Mijn favoriete series!

Een tijdje geleden was ik nog een leek op dit gebied; series! Toen ik wat afleiding nodig had en de tijd moest doden, waren series echter mijn beste vriendjes. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete series met jullie!

Als eerst, de serie die het minst bekend is uit het rijtje. Namelijk Mixed Up! Een Nederlandse serie die zich afspeelt op de redactie van het vrouwenblad Zij. Wanneer de vrouwelijke hoofdredactrice wordt ingewisseld voor een man, staat de hele redactie op zijn kop. Een hele leuke serie, vind ik! Verder spelen er ook veel bekende acteurs in, zoals je op het plaatje hierboven vast al wel gezien had. Elke maandag om 21.20 uur op Nederland 3. De serie is al een tijdje bezig, maar hier kun je de oude afleveringen terugkijken!

Een serie waar je waarschijnlijk al wel eerder van gehoord hebt, New Girl! Het komt namelijk tegenwoordig ook op de Nederlandse televisie, heel leuk! Het gaat over Jess, een beetje een vreemd meisje dat verhuist naar een appartement met allemaal kerels. Hilarisch! Ik moet bij Jess altijd denken aan de karakters waarover je in de boeken van Sophie Kinsella leest, haha. Heel veel akward moments!

En dan de allerfoutste, haha! Goede Tijden, Slechte Tijden. Tsja, wat kan ik erover zeggen? Je vindt het leuk of je vindt het niet leuk. Het is ook niet echt een serie natuurlijk, maar ik vond dat hij toch wel in het rijtje paste. Als we allemaal in GTST zouden leven weet je nooit of je moeder wel je echte moeder is. Je overleeft een kogel door je hoofd zonder dat je er iets aan overhoudt. Je weet nooit zeker of iemand wel echt dood is. En eigenlijk klopt er helemaal niets van. Maar het is wel leuk! 20.00 uur op rtl 4, maar dat weten jullie natuurlijk wel.

Gossip Girl heeft ervoor gezorgd dat ik series ben gaan kijken. Wat een heerlijke serie is dit zeg! Alle outfits zijn heerlijk om naar te kijken, net als alle mensen ontzettend mooi zijn. Verder is het niet heel realistisch, maar dat hoeft helemaal niet. Gossip Girl blijft wel echt een favoriet!

En dan, last but not least, Sex and the city! In het begin vroeg ik me regelmatig af wat dit voor een rare serie was, maar hoe meer ik het keek, hoe leuker ik het vond! En hoe verder het verhaal vordert, hoe leuker het wordt. En toen de afleveringen op waren, had ik gelukkig nog twee films te kijken. Helemaal goed!

Wat zijn jouw favoriete series? En wat vind je aanraders voor mij? (Ja, dat zijn twee verschillende vragen, want ik houd niet van eng, ik houd van meidenseries, haha!)

18 reacties

 1. Yara 21 december 2011 / 07:19

  New girl is zó’n leuke serie, love it!

 2. Laura 21 december 2011 / 08:41

  Op rtl 5 komt na New Girl ook nog Modern Family en Raising Hope, die vind ik beide veel leuker dan New Girl!

  En verder houd ik van Friends, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy en mijn nieuwe favoriet: Brothers&Sisters. Gezien je bovenstaande lijstje zijn DH en Grey’s wel aanraders voor je denk ik!

 3. Dina 21 december 2011 / 09:37

  Ik vond Gilmore Girls altijd zo leuk!

 4. lin 21 december 2011 / 10:09

  Ik volg New Girl en Dexter!! Zo leuk. Ook vind ik Akward. op MTV leuk. 🙂

 5. Iris Anastasia 21 december 2011 / 11:10

  Ik vind Zooey Deschanel helemaal geweldig en ik ken deze serie niet, dus die ga ik eens even checken! Ik vind Sex and the City ook leuk, maar Friends, The Big Bang Theory en The Office blijven favoriet. En welk is zo fout dat het weer leuk is? S1ngle!

 6. claudia 21 december 2011 / 11:39

  Ik kijk met mn vriend vaak friends, hij heeft de dvdbox, heb ze allemaal al meerdere keren gezien, blijft zo leuk 😀

 7. Jolien 21 december 2011 / 12:03

  Gossip Girl en Sex and the City vind ik ook superleuk. Maar de allerbeste serie is volgens mij toch Desperate Housewives. Echt een aanrader!

 8. Stéphanie 21 december 2011 / 12:46

  Ze zijn er wel een keer op tijd bij in Nederland, met New Girl. Leuke serie trouwens!
  Ik volg er best wel veel (iets te veel wel misschien). Modern Family, New Girl, Gossip Girl, 90210, How I Met Your Mother.. En deze week heb ik nog twee leuke tussendoortjes ontdekt: Man Up en I Hate My Teenage Daughter. Als je je nog verveelt.. 😉

 9. Amy 21 december 2011 / 12:49

  I loooooove SATC en Gossip Girl!

 10. Fleur 21 december 2011 / 14:49

  New Girl, Glee & Modern Family vind ik leuk! Allemaal achter elkaar op dinsdag dus lekker makkelijk! 😀
  xxxx

 11. Manja 21 december 2011 / 18:08

  New Girl is leuk!!!! Gisteren met mn ouders gekeken en waar gaat het over…. de penis van Nick (zo heet hij toch?) whahahaha…

 12. Rianne 21 december 2011 / 18:24

  New Girl is inderdaad een superleuke serie! Moest er hard om lachen haha 🙂

 13. Lenneke 21 december 2011 / 19:44

  Ik kijk bijna helemaal geen tv haha, alleen af en toe GTST.

 14. Lies 21 december 2011 / 20:37

  Uhm.. Gilmore girls, McClaud’s daughters (australische serie is echt superleuk!), Charmed, Glee, The Vampire Diaries, House, Dharma en greg, 2 and a half man, @ guys and a girl, The secret circle, 90210… ik ben een beeeeetje serieverslaafd.. :$

  X

 15. Lisa 21 december 2011 / 21:40

  “Gossip Girl” is geweldig <3 🙂

 16. Patricia 21 december 2011 / 22:29

  90210, Life Unexpected, Hart of dixie, Grey’s Anatomy, Private practice, one tree hill, the oc ooo je hebt zoveel leuke series op tv.com zie je ze allemaal

 17. Sabine 26 december 2011 / 18:09

  Mixed Up ken ik niet, New Girl vind ik fantastisch en de rest vind ik verschrikkelijk, haha! Verder ben ik op dit moment gek van Britse series, vooral Misfits en Skins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.