Mijn favoriete series

Hoe heerlijk is het om ‘s avonds na het werk lekker op de bank te kruipen met een fijne serie. Gewoon verstand op nul, kijken en ontspannen. Ik houd ervan, eigenlijk vooral in het weekend, samen met Tim. Welke series mijn favorieten zijn? Dat ga ik in dit blogje aan jullie vertellen, het zijn er inmiddels best een aantal!

serie

favoseries1

The Carrie Diaries

Oh, ik houd van The Carrie Diaries. Leuk detail: al deze series (op eentje na) kijk ik samen met Tim, zo ook The Carrie Diaries. Het is een heerlijke meiden-serie waarbij je je verstand op nul kan zetten. Maar aan de andere kant is het ook wel heel inspirerend, want het gaat om een jonge vrouw die haar dromen aan het volgen is. Er komen af en toe erg mooie quotes langs. En onwijs leuke outfits, dat vergeet ik bijna te zeggen!

Oja, had ik al gezegd dat we het over dé Carrie Bradshaw hebben als hoofdrol-speelster? Jep, die van Sex In The City, maar dan een stuk jonger dan we haar gewend zijn. Heel erg leuk, jep, ik houd van deze serie.

favoseries2

The Big Bang Theory

Volgens mij heb ik het al eerder gezegd, maar Tim heeft me aangestoken. Eerst vond ik het maar niks, maar vanaf het moment dat ik vanaf het begin ben gaan kijken was ik verkocht. Het gaat over een stel nerds dat allemaal leuke (en vreemde) dingen meemaken. Ze hebben echt onwijs flauwe humor, daar moet je maar net van houden, hehe.

Het gaat over een stel jongens die allemaal super slim en nerdy zijn en werken op een universiteit. Langzamerhand zijn er allemaal vriendinnetjes bij gekomen wat een erg leuke combi is doordat 1. Deze nerds totaal niet weten wat ze met vrouwen aan moeten 2. Ze vrouwen-schuw zijn als het op intimiteit en praten aankomt 3. Het niveauverschil kan ook nog weleens verschillen. Ik vind de Big Bang Theory leuk! (maar zit af en toe wel heel erg te facepalmen van Sheldon hoor, haha)

favoseries3

New Girl

Ook heel erg leuk, maar ook wel heel erg vreemd. Jess, de hoofdrolspeelster is een behoorlijk vreemd type. Met heel veel gekke gewoonten. En ze maken allemaal leuke vreemde dingen mee. Wat ik hieraan wel heel leuk vind, is dat het echt aparte afleveringen zijn, maar er toch nog wel een verhaallijn in zit.

Dit is niet mijn ultieme favoriet uit het rijtje, maar ik kijk hem wederom samen met Tim en hij vindt hem ook wel leuk. Maar als er 3 nieuwe afleveringen zijn uit dit rijtje, dan is dit niet de eerste die ik zou kijken. Maar goed, hij is leuk! Een beetje meisjesachtig, maar aan de andere kant toch ook weer niet.

favoseries4

Awkward

Awkward is de enige serie uit het rijtje die ik niet samen met Tim heb gekeken. Dit is een oude serie, er komen geen nieuwe afleveringen meer van, maar hij is nog wel op het internet terug te vinden. Het is alweer een hele tijd geleden ook dat ik hem keek, maar ik kan me nog wel herinneren dat ik hem hilarisch vond. En lekker simpel en tiener-achtig, ja deze vond ik heel leuk!

favoseries5

2 Broke Girls

De Serie 2 Broke Girls ontdekten we doordat hij op de Nederlandse televisie was! Maak kennis met Caroline en Max. En ze zijn samen altijd broke (blut dus). Caroline is een rijkeluiskindje, maar haar vader is in de bak terecht gekomen en nu is ze al haar geld kwijt. En nu woont ze bij Max, werkt ze in de diner en maken ze samen grappige dingen mee.

Dit is wel samen met The Carrie Diaries en The Big Bang Theory mijn ultieme favoriet! Aanrader dus!

favoseries6

Happy Endings

En, last but not least, Happy Endings. Deze serie zijn we op dit moment aan het kijken! Dit is er weer eentje die inmiddels al gestopt is, er zijn 3 (of 4?) seizoenen van, toch genoeg materiaal dus! Het gaat over 6 jonge mensen die van alles meemaken. Ik heb een sterk vermoeden dat dit van dezelfde makers is als New Girl, het heeft een beetje dezelfde feel. Allen vergeleken met New Girl zijn dit meer alleenstaande afleveringen, echt een heel duidelijk verhaal zit er niet in. Dat is wel jammer, maar op zich is het ook weer niet zo heel erg belangrijk. Als je New Girl leuk vindt, dan kan je Happy Endings waarschijnlijk ook wel waarderen.

