Mijn favoriete series van dit moment!

Nu Tim weg is doe ik bijna niets anders… haha, nee dat is niet waar (hoewel…), maar doordat ik me de laatste tijd wat minder goed voelde was het heerlijk om me even terug te trekken met een fijne serie! Vaak kijk ik samen met Tim series, deze series kijk ik dan ook allemaal samen met hem. Al eerder schreef ik dit artikelย (en deze, lang geleden!) over mijn favo series van dat moment, maar mijn favorieten zijn veranderd, dus het was tijd voor een nieuwe!

haaaave-you-met-ted

How I met your mother

De titel zegt al een beetje waar het over gaat; het gaat over een vader (Ted) die zijn kinderen in 2030 vertelt over hoe hij hun moeder ontmoette. En hij kan er een enorm verhaal omheen vertellen, want na zeven seizoenen heb ik nog geen flauw benul van wie die moeder nu is, hahaha. Maar de serie is heel erg leuk en ik ben heel nieuwsgierig! Er zijn nu negen seizoenen, dus lekker lang kijkplezier!

Met deze serie ben ik op dit moment dus bezig.

leeeeuk

Modern Family

Deze serie gaat, drie keer raden, over een moderne familie!!! Haha, een bijzondere samenstelling die zorgt voor hilarische gebeurtenissen. Deze vind ik echt heel erg leuk!

carrie

The Carrie Diaries

De voorloper van Sex And The city, deze serie gaat over de jonge Carrie Bradshaw! Een stuk terug in de tijd dus, wat heel erg leuk is aangezien de outfits niet echt super modern zijn, maar toch super leuke inspiratie voor nu! Verder is het een beetje en meidenverhaal, hoewel Tim hierbij ook wel gewoon meekijkt, haha.

awkwaaard

Awkward

Awkward is ook echt een meidenserie, beetje chickflick-achtig met allerlei high school taferelen. Maar toch vind ik hem wel erg leuk, kan er erg om lachen!

Jammer genoeg is het seizoen nu alweer afgelopen, dus we moeten weer wachten voor nieuwe afleveringen! (als die er komen? Dat weet ik niet eens).

humooor

2 Broke Girls

Dit gaat over twee meiden die altijd blut zijn. Eentje is ooit rijk geweest, de ander is altijd al arm geweest. Twee compleet verschillende dames die een erg goed (en bijzonder) koppel zijn. En vooral heel erg grappig.

still-standing-serie

Still Standing

Dit is een serie die Tim ergens vandaan viste, dit is echt een oudje, die is allang gestopt! Maar na de eerste paar afleveringen wilde ik toch graag verder kijken, haha. Dit is wederom een familie, op het eerste gezicht heel normaal, maar als je verder kijkt… niet zo heel normaal. Ondanks dat hij oud is hoort hij toch in mijn favorieten lijstje, hierbij heb ik ook echt gelachen!

Dus… ik houd van grappig en chickflick en vooral niet van spannende of enge series! Hiermee kan ik lekker relaxed onderuit op de bank zitten met een dekentje. En heel hard lachen. Of met het verstand op nul naar een meidenverhaal kijken. Ik ben wel benieuwd: wat zijn jouw favoriete series? (welke moet ik gaan kijken als how I met your mother af is?)

DELEN:

54 reacties

 1. Hannah 6 februari 2014 / 06:17

  Ik kijk eigenlijk nooit series omdat ik dan bang ben dat ik niet meer voor school bezig ga (oke, nog 1 aflevering, moet kunnen x20…) Haha oeps

 2. Tineke 6 februari 2014 / 06:53

  The Carrie diaries lijkt me heel erg leuk, ik moet nog steeds aan deze serie beginnen!
  Liefs

 3. cheyenne 6 februari 2014 / 07:18

  tof! ik heb een paar all time favorites die ik keer op keer kan kijken (friends, scrubs, breaking bad, sex and the city), maar op het moment kijk ik new girl, the mindy project, girls & the borgias, en ben ik geduldig aan het wachten op het nieuwe seizoen van house of cards & true blood!
  xo, cheyenne

 4. MySimplySpecial 6 februari 2014 / 07:44

  Ik kijk eigenlijk geen van deze series, ik kijk liever Bones, Vampire Diaries en White Collar enzo.

 5. Kelly Caresse 6 februari 2014 / 07:44

  The carrie diaries lijkt me zo ontzettend tof! Weet alleen niet hoe en via welke zender deze serie te kijken is. Welke serie ik ook een aanrader via netflix vind is ‘orange is the new black’ ๐Ÿ™‚

 6. Kimberly 6 februari 2014 / 07:54

  Awkward vind ik zelf ook heel erg leuk! De series die ik nog verder kijk en heb gekeken zijn The vampire diaries, penoza en revenge! Ook Danny lowinski, die vind ik ook erg leuk!

