Mijn favorieten uit het nieuwste Flow Book For Paper Lovers

Ik denk dat dit de tiende keer is dat ik schrijf over het Flow Book For Paper Lovers, dit is namelijk het tiende boek dat ik in huis heb! Het Flow Book For Paper Lovers is een boek dat elk jaar wordt uitgebracht door Flow Magazine. En de naam zegt het al: het is een boek vol moois voor papierliefhebbers. Een heel dik boek vol met mooie papergoodies. Ik laat mijn favoriete pagina’s uit deze editie graag aan je zien.

Nu heb ik het boek in november al gekocht, maar nu eindelijk de tijd gehad om er lekker in te neuzen. In de winkel zul je hem dus denk ik niet zo snel meer vinden, maar online natuurlijk wel. Maar laten we eerst een kijkje nemen in het boek!

Deze labeltjes zijn stickers, deze vind ik erg schattig! Echt wel iets dat ik zou gebruiken. Wel jammer vind ik dat ze net iets te klein zijn om een adres op te schrijven voor op een envelop. Maar er zijn genoeg andere manieren om ze te gebruiken natuurlijk! Voor op een cadeautje of voor op een envelopje wanneer er alleen een naam op hoeft.

Deze boekenleggers, super cute. Ik lees niet heel veel (wel luisteren!), maar toch vind ik ze superleuk.

Deze labels kun je eruit scheuren en aan een cadeautje hangen. Altijd handig! Fleurt een cadeautje helemaal op en het zorgt ervoor dat je nog een kleine persoonlijke boodschap op kunt schrijven.

Altijd een hit, het grote uitvouwbare papier! Dit is perfect te gebruiken als inpakpapier. De printjes vind ik erg mooi dit jaar!

Er zitten ook weer lekker veel pagina’s bij waar je een envelopje van kunt maken en briefpapier dat je kunt beschrijven. Deze variant met geel is mijn favoriet!

Een heel mooie envelop met een kaartje in de vorm van een vaasje met bloem erbij.

Stickertjes! Altijd goed. Erg schattig, deze.

Weer kleine kaartjes, heel erg mooi. Ik zou het wel handiger vinden als er een gaatje in zat, zodat je ze makkelijk bevestigt aan een cadeautje. Maar zo kun je ze ook los gebruiken, dat is ook leuk.

Nog meer kaartjes, maar dan met andere prints!

Dit is mijn favoriet van het hele boek, deze ansichtkaarten. Wat een prachtige illustraties! Deze ga ik zeker weten wel gebruiken.

Ik weet niet zo heel goed wat ik ermee moet, maar ik vind de illustraties prachtig. Deze pagina’s kun je als verjaardagskalender gebruiken, denk ik. Mooi hè?

Er zijn ook verschillende die cuts te vinden in het boek, deze met hartjes zijn mijn favoriet!

Deze pagina heeft allemaal deurtjes. Ik moet ze nog openen, maar dit is toch super knus? Ik ben benieuwd wat er binnen in dit huisje allemaal gebeurt en te zien is!

Dat waren mijn favorieten! Best een hoop, vind je niet? Ik weet niet of dit echt mijn favoriete boek tot nu toe is, maar hij maakt zeker wel kans. Ik moet wel zeggen: er zitten nog meer extra’s in die ik niet geweldig vond, maar misschien vind jij die juist wel heel erg leuk, bijvoorbeeld een heel leuk vormgegeven schriftje.

Het boek is €23,95 en hier via Bol te koop, maar ook hier via de Flow Magazine website.

Kende jij het Flow Book For Paper Lovers al?

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.