Wat zijn jouw favoriete series? Of kijk je geen series?

DELEN:

37 reacties

 1. Kimberly 27 juni 2013 / 07:07

  Super leuk om te zien! Ik wil zelf de Carrie Diaries nog gaan kijken! Ik volg op dit moment New Girl en Awkward, daar worden trouwens nog wel nieuwe afleveringen van gemaakt! 😀 Ze zijn nu bezig met seizoen 3! Ik vind dat echt een geweldige serie haha

   • Frances 28 juni 2013 / 21:18

    Een vriendin van mij zei dat ze al afleveringen van het nieuwe seizoen gekeken had online 😀 loveee awkward 🙂 #teamjake 🙂
    Ik heb nog een vraagje, als je the carrie diaries kijkt op een website, krijg je dan virussen op je computer? En waar kan ik veilige sites vinden?

    xx

 2. Kelly Caresse 27 juni 2013 / 07:08

  Ik bekijk deze series allemaal niet maar ze lijken me wel echt geweldig, vooral the carrie diaries!

 3. Martina 27 juni 2013 / 07:16

  Ik wilde carrie diaries graag eens kijken, maar waar kijk je dat? Online? Ben benieuwd of je een fijne link hebt! The big bang vind ik trouwens briljant!

  • Nina 28 juni 2013 / 19:44

   Ben ik ook benieuwd naar!

 4. Paulien 27 juni 2013 / 07:42

  Ik ben fan van Desperate Housewives en Grey’s Anatomy!!!

 5. Hester 27 juni 2013 / 08:07

  Leuke series! Ik kijk op dit moment geen series maar New Girl heb ik wel gezien (mijn vader keek inderdaad ook vaak gewoon mee, haha) en dat vond ik heel erg leuk. Alle andere series uit je lijstje lijken me ook grappig!

 6. Eline 27 juni 2013 / 08:13

  new girl vond ik erg leuk 🙂 ik kijk op dit moment geen series, dat doe ik meestal in de vakanties 😛

 7. Anouk 27 juni 2013 / 09:04

  Ik keek eerst eigenlijk geen series, behalve gossip girl. Alleen daar kwam ik nooit verder mee dan seizoen 2. Toen stak mijn huisgenootje me aan en heb ik gossip Girl helemaal gekeken en die vond ik écht geweldig. Daarna ben ik begonnen met Once Upon A Time. Die gaat over sprookjeswereld en de gewone wereld en de mensen uit de sprookjes komen door een vloek in de gewone wereld en weten dan niet meer wie ze zijn (behalve gewoon ‘mens’). Echt heel erg toffe serie, het derde seizoen begint in oktober geloof ik. Ondertussen kijk ik nu Pretty Little Liars, het 4e seizoen is net begonnen maar ik ben nu in seizoen 3. Ook echt een aanrader, maar hou er rekening mee dat dit wel een thriller serie is en dus af en toe een beetje eng.

 8. Lizzy 27 juni 2013 / 09:05

  Super leuk lijstje! Momenteel ben ik bij aflevering 10 van The Carrie Diaries! Ik ben echt verliefd op die serie. <3

 9. Jildou 27 juni 2013 / 09:34

  De Big Bang theory is denk ik wel een van mijn alltime favourite series!!
  Ik hou van Sheldon!! Hij is geweldig. Net als Penny en Amy. De serie zit gewoon so goed in elkaar. Heerlijk!

 10. Vanessa 27 juni 2013 / 09:36

  Ik kijk het liefst naar Grey’s Anatomy maar New Girl vind ik ook best leuk.

 11. Chanouk 27 juni 2013 / 09:44

  Friends, een all time favorite, ondanks dat het alweer bijna 10 jaar geleden is dat deze serie gestopt is. Inmiddels kan ik bij elke aflevering meepraten, en ook nog steeds dubbel liggen van het lachen. Gossip Girl natuurlijk, Pretty Little Liars is echt spannend, een echte aanrader! Maar m’n favoriet van allemaal (en niet zo bekend) is Ally McBeal. ECHT een aanrader. Een al wat oudere serie, maar man o man, zó leuk. Hilarisch en realistisch tegelijkertijd. Enige minpunt is dat het laatste seizoen, seizoen 5, echt wel tegenvalt. Maar toch inmiddels al zo’n 9 keer gezien (ja, ben verslaafd aan series…), dus absoluut een aanrader!

 12. MySimplySpecial 27 juni 2013 / 10:56

  Ik kijk toevallig geen van deze series, maar leuk dat jullie het lekker samen kijken!

 13. Marita 27 juni 2013 / 11:11

  2 Broke Girls vind ik echt verschrikkelijk, de acteerprestaties van die 2 dames…. pff kan het niet aanzien.
  Naar The Carrie Diaries ben ik erg benieuwd!