 7. Frauke 6 februari 2014 / 07:58

  Leuke tips! Ik hou het momenteel bij The Carrie Diaries / Ravenswood / Pretty Litte Liars (typische meidenseries haha, love it) maar ik wil How I Met Your Mother ook een keertje gaan kijken ๐Ÿ˜€

 8. Chantal 6 februari 2014 / 08:07

  We hebben veel overeenkomsten wat betreft smaak… we kijken elke avond wel sitcoms, een hele lijst hebben we nu al van series die we volgen:

  2 broke girls
  Anger Management
  Baby Daddy
  Dads
  Happy endings
  How I met your mother
  How to live with your parents
  Last man standing
  Modern family
  Melissa and Joey
  Men at work
  Mike and Molly
  Mom
  New girl
  Parks and recreation
  Raising Hope
  Sean saves the world
  The big bang theory
  The crazy ones
  The Goldbergs
  The Michael J Fox Show
  The Millers
  The middle
  The Office
  Trophy wife
  Two and a half man
  Whitney
  Workaholics

  • Lisanneleeft 6 februari 2014 / 12:04

   Wow, een hele lijst!
   Thanks, als mijn serie af is heb ik in elk geval genoeg om uit te kiezen ๐Ÿ˜€

 9. Manon 6 februari 2014 / 08:19

  Leuk om te lezen en om nog meer series te ontdekken! Ik kijk ook Carrie, even verstand op 0 en kijken maar haha. Verder volg ik ook nog Glee, Pretty Little Liars en New Girl.

 10. Bibian 6 februari 2014 / 08:19

  Leuke series, ik kijk niet zo vaak tv en toch word ik soms enthousiast van iedereen die wel series kijkt! Leuke lijst. Liefs

 11. Kim 6 februari 2014 / 08:38

  Ik heb nog geen van deze series gekeken, moet dat snel maar eens doen dus..!

 12. Cindy 6 februari 2014 / 08:51

  Modern Family heb ik een tijdje gevolgd, in het begin. Nu kijk ik vooral Nederlandstalige series: Flikken Maastricht (op dvd) en Danni Lowinksi (op tv). Ik kijk verder heel weinig tv, ik sport en zit vaak ‘s avonds aan mijn blog te werken, want overdag werk ik.. Oh ja en soms kijk ik naar Sex and the City (dvd)

 13. Carina 6 februari 2014 / 08:53

  Ik ben momenteel dol op Bones. En ik moet Arrow en The big bang theory ook weer even oppakken. Ik keek ook Greys Anatomy maar daar ben ik mee gestopt, verhaal werd zo bagger.

 14. Marion 6 februari 2014 / 08:54

  Ik kijk zelden tv…. Vroeger vond ik Two guys, a girl and a pizzaplace leuk!

 15. Susanne 6 februari 2014 / 09:12

  Ik heb precies dezelfde smaak als jij! Nergens bij nadenken en wegsmelten in de ideale wereld van de serie haha. Over The Carrie Diaries heb ik veel goede dingen gehoord. Jammer dat ik mezelf niet echt de rust gun om een serie te kijken (maar wel 2 uur achter elkaar te internetten……)

 16. Manouk 6 februari 2014 / 09:56

  How i met your mother moet ik misschien maar eens kijken! Ik kijk Gilmore Girls. Ook erg oud, maar zoo leuk en grappig! Verder wil ik aan de vampire diaries en Girls beginnen ๐Ÿ™‚

 17. Alyssa 6 februari 2014 / 10:01

  Voorheen keek ik veel series, maar nu neem ik er eigenlijk de tijd niet meer voor. Geen idee hoezo. The Carrie Diaires heb ik wel gevolgd omdat ik het gewoon een geweldig leuke serie vind ^^! Ik hoop echt dat er nog een seizoen gaat komen.

 18. Lisa 6 februari 2014 / 10:08

  Ik kijk The Fosters. Aan de ene kant wil ik wel aan een nieuwe serie beginnen maar als ik een serie ga kijken die lang bezig is, gaat dat een beetje ten koste van mijn schoolresultaten vrees ik haha. Ik heb hiervan de eerste 11 afleveringen in de Kerstvakantie gezien en nu kijk ik gewoon elke week de nieuwe.

 19. Elize 6 februari 2014 / 10:13

  Leuk om wat nieuwe inspiratie op te doen haha! ๐Ÿ™‚ Sommige heb ik al wel gezien maar er zitten er ook een paar tussen die ik nog niet kende.

