 8 mei 2013 / 12:07

  Dankjewel, duizendmaal dank voor het plaatsen van deze video’s! ik zocht al erg lang naar inspiratie. dankjewel 🙂
  xx

 8. Esmée 8 mei 2013 / 14:56

  Ik heb tot nu toe alleen die van Teske gezien, ik ga er nu dus nog een paar bekijken, thanks for sharing 🙂

 9. LounaBeauty 8 mei 2013 / 19:48

  Oh heerlijk he. 🙂 Hoop echt dat het weer goed blijft. De voorspellingen beloven niet veel goeds helaas. 🙂

 10. Lotte 8 mei 2013 / 20:04

  Wat een super leuk blog heb je, wauw!

  Groetjes,

  Lotte

 11. Mar 9 mei 2013 / 18:47

  Wat een ontzettende leuke filmpjes!
  Vooral die laatste en thatsheart vind ik erg leuk, helemaal mijn smaak!

 12. Aimee 9 mei 2013 / 20:07

  Ik vind spring lookbooks altijd zo leuk om te kijken! Zoveel inspiratie =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.