  Ik ben nog steeds op zoek naar een goede site waar ik series kan downloaden (legaal of illegaal…).
  Wie kan me helpen?

 14. roos 27 juni 2013 / 11:46

  Awkward (seizoen 2) en The Carrie Diaries wil ik wel erg graag zien. Maar ik wil eerst nog Gossip Girl afkijken en daarna Pretty Little Liars.

 15. Angela 27 juni 2013 / 11:46

  Zitten hele leuke series tussen zeg! 🙂 Kga er eens een paar proberen, zoals 2 broke girls en caries diaries. The bing bang theorie heb ik al helemaal gekeken, haha!

 16. Annelie 27 juni 2013 / 11:48

  Leuk! Veel series hiervan heb ik nog niet gezien. Nu ik meer vrije tijd heb ben ik wel van plan om weer wat series te gaan volgen 🙂

 17. Suzanne 27 juni 2013 / 12:05

  Ah ik vind New Girl ook erg leuk en the Carrie Diaries moet ik ook nodig weer kijken! Ik denk dat ik dit weekend lekker een weekendje series ga kijken!

 18. Yolande 27 juni 2013 / 12:22

  2 Broke girls en The Carrie Diaries vind ik ook echt heel erg leuk!! Daarnaast ben ik ook fan van Pretty Little Liars, Friends en Game of Thrones

 19. Anouk 27 juni 2013 / 12:35

  De eerste twee volg ik ook. Vind je Switched at Birth niet leuk?

 20. Annebelle 27 juni 2013 / 15:28

  Ik heb ze allemaal gevolgd behalve die laatste, die ken ik helemaal niet. Zal die een keer gaan kijken, want New Girl vond ik ook heel leuk!

 21. Ashleey 27 juni 2013 / 16:23

  Ik heb ze allemaal niet gevolgd, maar ben nu wel benieuwd!

 22. Manja 27 juni 2013 / 16:35

  Ik ben helemaal weg van New Girl. Echt geweldig! Happy Endings kende ik nog niet dus die ga ik ook eens opzoeken.

  Verder heb ik ook Girls gekeken, zijn 2 seizoenen, de eerste is leuk, grappig, de tweede is serieuzer. Girls is een soort SITC maar dan wat gewoner, gewone meisjes in gewone kleren. Alhoewel… het is wel echt een hele rare serie, je moet er van houden, er komt bv best veel sex in voor maar gewoon omdat sex bij het leven hoort, het wordt ook behoorlijk expliciet gefilmd, in het begin wennen.

 23. Iris 27 juni 2013 / 17:30

  New Girl is geweldig!

 24. Anne 27 juni 2013 / 17:48

  Awkward is echt mijn lievelings serie! Ik heb seizoen 3 al helemaal op internet gekeken en in de herfst komt de 2e helft van seizoen 3 🙂

 25. Ilse 27 juni 2013 / 17:51

  Hihi, hier komt een serieverslaafde aan het woord ; ik kijk (hou je vast..) The Vampire Diaries, The Carrie Diaries, Glee, Gossip Girl (oude afleveringen), Flikken Maastricht, New Girl & last but not least Friends. 😀

 26. Michelle 27 juni 2013 / 21:21

  Wat een leuke series. Happy Endings kende ik trouwens nog niet en Awkward kende ik wel, maar ik heb ik nog nooit gezien. Mijn favoriete series… uhm Sowieso Gossip Girl, voor de rest kijk ik de laatste tijd niet echt series, omdat ik het nogal druk heb met mijn studie. Maar dat wil ik in de zomer zeker weer oppakken.

  xx

 27. Anneke 27 juni 2013 / 21:50

  Ik ken alle series! Maar Happy Endings daar ben ik mee gestopt, vond het niet leuk genoeg.
  Ken je How I Met Your Mother al?

 28. Debby 27 juni 2013 / 23:12

  Ohhh ja New Girl en 2 Broke Girls ik HOU ervan <3 moet gewoon al lachen als ik dit lees!

 29. Rianne 29 juni 2013 / 17:11

  Een echte aanrader: My mad fat dairy. Net zoals Girls; niet perfect, geen stereotypen karakters.

 30. Sas 30 juni 2013 / 13:51

  The big bang <333 SHELDON… Geweldige serie..
  Verder kijk ik veel crime series.

 31. Sanne 4 juli 2013 / 12:44

  awkward is er nog wel gewoon komt ook gewoon een seizoen 4

 32. Alyssa 12 juli 2013 / 12:21

  Oh my, ik kijk echt te veel series haha! The Big Bang Theory is ook één van mijn favorieten, kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint 😀 Een vrij nieuwe favoriet van mij is Suits, wat een goede serie is dat zeg! Verder volg ik ook nog 2 Broke Girls, New Girl, HIMYM, Pretty Little Liars, Drop Dead Diva en Glee. Pfoe, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.