  Mijn favoriete series van het afgelopen jaar (ongeveer) zijn: Gilmore Girls (mijn ultieme troost serie… Ik hou zo veel van Gilmore Girls….), Orange is the New Black, Orphan Black, New Girl, Californication.

 20. Hester 6 februari 2014 / 10:21

  Zelfs How I met your mother heb ik nog nooit gezien maar dat ik vooral omdat ik niet te verslaafd aan series probeer te raken. Awkward kijk ik wel heel graag, en komt trouwens terug in april!

  • Lisanneleeft 6 februari 2014 / 12:08

   In april al? Jeeeej, dat is fijn! Ik dacht dat we wel weer tot september/oktober zouden moeten wachten.

 21. Vera 6 februari 2014 / 10:37

  How I Met Your Mother vind ik helemaal geweldig! Ik ben nu bij seizoen 5 volgens mij ๐Ÿ™‚

 22. Mariska 6 februari 2014 / 10:45

  Favoriet allertijden is Breaking Bad, beste serie ooit gemaakt als je het mij vraagt! Ik kijk ook al 10 seizoenen Greys Anatomy, blijft erg goed. Ook Pretty Little Liars en The Walking Dead vond ik heel goed, maar die worden wat minder. Niet echt grappige series dus, ik houd meer van drama!

  Orange is the New Black heb ik ook gekeken, is nu 1 seizoen van. Ook wel een aanrader, een beetje een mix tussen drama en humor. Misschien is dat nog wel wat voor jou!

 23. Judith 6 februari 2014 / 10:45

  Wat een leuke series! Ik zou zelf Full House aanraden: een serie die al heel lang af is gelopen, maar de serie gaat ook over een familie waarbij het gezin bestaat uit 3 kinderen, een vader (de moeder is overleden), de oom en de beste vriend van de vader. Ze wonen allemaal samen in รฉรฉn huis. ๐Ÿ˜€

 24. Nicole 6 februari 2014 / 11:08

  Aangezien ik thuis zit ivm ziektewet/zwangerschap kijk ik ook veeeeele series!
  Bijna alle series die jij nu kijkt kijk ik ook.. Alleen modern family niet!
  How I met your mother daar ben ik dus bij… dus ik moet nu telkens week wachten, heel irritant ๐Ÿ˜›

 25. Nancy 6 februari 2014 / 11:14

  How I met your mom, keek ik wel eens op tv, maar ik heb nog nooit een goed vol seizoen gezien. En Modern Family vind ik echt heel erg leuk! Die lui zijn hilarisch. Ik zal weer eens een seizoen gaan opvissen ๐Ÿ˜‰

 26. Lisa 6 februari 2014 / 12:20

  Ik kijk eigenlijk niet zo gek veel tv, wel gtst, boer zoekt vrouw en wie is de mol enzo:) En natuurlijk ik zap af en toe wat rond, maar ik kijk dan meestal een filmpje ofzo. Kan wel eens een nieuwe serie gaan volgen natuurlijk

 27. Ellen 6 februari 2014 / 12:25

  Leuke series! Deze kijk ik ook allemaal, behalve de laatste. Awkward is trouwens enkele weken terug beginnen filmen aan het vierde seizoen ๐Ÿ™‚
  Welcome to the family vind ik trouwens ook een hele leuke series, maar er zijn nog maar 6 aflevering ofzo…

 28. Maaike 6 februari 2014 / 12:49

  Ik ken die laatste twee niet eens, haha, en ik heb ze allemaal niet gezien. Maar ze klinken wel leuk, ik houd ook niet van spannend. Glee vind ik erg leuk, en Pretty Little Liars (maar die is dan wel minder chickflickachtig).

 29. Simone 6 februari 2014 / 12:56

  Ik ben ook wel een beetje Awkward verslaafd, moet ik bekennen.

 30. Rosebird 6 februari 2014 / 13:52

  Jaaa, goede keuzes voor series! ๐Ÿ™‚ HIMYM is echt zรณ leuk! Heb er echt ontzettend om moeten lachen altijd! ๐Ÿ™‚

 31. Ianthe 6 februari 2014 / 14:01

  How I met your mother, yay!
  Ik volg momenteel How I met your mother en Pretty Little Liars mee met Amerika, dus ook bij mij is het weer tijd om een nieuwe serie te beginnen ๐Ÿ™‚
  Ik denk dat ik voor Girls ga of het goeie ouwe Gossip Girl.

