Mijn favorietjes van januari

Misschien is het eenmalig, misschien niet. Maar deze maand laat ik mijn favorieten zien! Dit kan natuurlijk van alles zijn. Veel beautybloggers doen het om hun favoriete make upjes te laten zien, ik doe het gewoon in het algemeen. Gewoon, omdat het leuk is!

Mijn favo fashion buys van deze maand! Als we Lanzarote niet meetellen dan eigenlijk, want dat tasje heb ik nu al zo vaak gebruikt! Links een paar enkellaarsjes die ik bij de schoenenreus kocht, rechts een top die ik scoorde in de sale van Only.

Deze quote kwam ik tegen in het boek Wat is jouw excuus? van Esther Jacobs (over dit boek schreef ik ook een review!). Ik vond hem heel mooi, doorzetten!

Ontdekking, de gecarameliseerde peer thee! Je houdt ervan of je vindt hem verschrikkelijk, ik hou ervan!

M’n favoriete hairdo, toch wel met clip ins! Da’s toch wel heel tof! Ook hier schreef ik een review over!

En als laatst m’n all time favorite (haha), m’n vriendje! Stiekem heb ik er maar eentje, maar toevallig heeft hij gisteren wel de sims 3 op mijn computer gezet. Dus nu kan ik niet anders dan heel erg blij met hem zijn, nietwaar?

Wat zijn jouw favorieten van deze maand? Ook een geweldig sale item gescoord, of een leuke nieuwe thee ontdekt? En wat vinden jullie, volgende maand weer zo’n artikel?

16 reacties

 1. Yara 31 januari 2012 / 07:53

  Aaah wat lief dat je je vriendje ertussen zet, hihi. Leuke favorietjes weer 🙂

 2. Mariette 31 januari 2012 / 08:28

  Wat een leuke favorieten!! Weer is een keer iets anders ;).

  Liefs, Mariette

 3. Daniëlle 31 januari 2012 / 10:05

  Leuk blogje! De Sims is zo verslavend, heb het al een hele tijd niet meer gespeeld. Die thee vind ik ook heerlijk!

 4. josien 31 januari 2012 / 10:07

  die quote vind ik prachtig. naar aanleiding van je blog heb ik het boek besteld. ik hoop het snel in huis te hebben. is ook helemaal op mij van toepassing. iedereen vind het beter en heeft er begrip voor dat ik ga stoppen met werken, maar ik wil dit niet. wel minder uren, want 40 uur houd ik met fm echt niet meer vol.
  ik volg je blog al een tijdje, vind ‘m erg leuk 🙂
  succes met je werk.

 5. Vintagirie 31 januari 2012 / 10:44

  Ik ga vanaf overmorgen weer eens lekker shoppen. Want morgen heb ik mijn laatste examen!

 6. Mariska 31 januari 2012 / 11:21

  Leuk om te zien! 🙂 Die thee lijkt me trouwens erg lekker.. ben hem nog niet tegen gekomen.

 7. Vivian 31 januari 2012 / 15:34

  Leuk zeg, moet je vaker doen, erg leuk om te lezen! Mijn favorietjes van januari zijn vooral mijn goede cijfers van deze maand, haha – en mijn nieuwe aanwinsten op boekengebied! Oh, en absoluut ook mijn iPad en de apps die ik daarvoor ontdekt heb!

 8. Stéphanie 31 januari 2012 / 18:55

  Leuk idee, de favorieten noemen. Daar zat ik ook al over na te denken ;). Vaker doen dus!

  En ik vind je schoenen echt heel erg mooi!

 9. Ise 31 januari 2012 / 21:02

  De sims 3 en gecarameliseerde peer thee, ik hou ervan! Leuk stukje trouwens, ik zou het vaker doen 🙂

 10. Carmen 31 januari 2012 / 21:23

  Leukleuk! Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar 🙂

 11. xx_Patries_xx 1 februari 2012 / 14:09

  oeee de sims ja das ook wel mijn favoriet van deze maand dankzij mijn nieuwe latptop kan ik weer simmen 😀

 12. Lilly 1 februari 2012 / 14:41

  Die enkellaarsjes zijn echt gaaf! En die thee wil ik ook graag proberen. Momenteel is chocolade-mint thee van pickwick m’n favoriet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.