Mijn favorieten uit de najaarscollectie van Protest

Het is een mooie tijd van het jaar, de nieuwe collectie van Protest ligt namelijk in de winkels. Ik ben al jaren fan van dit mooie merk, ik laat je graag mijn favorieten van dit seizoen zien!

Misschien komt dit je bekend voor. Dit is namelijk het pak dat ik vorig jaar al heb besteld. Ik bestelde er een nieuwe broek bij, absoluut niet omdat hij versleten is. Ik heb hem bijna dagelijks gedragen, zeker in de herfst, winter en lente vind ik dit warme pak heerlijk. En hij ziet er nog splinternieuw uit, de kwaliteit is zo goed! Ik had een maatje kleiner nodig van de broek, dus die bestelde ik.

Het zit zo heerlijk en staat alsnog netjes, dit pak zou ik echt aanraden als je graag loungekleding draagt. Hij is er ook in het donkerblauw, het is de PRTLAZULA.

In de collectie zit naast loungewear uiteraard ook geweldige sportkleding. Ik zou zeker eens kijken voor een dames snowboardjas als je die nodig hebt, en natuurlijk een dames snowboardbroek als je lekker gaat wintersporten. Een leuk printje, een leuk kleurtje of een geweldige basic: mooi zwart.

Toen ik bij de dames sweaters keek zag ik heel veel moois, maar ik ging tóch voor iets wat ik over álle kleding kan dragen om het lekker warm te hebben, deze bodywarmer! heel leuk over je kleding voor binnen, maar ook super voor over een jas. Dit kledingstuk is echt heel comfy, het is de PRTGELA bodywarmer.

Ik weet zo zeker dat ik dit vest veel ga dragen! Het is een heerlijk warm fleecevest. Dit is het PRTARAI Teddy vest. Zo knus om naar buiten te dragen tijdens een wandeling in het bos (ik zie het al helemaal voor me) of gewoon met een theetje op de bank op een echt koude dag. En ik heb het snel koud, dus dit vest is helemaal iets voor mij. Ook van deze fleece heb ik al eerder een product gehad en het blijft zó mooi, echt fijne kwaliteit.

Ook geïnspireerd om een bestelling te doen? Goed nieuws, ik mag namelijk 10% korting geven! Met de code lisanneleeft10 krijg je 10% korting op de website van Protest. Dat is erg fijn!

Ik ga lekker genieten van mijn nieuwe items! Welke is jouw favoriet?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

1 reactie

  1. Irene 19 oktober 2023 / 13:04

    Oeeh dat laatste vest is tof! Die zou ik ook kopen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.