 32. Renate 6 februari 2014 / 14:24

  Leuk! Ik kijk ook wel is 2 broke girls en Still Standing ken ik ook, dat keek ik een jaar geleden wel is! Mijn favoriete series zijn op dit moment: 2 broke girls, two and a half man ( dit blijf ik leuk vinden haha ), the big bang theorie en pretty little liars! <3

 33. Lisa 6 februari 2014 / 17:42

  Pretty Little Liars is nog steeds de beste serie ever, haha! (:

 34. Isabel 6 februari 2014 / 17:50

  Leuke series! Mijn favoriete programma’s zijn the mentalist, the blacklist, ncis, csi en dat soort programma’s ๐Ÿ™‚ Maar dit soort series vind ik ook wel leuk voor de verandering, awkward vind ik er leuk en Danni Lowinski vind ik ook echt een aanrader!

 35. Nans 6 februari 2014 / 19:10

  Hey Lisanne,

  Ik heb in het vliegtuig enkele afleveringen van “2 broke girls” gezien. Ik vond het hilarisch ๐Ÿ˜‰

  Verder volg ik “Mentalist” en “Elementary”.

  Eรฉn van mijn favorieten blijft “Friends”. Zelfs van herhalingen kan ik genieten ๐Ÿ˜‰

  Grjts,

  Nans

 36. claudia 6 februari 2014 / 19:13

  hier nog een verslaafde aan How I met your mother!

  wij lenen de dvd’s van mn schoonzusje. zijn nu klaar met seizoen 3 en hebben nog geen nieuwe dvd gehaald.. en het is zo spannendd!! haha. Geduld hebben is moeilijk soms ๐Ÿ™‚

 37. Geertje 6 februari 2014 / 20:39

  Ik ken alleen the carrie diaries niet. De rest wel, maar alleen als ze gewoon op tv waren. Dus nog lang niet alle seizoenen.

 38. Nathalie 6 februari 2014 / 21:20

  We hebben er best wat gemeen!
  Ik denk dat jij en Tim de serie “Rules of engagement” ook erg leuk zullen vinden.
  Die vond mijn vriend ook echt tof en keken we gezellig samen…

 39. Tiff 6 februari 2014 / 23:20

  Ik hoor veel goeie dingen over The Carrie Diaries! Misschien toch binnenkort maar eens even uitproberen

 40. Linda 7 februari 2014 / 14:33

  Leuk! Ik kijk ook graag naar How I Met Your Mother, ben nu bij met de uitzendingen in Amerika. Ik kijk ook 2 Broke Girls en The Carrie Diaries (helaas onzeker of er een derde seizoen komt, hoop het wel!), dus dat hebben we gemeen! Verder kijk ik That 70ยดs show en The Big Bang Theory. Drama series ben ik niet zo van, ik wil lekker kunnen lachen als ik een serie kijk!

 41. Isabelle 7 februari 2014 / 18:31

  Oh, ik hou van Awkward!! ๐Ÿ™‚
  Modern Family kijk ik ook graag en How I Met Your Mother volgen wij ook al een hele tijd.
  The Middle is een serie die ik enkele maanden geleden ontdekte, die is ook ECHT een aanrader!!

 42. Hester 7 februari 2014 / 21:46

  Ik hoor je zeker de laatste tijd echt altijd over HIMYM en ik lees nu pas wat de verhaallijn nou eigenlijk inhoudt, haha. Alles lijkt me wel leuk, kijk alleen geen series – alleen tv-programma’s.

 43. Suzanne 8 februari 2014 / 19:56

  Awkward! Ik vind dat echt een ontzettend leuke serie. Maar mijn favoriete serie is toch Grey’s Anatomy.

 44. Sharona 12 februari 2014 / 20:53

  Leuk artikel! Ik ben gek op series en sinds kort heb ik Netflix. Ideaal! Persoonlijk raak ik niet uitgekeken op ‘big bang theory’!

 45. Eilish 6 maart 2014 / 15:28

  Hoi hoi,

  Leuke series! De lijst die Chantal opnoemde, die kijk ik ook zo ongeveer helemaal… + nog vele andere! Series kijken is zรณ leuk!

 46. Vink 23 april 2014 / 17:16

  New Girl is sowieso mijn favoriete serie! Heel erg grappig en een leuk verhaal. Zeker een aanrader ๐Ÿ™‚

 47. Rianne 24 november 2014 / 15:04

  Once upon a time is mijn favoriet, omdat vriendlief deze serie ( of eigenlijk bijna alle series die ik leuk vind) niet leuk vind en ik helaas maar 1 tv in huis heb heb ik heel wat afleveringen moeten missen. Maar gelukkig heb ik de serie wel gratis in mijn Ondemand pakket zitten :D:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.