Mijn favoriete recepten

Een foodblogger zal ik waarschijnlijk nooit worden, maar ik heb wel een aantal baksels op mijn blog staan waarvan ik heel blij word! Ik laat mijn favorieten zien in deze blogpost…

Mm-cupcakes (1)

M&M cupcakes!

Ik begin maar meteen met mijn ultieme favoriete recept, deze zijn zo lekker! Gewone cupcakes, maar dan met frosting waar M&M’s doorheen zitten. Ik ben persoonlijk groot fan van de M&M Mcflurry’s en dit is een perfecte versie hiervan in cupcake vorm. Ik vind deze nog lekkerder zelfs dan een echte Mcflurry, dat zegt iets!

Wel grappig, ik denk dat dit het enige recept is waarvan we zelf gedacht hebben: goh, laten we het zo en zo maken en dan wordt het… dit! Het is nog steeds super simpel maar zoooo lekker. Echt een aanrader!

favoriete-recepten-gezond

Gezonde chocolat chip cookies!

Echt gezond worden koekjes natuurlijk nooit, maar veel gezonder dan dit worden ze waarschijnlijk niet! Deze waren echt heel lekker. En dus ook lekker verantwoord!

ontbijtsmoothie

Ontbijtsmoothie!

Het is niet perse deze combi die me zo aanspreekt, maar het feit dat ik er iets doorheen heb gegooid om de smoothie meer vullend te maken! In dit recept gebruik ik muesli, maar ik zou nu liever havermout gebruiken, dan weet je zeker dat je geen toegevoegde suikers enzo hebt. Maar muesli kan natuurlijk ook gewoon, als je dat lekkerder vindt of niet anders in huis hebt!

bananenbrood2-1

Bananenbrood met blauwe bessen

Dit bananenbrood met blauwe bessen heb ik echt zo vaak gemaakt (en mijn moeder ook, haha). Heel erg lekker! Makkelijk in te vriezen en ook super makkelijk glutenvrij te maken.

macflurriekwarktaart1

M&M kwarktaart!

Een variant op de cupcakes waarbij de M&Ms een groot succes waren: de kwarktaart met M&M’s erdoor! Ook een succes, deze kwarktaart was echt favoriet bij mij (gewoon uit een pakje, haha). Met M&M’s erdoor net even iets meer bijzonder dan de standaard kwarktaart. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de cupcakes, maar deze is ook erg lekker!

Ik ben overduidelijk het meest trots op mijn McFlurry cupcakes, echt een aanrader! Wat is jouw ultieme favoriete recept?

DELEN:

35 reacties

 1. Kelly Caresse 10 november 2014 / 07:29

  Bij zowel de m&m cupcakes als de taart denk ik mmm kom maar door haha lekker! Die wil ik zeker nog eens na gaan maken. Wat een leuk overzichtje dit, lekkere recepten!

 2. Marion 10 november 2014 / 07:36

  Oh lekker! Ik wil nog steeds een keer bananenbrood maken. Die kwarktaart ziet er echt grappig uit met die kleuren.

 3. Lauriëtte 10 november 2014 / 07:40

  Hmm die cupcakes en taart met die M&M frosting lijkt me heerlijk, maar ook erg machtig!

 4. marieke 10 november 2014 / 07:58

  die m&m frosting vind ik ook nog steeds echt super leuk bedacht! wat mijn meest favoriete recept is weet ik niet, wel ben ik trots op mijn eigen bedachte couscous met van alles 🙂 en ik heb pas een quiche ontdekt die echt super lekker was! met pompoen en geitenkaas 🙂 ga hem van de week weer maken! 🙂 zin in 😀

 5. Celeste 10 november 2014 / 07:59

  Oeh dit ziet er echt extreem lekker uit! Ga het zeker een keer proberen!

 6. Miranda 10 november 2014 / 08:30

  Oh nee he. Nu is het half 9 en heb ik al trek in allerlei foute dingen. M&M’s!!;) haha! Die cupcakes zien er goddelijk uit. Leuk overzicht.
  Ik heb al zoveel recepten gedeeld, ik weet niet of ik mijn meest favoriete zou kunnen kiezen… Je brengt me wel op ideeën haha;)

 7. Laura 10 november 2014 / 09:07

  Oeh lekker, vooral die eerste twee wil ik een keer proberen! 🙂

 8. Manon 10 november 2014 / 09:31

  Oeh mcFlurry is altijd goed hahaha, lijkt me lekker in cupcakevorm :D! Ik ben dol op chocoladepavlova met verse slagroom en verse aardbeien, wel heel zomers!

 9. Petra 10 november 2014 / 10:46

  het ziet er allemaal heel erg smakelijk uit….lekker, de kwarktaart, dat lijkt mij wel heel erg lekker!

 10. Annemijn 10 november 2014 / 11:44

  Hem wat lekker! Die koekjes zou ik weleens willen maken!

 11. Jana 10 november 2014 / 11:44

  Die M&M cupcakes zien er heerlijk uit 😀 x

 12. Vanessa 10 november 2014 / 12:07

  Alles met M&M’s doet het bij mij goed, haha! 🙂

 13. Deisy 10 november 2014 / 13:26

  Het ziet er echt heerlijk uit zeg. Die M&M kwarktaart lijkt mij echt om je vingers bij af te likken. Nice hoor hihi…

 14. Lotje 10 november 2014 / 14:06

  De kwarktaart met M&Ms lijkt me heerlijk! XOXO

 15. Hesteranne 10 november 2014 / 14:33

  De m&m cupcakes zien er echt heerlijk uit! Die wil ik wel een keer proberen 😀

 16. angelique 10 november 2014 / 15:39

  Ik moet al jou recepten dus eens langs gaan. I love m&m’s!! Ik ben erg gek op mijn monchou witte chocolade taart

 17. Iris 10 november 2014 / 18:15

  Het klinkt erg lekker om iets te maken met M&M’s, weer eens wat anders dan een doorsnee recept.

 18. Hester 11 november 2014 / 13:52

  Bij ons thuis blijft – naast tiramisu – chocolademousse altijd heel erg in trek. Dat klinkt wat simpel, maar hij is echt ge.wel.dig – onder andere door de sinaasappel erdoor. Moet ik eigenlijk ook eens op mijn blog zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.