6 FAVORITES: Blogs in alle vormen in maten

Ik lees veel verschillende blogs, heel veel, maar natuurlijk heb ik ook zo mijn favorieten! Ik heb in elke categorie mijn favoriet uitgekozen, en die voor jullie op een rij gezet. Waarschijnlijk is er voor ieder wat wils, dus lees mee…

Columns

diarylove.wordpress.com

Ik heb geen idee of dit echt columns zijn, maar zo komt het wel op mijn over. Leuke verhalen, altijd zo goed geschreven dat je het helemaal af moet lezen. Over grappige belevenissen meestal! Heel erg leuk om op deze manier een kijkje in iemands leven te kunnen krijgen!

Fotoblog

Alyssaa.nl

Naar de blog van Alyssa kom ik alleen al om foto’s te kijken. Je kan bij haar foto’s heerlijk wegdromen, zelf kan ik uren rondkijken voor enkel de foto’s. Daarnaast vind ik Alyssa ook gewoon een leuke persoonlijkheid, dat is ook altijd prettig als je een blog volgt.

Beautyblog

Misslipgloss.nl

Volgens mij heb ik het wel vaker gezegd, maar ik ben fan van de blog van Cynthia! Altijd lekker veel foto’s, en precies van de juiste dingen. Waarbij ik bij een ander denk: jammer dat ze het niet zo gedaan hebben, heeft zij het precies zo gedaan. Daarnaast steekt haar blog perfect in elkaar, het is alsof ze nooit een steekje laat vallen, fijn! En daarnaast vind ik Cynthia ook gewoon een mooi mens. Bewondering voor hoe ze in het leven staat en ik vind het ook heel leuk dat ze wat meer persoonlijke dingen laat zien!

Fotografieblog

Fotografille.nl

Nu denk je, huh? Een fotoblog en een fotografieblog? Het verschil is dat de een blogt in foto’s, dus aan de hand van de foto’s die ze maakt, en deze blogt over fotografie! Oftewel, je vindt op Fotografille veel uitleg over het maken van foto’s. Technische zaken, maar ook hele simpele dingen die voor iedereen toepasbaar zijn. Dus, leren over fotografie op een hele makkelijke en laagdrempelige manier, ik vind het top!

Fashionblog

Styleguide.nl

Van de fashionblogs ben ik helemaal niet, maar deze blog vind ik geweldig. Shirley heeft outfits die ontzettend draagbaar zijn, maar dan gaat ze vaak net een tikje verder dan dat de gemiddelde jongedame doet! Verder merk je echt dat ze een grote passie voor mode heeft, en die passie heeft ze ook voor haar blog. Verder vind ik Shirley echt een blogger die leuk is om te volgen, ze zou zo een vriendin kunnen zijn!

Lotgenoot

Makelemonade.nl

Misschien een beetje drama om iemand een lotgenoot te noemen, want Lydia heeft ook niet exact hetzelfde als ik. Maar het is soms prettig om te kunnen lezen hoe anderen met hun beperking omgaan. Als ze dat dan ook nog op een prettig, positieve, leuke en opbouwende manier doen, dan ben ik blij. En deze blog maakt mij blij! Daarnaast gaat ze trouwen binnenkort, ik moet je zeggen dat het ook ontzettend leuk is om daarover te lezen!

Lifestyle

Annemerel.com

Voor mij is Annemerel de heldin in het lifestyle bloggen. Er is simpelweg in mijn ogen geen enkele Hollander die het haar nadoet. Het is alsof ze het perfecte leven leeft, een baantje bij Girlscene, traint voor de marathon (bewondering!), ze doet allemaal leuke dingen voor haar blog, heel veel vakantie en ze neemt haar lezers overal mee naar toe! Perfect, maar tegelijkertijd zo menselijk, dat is wat het haar blog zo leuk maakt. Maar ik denk dat ik dat de meeste van jullie  niet hoef te vertellen!

Nu  heb ik bij een aantal van deze blogs gezet dat ik de persoon erachter zo leuk vind, maar ik zou met al deze dames wel een kopje thee willen drinken! Het lijken me allemaal ontzettend leuke mensen en dat is dan ook een van de redenen dat ik hun blog zo leuk vind. Als de persoon achter de blog mij niet aanspreekt, dan werkt het gewoon niet, gek is dat! Hoewel ik niet snel zo’n hekel heb aan iemand dat ik hun blog niet meer volg hoor, haha. Maar goed, deze dames zijn in mijn ogen dus gewoon toppers, net als hun blogs! Wat zijn jouw favoriete blogs?

25 reacties

 1. Anneke 12 juli 2012 / 13:43

  Leuk! Sommige blogs kende ik al, sommige nog niet. Daar ga ik nu eens even kijken.

 2. Meisje zonder eetstoornis 12 juli 2012 / 13:44

  Ik kende ze bijna allemaal al, ze verdienen het zeker om op zo een lijstje te staan. En wat leuk dat je een lotgenoot hebt, haha. Er waren nog 2 mensen die dezelfde ziekte als jou hadden met een blog, beautyill en itsallaboutdance volgens mij. Ik weet niet of je de kent? 🙂

 3. Nikita 12 juli 2012 / 13:53

  Hmm, voor mij maakt het eigenlijk niet uit wie de blog schrijft als de inhoud mij aanspreekt. Ik kijk eigenlijk vrij zelden naar het ‘over mij’ gedeelte op blogs. Ik lees gewoon de interessante artikels…

 4. Jolien 12 juli 2012 / 14:11

  Leuk! Veel van mijn favo blogs staan er tussen!

 5. Lyanne 12 juli 2012 / 16:15

  Leuk al deze blogs op een rijtje! Sommige kende ik al, maar een aantal nog niet. En ik hou van blogs, dus bedankt voor de tips. 🙂

 6. Petra 12 juli 2012 / 16:42

  Deze lees ik ook allemaal, behalve die van Shirley! Annemerel vind ik ook het leukste!

 7. Lien 12 juli 2012 / 18:17

  De meeste blogs volg ik zelf ook! 🙂 Leuk!

 8. Lydia 12 juli 2012 / 19:16

  Wat lief dat je mij noemt! Het is inderdaad super fijn om via internet andere onzichtbaar zieke mensen te leren kennen, want in mijn omgeving ken ik niemand die dat is.
  Ik ken niet alle blogs die je hebt aangeprezen, dus nu ga ik eens lekker lezen. 🙂

 9. Evelien 12 juli 2012 / 20:15

  Wat super leuk dat je mij noemt!! Ik vroeg me al af waar die plotselinge volgers en bezoekers vandaan kwamen 😉 Thnx!

 10. Ise 12 juli 2012 / 22:57

  Ik kende er nog maar twee maar de rest ga ik zeker ook volgen!

 11. Liz 12 juli 2012 / 23:45

  Annemerel, Cynthia en Alyssa volg ik ook 🙂 O, en Evelien volg ik ook trouwens.

  Shirley vind ik niet leuk, dus ik lees haar blog nooit.

 12. zoetedagdromen 13 juli 2012 / 08:35

  Oh leuk, ik ken alleen maar Annemerel.nl uit je lijstje, dus ik ga zeker even een kijkje nemen bij de andere blogs!

 13. Renske 13 juli 2012 / 21:46

  Veel van deze blogs volg ik ook en inderdaad, het zijn zeer sympathiek ogende dames allemaal. En die toegankelijkheid vind ik ook zeker zo leuk.

 14. Debbie 15 juli 2012 / 22:45

  Wat leuk een paar van je favo blogs op een rij… sommige kende ik al en volg ik op bloglovin… Bij Alyssaa.nl ben ik ook even gaan kijken en wat een mooie foto,s en gelijk gaan volgen. En ja hoe kan het ook anders jouw ga ik dus nu ook volgen.

 15. Fox 29 november 2012 / 16:27

  Super leuk! Grappig dat je zoveel Nederlandstalige blogs bij elkaar vind. Ik zelf schrijf in het Engels.
  Zie nu voor het eerste leuke Nederlandse blogs ;D

 16. Fenna 25 januari 2013 / 23:15

  Hoi! Dit is mijn weblog, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Het staat nog in de kinderschoenen.

 17. Carmen 5 februari 2013 / 22:34

  Wat een handig rijtje, als beginnend blogger kan ik bij bepaalde dingen wel wat leuke voorbeelden gebruiken 😀 x

 18. Ronaldo 20 maart 2013 / 15:27

  Wil iedereen graag uitnodigingen op ons online Nederlands prikbord (Pinbord soort pinterest) op te leuken met jullie pins! Natuurlijk makkelijk je favorieten pins bijhouden op je eigen prikbord(en) Jullie zijn bij deze uitgenodigd op expodi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.